Άμπακας: Συνώνυμο για τους εκλεκτούς της γεύσης!

Άμπακας: Συνώνυμο για τους εκλεκτούς της γεύσης!

Άμπακας: Συνώνυμο για τους εκλεκτούς της γεύσης!

Στην καρδιά της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, με δύο εισόδους εκ των οποίων η μια στην οδό Βελισαρίου 18 (έναντι Εβραϊκής Συναγωγής) και η δεύτερη στη τρίτη πάροδο Αγίας Σοφίας 6, βρίσκεται το παραδοσιακό εστιατόριο ο Άμπακας. Σε μια γραφική και συνάμα ιστορική τοποθεσία, υποδέχεται καθημερινά τους πελάτες του προσφέροντάς τους μοναδικές και συνάμα παραδοσιακές γεύσεις. Ένα σημείο αναφοράς για τους εκλεκτούς της γεύσης το οποίο έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά στέκια της παλιάς πόλης. Χάριν στις αυθεντικές και δημιουργικές γεύσεις του το 2021 διακρίθηκε ως η καλύτερη ελληνική κουζίνα της Κέρκυρας, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό “Aετοί της Γαστρονομίας”. 

Σε έναν πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, η άριστη εξυπηρέτηση και οι αγνές πρώτες ύλες είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει και που σήμερα το έχουν εξελίξει σε σημείο γαστρονομικής αναφοράς. Ο πλούσιος κατάλογος του Άμπακα θα σας εμπνεύσει να θέλετε να δοκιμάσετε από όλα τα καλούδια ενώ οι μερίδες που θα συναντήσετε είναι ιδιαίτερα χορταστικές και κυρίως…γευστικές! 

Στην παρασκευή του φαγητού χρησιμοποιούνται άριστες πρώτες ύλες με αγνά και φρέσκα υλικά μαγειρεμένα με τον κλασικό τρόπο εξασφαλίζοντας έτσι ισορροπημένη γεύση και άριστη ποιότητα!

Το εστιατόριο Άμπακας σας δίνει την επιλογή να δοκιμάσετε μεσογειακές, ελληνικές γεύσεις στις οποίες η κουζίνα του καταστήματος προσθέτει μπόλικη μαεστρία. Ανακαλύψτε ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, κερκυραϊκές σπιτικές συνταγές σαν της μαμάς. Πιάτα ημέρας όπως μουσακάς, γεμιστά, κολοκυθοκεφτέδες και πολλά ακόμη που εναλλάσσονται καθημερινά. 

Οι λάτρεις του barbeque δοκιμάστε κάποιο από τα μοναδικά σουβλάκια του, καθώς και την ανεπανάληπτη μπριζόλα tomahawk. Εάν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε με τη παρέα από όλα τα καλούδια σας δίνετε η επιλογή για μια δυνατή ποικιλία με ζουμερά ψητά στα κάρβουνα.

Ικανοποιητικές μερίδες, όμορφη φιλοξενία και καλό κρασί αποτελούν το ιδανικό τρίπτυχο ενώνουν παρέες και δημιουργούν αξέχαστες βραδιές! 

Sindetiras Tip: Προγραμματίστε την έξοδο σας και κάντε κράτηση από πριν καθώς οι όποιες ελεύθερες θέσεις εξαφανίζονται από νωρίς σαν φρεσκοψημένα καρβελάκια!

Άμπακας

Εστιατόριο παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας