Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί ιδιοκτησία της επιχείρησης «ΔΟΥΛΗΣ  Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Υπηρεσίες Marketing και Διαφήμισης» της οποίας η έδρα βρίσκεται στην Κέρκυρα, οδός Σταματίου Δεσύλλα 17. Οι παρόντες όροι χρήσης καθορίζουν τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας με το domain name www.sindetiras.gr (εφεξής «η υπηρεσία») που παρέχεται από την επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «ΔΟΥΛΗΣ  Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Υπηρεσίες Marketing και Διαφήμισης» (εφεξής «η επιχείρηση»). O επισκέπτης/χρήστης/μέλος του διαδικτυακού τόπου καλείται να τους διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του sindetiras.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η ιστοσελίδα sindetiras.gr παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες/μέλη του διαδικτυακού του τόπου μια συλλογή υπηρεσιών αποτελούμενων από διάφορες επιλογές, όπως ενδεικτικά:

  • Επαγγελματικός Οδηγός Κέρκυρας
  • Δωροεπιταγές τοπικού ενδιαφέροντος
  • Μικρές Αγγελίες για την ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας
  • Νέα, ειδήσεις και ενημερώσεις για τα κερκυραϊκά κοινωνικά και επιχειρηματικά ζητήματα καθώς και γενικότερου ενδιαφέροντος
  • Χρήσιμες πληροφορίες για το νομό Κέρκυρας
  • Εργαλεία επικοινωνίας

Στις σελίδες του sindetiras.gr  συμπεριλαμβάνονται επίσης διαφημίσεις τόσο προϊόντων όσο και υπηρεσιών κάθε μορφής.

Οι παρόντες όροι χρήσης αφορούν τις παρούσες υπηρεσίες και δράσεις της ιστοστελίδας sindetiras.gr. Ενδεχόμενες νέες υπηρεσίες θα συμπεριλαμβάνονται αυτόματα τουλάχιστον και στους παρόντες όρους χρήσης – μη αποκλειόμενης φυσικά της περίπτωσης να προστεθούν και άλλοι όροι – εκτός και εάν ρητά αναφερθεί το αντίθετο σε ειδικό πλαίσιο που θα αναρτάται σε εμφανές σημείο και σε χρόνο πριν την χρήση της νέας υπηρεσίας. Η εξακολούθηση χρήσης της ιστοσελίδας και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει αυτόματα την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη/μέλους αποδοχή όλων των αλλαγών, όπως αυτές ενσωματώθηκαν μέσα στους παρόντες όρους χρήσης.
Ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας αποδέχεται ότι το σύνολο των υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και η ιστοσελίδα μας αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης αναφορικά στη διαγραφή, στην αδυναμία αποθήκευσης και στην κακή απόδοση ηλεκτρονικών δεδομένων των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών υπηρεσιών.
Ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος απολαμβάνει τις υπηρεσίες και τις διαδραστικές ενέργειες της ιστοσελίδας sindetiras.gr εντελώς δωρεάν, υποχρεούμενος μόνον σε καταβολή τελών σε τρίτους φορείς όπως είναι οι παροχείς υπηρεσιών Internet.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ sindetiras.gr
Όσοι επιθυμούν μπορούν ελεύθερα να επισκεφθούν τον διαδικτυακό μας τόπο.
Σε περίπτωση που οι επισκέπτες μας επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερωτικό δελτίο – επιστολή από εμάς (newsletter), τότε υποχρεωτικά θα καταχωρούν την προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση, σημειώνοντας ταυτόχρονα – OΚ – στο επιδειχθέν στο κάτω μέρος της αίτησης πλαίσιο επιλογής αποδοχής αποστολής του newsletter. Σε περίπτωση που επιθυμούν τη μη αποστολή πλέον ενημερωτικού δελτίου –  επιστολής από εμάς η οποία σημαίνει και την ταυτόχρονη διαγραφή τους από τη λίστα των μελών του newsletter μας, αρκεί να το δηλώσουν με τον τρόπο που στην ιστοσελίδα μας αναφέρεται. Από τη στιγμή εκείνη, θα σταματάει αυτόματα η περαιτέρω και για το μέλλον αποστολή άλλων ενημερωτικών δελτίων – επιστολής από εμάς προς το συγκεκριμένο μέλος.

Για την εγγραφή κάποιου επισκέπτη/χρήστη στη λίστα των μελών του sindetiras.gr, απαιτούνται τα κάτωθι στοιχεία:
Α. Ονοματεπώνυμο.
Β. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Γ. Τηλέφωνο.
Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται ο επισκέπτης/χρήστης να έχει προγενέστερα αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας σημειώνοντας – OΚ – στο επιδειχθέν στo κάτω μέρος της αίτησης πλαίσιο επιλογής για την εγγραφή μέλους. Σε αντίθετη περίπτωση, η αίτηση του δεν μπορεί να υποβληθεί και θα απορρίπτεται αυτόματα ενώ τα δοθέντα από αυτόν στοιχεία θα διαγράφονται αυτομάτως. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και καταχώρισης των στοιχείων του επισκέπτη/χρήστη θα ολοκληρώνεται με την ορθή και νόμιμη καταχώριση των στοιχείων αυτών από τον επισκέπτη/χρήστη. Σε περίπτωση που εγγεγραμμένο μέλος επιθυμεί τη διαγραφή του από τη λίστα των μελών του sindetiras.gr, αρκεί να το δηλώσει με τον τρόπο που στην ιστοσελίδα μας αναφέρεται. Από τη στιγμή εκείνη, θα παύει αυτόματα να αποτελεί μέλος του sindetiras.gr.

Η χρήση της υπηρεσίας που παρέχεται και του περιεχομένου που δημοσιεύεται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, δύνανται να γίνεται μόνο για προσωπικούς και όχι επαγγελματικούς σκοπούς. Η εμπορική χρήση του διαδικτυακού τόπου απαγορεύεται. Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί ιδιοκτησία της επιχείρησης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα, προορίζονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του εθνικού, κοινοτικού και διεθνές δικαίου όπως ισχύουν σήμερα.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο sindetiras.gr χρησιμοποιούνται από την επιχείρηση καθώς και με περιορισμένη πρόσβαση ανάγνωσης από την εκάστοτε επιχείρηση ή το πρόσωπο που ενεργεί εν προκειμένω κατ’ εντολή της για την υλοποίηση των προσφορών που παρέχονται από το sindetiras.gr, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απολύτως εμπιστευτικές και απόρρητες. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το sindetiras.gr μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΩΝ
Οι χρήστες/μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τήρηση του απορρήτου των στοιχείων του λογαριασμού τους και την προσεκτική χρήση αυτού με τρόπο που να μην είναι ορατός από τρίτους.
Οι χρήστες/μέλη υποχρεούνται να μας ενημερώνουν άμεσα και χωρίς υπαίτια καθυστέρηση για την τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και για οποιαδήποτε ήδη γενόμενη ή πιθανώς συμβαίνουσα παραβίαση ασφαλείας του λογαριασμού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στην ιστοσελίδα μας διαφημίζονται μόνον συγκεκριμένα φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία έχουν προηγουμένως συμβληθεί νομίμως με εμάς προς τον συγκεκριμένο σκοπό. Η ιστοσελίδα μας δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται σε εμάς και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥ
Η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή δίχως διακοπές καθώς και ότι θα λειτουργήσει δίχως σφάλματα και διαταραχές. Λόγω τεχνικών συνθηκών, τις οποίες δεν επηρεάζει η επιχείρηση, μπορεί να παρουσιαστούν διακοπές, ειδικότερα σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του Διαδικτύου ή του διαδικτυακού τόπου, καθώς και μίας προσωρινής διακοπής της υπηρεσίας. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση μέτρων συντήρησης και επικαιροποίησης. Ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος δηλώνει ότι είναι σύμφωνος με τέτοια μέτρα, τα οποία κατά το δυνατόν πραγματοποιούνται εκτός του συνήθους ωραρίου εργασίας και δηλώνονται έγκαιρα και με τις σχετικές αρνητικές επιδράσεις σε εύλογο βαθμό. Μία τέτοια προσωρινή μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας δεν αποτελεί ελάττωμα. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρηστής εξαιτίας της χρήσης ή / και της μη διαθεσιμότητας της χρήσης της υπηρεσίας, των πληροφοριών του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή όχι υπαιτιότητας, η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των σελίδων, επιλογών, υπηρεσιών και περιεχομένων της ιστοσελίδας μας την οποία και επισκέπτεται ελεύθερα. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, η ιστοσελίδα μας αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.
Η ιστοσελίδα μας δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης η ιστοσελίδα μας δεν εγγυάται ότι η ίδια ή οποιαδήποτε άλλη συγγενική ιστοσελίδα ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτές τίθενται στη διάθεσή των επισκεπτών/χρηστών/μελών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η ιστοσελίδα μας δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος και σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα μας.
Σε κάθε περίπτωση, περιεχόμενο (πχ. αγγελίες) το οποίο κατά την κρίση μας δύναται να παραπλανήσει ή να προσβάλλει τους επισκέπτες/χρήστες του sindetiras.gr δε θα αναρτάται.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος δηλώνει επίσης πως γνωρίζει και αποδέχεται ότι με την είσοδο του στην ιστοσελίδα μας εκτίθεται σε όλους τους κινδύνους που ενέχει το διαδίκτυο. Γνωρίζει δε και αποδέχεται επίσης ότι πρέπει να αξιολογεί τα περιεχόμενα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και να προβαίνει, εφόσον απαιτείται, σε διασταύρωση των αναρτημένων στοιχείων που τον αφορούν. Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα μας δεν εγγυάται και ούτε αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη για την αρτιότητα, την ορθότητα, την πληρότητα και την αποτελεσματικότητα των πληροφοριών ούτε παρακινεί τους επισκέπτες/χρήστες/μέλη να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες ή παραλείψεις, καθώς το σύνολο του περιεχομένου της ιστοστελίδας μας αποτελεί μια προσφορά προς τους επισκέπτες/χρήστες/μέλη μας.

“ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ” (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES
Η ιστοσελίδα μας δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων διαδικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «συνδέσμων», hyperlinks ή διαφημιστικών με τη μορφή banners, skin, adventorials κ.λπ. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους και σελίδες, οι οποίες και φέρουν κατά αποκλειστικότητα και εις το ακέραιο την ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων και των σελίδων στις οποίες παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτές κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Σε καμία περίπτωση επίσης δεν ευθύνεται η ιστοσελίδα μας για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τα οποία τυχόν επισκέπτες/χρήστες/μέλη της ιστοσελίδας μας αποφασίζουν να τους δώσουν.

COOKIES KAI IP ADDRESSES
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να συλλέγει και να χρησιμοποιεί cookies και IP addresses.
Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη/μέλους και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου που είναι αποθηκευμένο ή εγκατεστημένο στον προσωπικό υπολογιστή του. Τα cookies χρησιμοποιούνται προκειμένου να αναγνωρίζεται από την ιστοσελίδα μας ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος ορισμένων από τις παρεχόμενες από την ιστοσελίδα μας υπηρεσιών και επιλογών. Διευκολύνουν την πρόσβαση του επισκέπτη/χρήστη/μέλους στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να διαπιστώνεται σε ποιες περιοχές η ιστοσελίδα μας έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ή είναι πιο δημοφιλής ή και για λόγους marketing. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος δεν επιθυμεί την χρήση cookies δεν θα έχει πρόσβαση σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας.
IP Address είναι η διεύθυνση ΙΡ μέσω της οποίας ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του εκάστοτε επισκέπτη/χρήστη/μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Και οι διευθύνσεις ΙΡ χρησιμοποιούνται για στατιστικούς ή για λόγους marketing.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας μας sindetiras.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας sindetiras.gr και του επισκέπτη/χρήστη/μέλους των σελίδων και υπηρεσιών της και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
Κάθε διαφορά που θα δημιουργείται από την χρήση της ιστοσελίδας μας θα επιλύεται με βάσει το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια της Κέρκυρας.

Κερκυραϊκά Νέα