Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Συχνές Ερωτήσεις

Το portal του sindetiras.gr

Τι είναι ο sindetiras.gr;

Ο sindetiras.gr είναι το καινούριο portal της Κέρκυρας που δημιουργήθηκε από μία δυναμική ομάδα νέων ανθρώπων με σκοπό να συνδέσει κάθε Κερκυραίο με κάθε επαγγελματία του νησιού. Επιπλέον μέσω του sindetiras.gr ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να προβάλλεται ποιοτικά και αποτελεσματικά στο κοινό που τον ενδιαφέρει.

Τι μπορώ να βρω στο portal του sindetiras.gr;

Ο sindetiras.gr συνδέει τον κάθε Κερκυραίο με τις επιχειρήσεις του νησιού με πέντε διαφορετικούς τρόπους:

Τα προσωπικά δεδομένα μου είναι επαρκώς προστατευμένα;

Στο sindetiras.gr λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ανάγκη προστασίας των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων που επισκέπτονται ή και εγγράφονται στο portal μας. Για τις πρακτικές που ακολουθούμε για τη διαχείριση και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Είμαι επιχειρηματίας. Με ποιους τρόπους μπορώ να προβληθώ μέσω του sindetiras.gr;

Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους προβολής της επιχείρησής σας μέσω του portal του sindetiras.gr μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα “Προβληθείτε στο Sindetiras.gr” και ένας σύμβουλος διαφήμισης θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26615-52070 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-15:00).

Επαγγελματικός Οδηγός

Πώς μπορώ να βρω την επιχείρηση που ψάχνω στον επαγγελματικό οδηγό του sindetiras.gr;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρείτε την επιχείρηση ή τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει:

1. Να γράψετε στα δύο πεδία αναζήτησης του Επαγγελματικού Οδηγού
Πατώντας στον μεγεθυντικό φακό στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας, ανοίγει το πλαίσιο αναζήτησης του επαγγελματικού οδηγού. Στο πρώτο πεδίο μπορείτε να αναζητήσετε με βάση το επάγγελμα ή την επαγγελματική κατηγορία που σας ενδιαφέρει και στο δεύτερο πεδίο με βάση το όνομα/επωνυμία του επαγγελματία/επιχείρησης που ψάχνετε.

2. Να πλοηγηθείτε μέσω της σελίδας του Επαγγελματικού Οδηγού
Πατώντας στον Επαγγελματικό Οδηγό στο menu στην κορυφή της ιστοσελίδας, εισέρχεστε στη σελίδα του Επαγγελματικού Οδηγού όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες που υπάρχουν στον οδηγό.

Οι αναζητήσεις που κάνω δεν μου επιστρέφουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τι μπορώ να κάνω;

Υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις:
1. Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας έχει επιλέξει να καταχωρηθεί με διαφορετική επωνυμία από αυτή που γνωρίζετε.
2. Να έχετε κάνει κάποιο ορθογραφικό λάθος κατά την πληκτρολόγησή σας στα πεδία αναζήτησης.
3. Να έχετε κάνει την αναζήτησή σας σε λάθος πεδίο (π.χ. να ψάξατε για κάποια επαγγελματική κατηγορία – για παράδειγμα ξυλουργεία – στο δεύτερο πεδίο και όχι στο πρώτο).
4. Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας να μην υπάρχει στη βάση δεδομένων του επαγγελματικού οδηγού του sindetiras.gr.

Πώς καθορίζεται η σειρά εμφάνισης των επαγγελματιών;

Η σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων αναζήτησης εξαρτάται από το είδος της κάθε καταχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, οι καταχωρήσεις επί πληρωμή προηγούνται πάντοτε των δωρεάν. Σε δεύτερη φάση η σειρά εμφάνισης των επαγγελματιών γίνεται με τυχαίο κάθε φορά τρόπο. Π.χ. αν υπάρχουν παραπάνω από 2 επαγγελματίες που είναι καταχωρημένοι επί πληρωμή, τότε εναλλάσσεται η σειρά εμφάνισης μεταξύ τους με τυχαίο τρόπο αλλά πάντοτε πάνω από τους επαγγελματίες που έχουν καταχωρηθεί δωρεάν. Σε αντίστοιχη περίπτωση, αν η επαγγελματική κατηγορία έχει επιχειρήσεις που είναι όλες καταχωρημένες δωρεάν, τότε η σειρά εμφάνισης μεταξύ των, γίνεται με τυχαίο κάθε φορά τρόπο.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω δωρεάν την επιχείρησή μου στο sindetiras.gr;

Για να καταχωρηθείτε δωρεάν στον επαγγελματικό μας οδηγό συμπληρώστε τη Φόρμα Δωρεάν Καταχώρησης. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματός σας, θα γίνει η επεξεργασία του αιτήματός σας από εμάς και η καταχώρησή σας θα βρίσκεται online σε δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες.
Εναλλακτικά μπορείτε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26615-52070 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-15:00) ή να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στη διεύθυνση Σταματίου Δεσύλλα 17, 2ος όροφος.

