Callao: μοναδικές απολαύσεις επάνω στο κύμα

(for English scroll down)

To νέο γαστρονομικό spot της Βόρειας Κέρκυρας

Γνωρίστε τις νέες αγαπημένες σας καλοκαιρινές αναμνήσεις μέσα από μια λαχταριστή εμπειρία μεσογειακής εκλεκτής κουζίνας και θεϊκής χαλάρωσης στην παραλία!

Το Callao είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την καλοκαιρινή αίσθηση ενός ελληνικού νησιού δίπλα σε κρυστάλλινα νερά. Στον ειδυλλιακό κόλπο του Καλαμιού, το beach – bar restaurant Callao αντλεί έμπνευση και ενέργεια από τη Μεσόγειο και προσφέρει μια όαση ηρεμίας.

Σχεδιασμένο από τον συνιδιοκτήτη και αρχιτέκτονα Βασίλη Τερτιλίνη, το Callao έχει μια απλή και κομψή αισθητική, που αποπνέει σεβασμό και εκτίμηση για το φυσικό περιβάλλον, με χρώματα και έπιπλα που συνδυάζονται με αυτό.

Απολαύστε τον ήλιο στις κομψές ξαπλώστρες, δοκιμάστε εκλεκτά σνακ και δροσερά κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά κατευθυνθείτε στο εστιατόριο για να απολαύσετε κάτω από την πέργκολα το μενού με μεσογειακές νότες και ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Γευθείτε πιάτα με βαθιά θαλασσινή νοστιμιά και ελληνικό αέρα, αρωματικές σαλάτες, τρυφερά κρέατα και signature ορεκτικά, όπως οι τραγανές κροκέτες μουσακά.

Ο νέος Executive Chef του Callao, ο διεθνούς φήμης Ιωσήφ Σικιανάκης, έχει εργαστεί για βραβευμένα εστιατόρια στην Αθήνα, τη Μύκονο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη και στοχεύει να μετατρέψει τη δημιουργική του προσέγγιση στο μεσογειακό-ελληνικό φαγητό σε αποκλειστικό χάπενινγκ! Η εξειδικευμένη και ταλαντούχα ομάδα του ονειρεύεται πρωτόγνωρες γεύσεις που φέρουν τη σοφία της παράδοσης και την καινοτομία της γνώσης.

Ανάλογα με την περίσταση, είτε επιθυμείτε να γευματίσετε, είτε να πιείτε το cocktail ή το κρασί σας, ή απλά να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας στην παραλία, το Callao σας προσφέρει και το ανάλογο μενού! Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα μενού του κάνοντας κλικ εδώ.

Μερικά μυστικά δεν μπορούν να μοιραστούν, αλλά σίγουρα μπορούν να δοκιμαστούν!

The new exciting culinary spot of North Corfu

Callao is the ideal spot to enjoy the summer feeling of a Greek island by the crystalline waters. Located in the idyllic Bay of Kalami, the beach – bar restaurant Callao draws both inspiration and energy from the Mediterranean and offers an oasis of calm.

Designed by co-owner and architect Vasilios Tertilinis, Callao has a simple and chic aesthetic constructed with respect and appreciation for the natural environment, with colors & furnishings that blend with the natural surroundings.

Soak up the Greek sun on the full-service elegant loungers, try prime snacks and mouth-watering cocktails during the day, then head to the restaurant to enjoy under the pergola our refreshing menu of outstanding Mediterranean cuisine made with fresh regional ingredients. Taste dishes with deep sea flavor and a “Greek flair”, aromatic salads, tender meats, and signature appetizers, such as the crispy “moussaka croquettes”.

Callao’s new Executive Chef, the internationally acclaimed Iosif Sikianakis, has worked for awarded restaurants in Athens, Mykonos, Paris, and New York and aims to turn his creative approach to Mediterranean-Greek dining into an exclusive happening! His skilled and talented team dreams up unprecedented tastes that carry the wisdom of tradition and the novelty of thorough knowledge.

Whether you want to have lunch, drink a cocktail or wine, or just spend a lovely day on the beach, Callao offers you the appropriate menu! You can see the various menus in detail by clicking here.

Some secrets can’t be shared, but they surely can be tasted!