Τι κερδίζω με την εγγραφή της επιχείρησής μου στο sindetiras.gr;

Με τη δωρεάν εγγραφή σας στον επαγγελματικό οδηγό Κέρκυρας του sindetiras.gr, εξασφαλίζετε στην επιχείρησή σας μία διαδικτυακή παρουσία, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής σας να σας βρουν εύκολα και άμεσα μέσα από το internet.

Υπάρχει περίπτωση να είμαι ήδη καταχωρημένος στον οδηγό του sindetiras.gr;

Ναι, υπάρχει πιθανότητα να είναι η επιχείρηση ή η εταιρία σας ήδη στο sindetiras.gr. Στην περίπτωση αυτή θα σας είχαμε στείλει κάποιο σχετικό email καταχώρησης ενώ, μπορείτε να ενισχύσετε την καταχώρησή σας με επιπρόσθετα στοιχεία που τυχόν λείπουν ή να αναβαθμίσετε την παρουσία σας στον οδηγό μας σε premium καταχώρηση.

Τα στοιχεία της επιχείρησής μου δεν ισχύουν πλέον ή είναι λανθασμένα. Τι μπορώ να κάνω;

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα “Διόρθωση Καταχώρησης” η οποία υπάρχει κάτω από τα στοιχεία επικοινωνίας στην καταχώρησή σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί μας για την επιβεβαίωση των αλλαγών. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26615-52070 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-15:00) ή να μας στείλετε μήνυμα στο info@sindetiras.gr.

Πώς μπορώ να προβληθώ στο sindetiras.gr;

Μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους προβολής της επιχείρησής σας μέσω του portal του sindetiras.gr και να μας στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσω της φόρμας Προβληθείτε στο Sindetiras.gr και ένας σύμβουλος διαφήμισης θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Δωροεπιταγές

Τι είναι οι Δωροεπιταγές του sindetiras.gr;

Οι Δωροεπιταγές του sindetiras.gr είναι ένας μοναδικός τρόπος για να αποκτάς καθημερινά αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά της Κέρκυρας χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας! Απλώς τις κατεβάζεις και εξασφαλίζεις δωρεάν υπηρεσίες ή μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις. Με μία εγγραφή εδώ μπορείς να τις έχεις όλες, μέσα σε 5 λεπτά και εντελώς δωρεάν!

Πώς λειτουργούν οι Δωροεπιταγές;

Οι Δωροεπιταγές είναι ειδικές συμφωνίες που έχουν γίνει ανάμεσα στο sindetiras.gr και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Κέρκυρας. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να απολαμβάνεις προνομιακές προσφορές ή ακόμη και δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα σε επιλεγμένες κερκυραϊκές επιχειρήσεις, άμεσα και δίχως καμία οικονομική δέσμευση από τη μεριά σου, απλά κατεβάζοντας τις Δωροεπιταγές στο κινητό ή στον υπολογιστή σου!

Πώς κατεβάζω μία Δωροεπιταγή;

Βήμα 1 – Κάνε εγγραφή στο sindetiras.gr
Μπες εδώ και δημιούργησε το προσωπικό προφίλ σου στο portal μας. Είναι εντελώς δωρεάν, και χρειαζόμαστε μόνο το ονοματεπώνυμο, το e-mail και τον αριθμό του κινητού σου.

Βήμα 2 – Ανακάλυψε Δωροεπιταγές
Αφού περιηγηθείς στις Δωροεπιταγές που είναι διαθέσιμες κάθε μέρα και διαβάσεις την περιγραφή και τους όρους χρήσης που αφορούν την κάθε μία, κάνεις κλικ στο “ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ” πριν λήξει χρονικά η προσφορά. Μπορείς να κατεβάσεις όσες διαφορετικές Δωροεπιταγές θέλεις, δίχως καμία δέσμευση, οι οποίες θα αποθηκεύονται στο προφίλ σου.

Επιπλέον μπορείς να εγγραφείς στο newsletter μας, για να λαβαίνεις στο e-mail σου όλες τις νέες προσφορές που ανεβαίνουν στο site μας.

Πώς χρησιμοποιώ τις Δωροεπιταγές;

Αφού έχεις κατεβάσει στο προφίλ σου όσες Δωροεπιταγές σε ενδιαφέρουν, στη συνέχεια είτε τις εκτυπώνεις, είτε απλά επιδεικνύεις από το κινητό σου την κάθε δωροεπιταγή στην αντίστοιχη επιχείρηση, και εξαργυρώνεις άμεσα την κάθε προσφορά. Τόσο απλά, δίχως καμία χρέωση!

Πρέπει να χρησιμοποιώ την κάθε Δωροεπιταγή την ημέρα που την κατέβασα;

Όχι απαραίτητα! Στην περιγραφή της κάθε Δωροεπιταγής γίνεται σαφής αναφορά για το χρονικό διάστημα που ισχύει η κάθε προσφορά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη Δωροεπιταγή σε συνδυασμό με άλλες προσφορές της επιχείρησης;

Όχι, εκτός και αν αυτό αναφέρεται ρητά στην περιγραφή της συγκεκριμένης Δωροεπιταγής.

Έχω περισσότερες απορίες για τις Δωροεπιταγές!

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία είμαστε στην διάθεσή σου στο info@sindetiras.gr και στο τηλέφωνο 26615-52070 (Δευ-Παρ) 09:00-15:00.

Είμαι επιχειρηματίας. Πώς μπορώ να προσθέσω μία Δωροεπιταγή;

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα Προβληθείτε στο Sindetiras.gr (επιλέγοντας “Ενδιαφέρομαι για → Καταχώρηση Δωροεπιταγής”) και ένας σύμβουλος διαφήμισης θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26615-52070 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-15:00).

Μικρές Αγγελίες

Πώς προσθέτω μία αγγελία στο sindetiras.gr;

Για να προσθέσετε την αγγελία σας πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα Δωρεάν Προσθήκη Αγγελίας.
Επιλέγετε την κατηγορία στην οποία ανήκει η αγγελία, συμπληρώνετε τον τίτλο της αγγελίας, το τηλέφωνο και το email επικοινωνίας σας, το ονοματεπώνυμό σας προαιρετικά, και την περιγραφή της αγγελίας, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και έως 5 φωτογραφίες. Κατόπιν επιλέγετε το πεδίο ότι αποδέχεστε τους “Όρους & Προϋποθέσεις του sindetiras.gr” και πατάτε “Υποβολή”.

Αφού η αγγελία σας ελεγχθεί από εμάς, θα αναρτηθεί εντός 24 ωρών εντελώς δωρεάν!

Σε κάθε περίπτωση, αγγελίες οι οποίες κατά την κρίση μας δύναται να παραπλανήσουν ή να προσβάλλουν τους επισκέπτες/χρήστες του sindetiras.gr δε θα αναρτούνται.

Πώς η αγγελία μου θα φαίνεται στις πρώτες θέσεις;

Προκειμένου η αγγελία σας να φαίνεται στις πρώτες θέσεις μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα Προβληθείτε στο Sindetiras.gr (επιλέγοντας “Ενδιαφέρομαι για → Προώθηση της Αγγελίας μου”) και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26615-52070 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-15:00)

Μπορώ να διορθώσω/διαγράψω μία αγγελία την οποία έχω αναρτήσει;

Προκειμένου να διορθώσετε ή να διαγράψετε την αγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26615-52070 (Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-15:00) ή να μας στείλετε μήνυμα στο info@sindetiras.gr.

Κάθε πότε μπορώ να ανεβάσω την ίδια αγγελία;

Η ίδια αγγελία αυτούσια ή συντακτικά παραλλαγμένη μπορεί να καταχωρηθεί ως νέα αγγελία στο sindetiras.gr μετά το πέρας 20 ημερολογιακών ημερών.

Επιτρέπονται οι ξενόγλωσσες αγγελίες;

Οι μικρές αγγελίες του sindetiras.gr μπορούν να είναι είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω μία αγγελία που με ενδιαφέρει;

Προκειμένου να μπορείτε να αποθηκεύσετε μία ή και περισσότερες μικρές αγγελίες που σας ενδιαφέρουν, πρέπει πρώτα να εισέλθετε στο προσωπικό προφίλ σας στο sindetiras.gr, πατώντας στο εικονίδιο εισόδου επάνω δεξιά στο menu της ιστοσελίδας. Εάν δεν έχετε ακόμη προφίλ στο portal του sindetiras.gr, μπορείτε να το δημιουργήσετε πατώντας πάλι στο εικονίδιο εισόδου. Είναι εντελώς δωρεάν, και χρειαζόμαστε μόνο το ονοματεπώνυμο, το e-mail και τον αριθμό του κινητού σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε όσες μικρές αγγελίες σας ενδιαφέρουν πατώντας στο εικονίδιο “Αποθήκευση” της κάθε επιμέρους αγγελίας. Οι αποθηκευμένες αγγελίες θα εμφανίζονται πλέον στο προφίλ σας, στην καρτέλα “Οι Αγγελίες μου”.

Κερκυραϊκά Νέα