Ξεκινούν τη λειτουργία τους οι Όμιλοι δημιουργικότητας και καινοτομίας του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας

Με αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο» σε εφαρμογή της με αρ.119/9.9.2020 Απόφασης της Ε.Ε.Π.Π.Σ, δημιουργούνται και θα λειτουργήσουν τη σχολική χρονιά 2023-2024 οι παρακάτω δώδεκα (12) όμιλοι δημιουργικότητας και καινοτομίας:

 

Αναφορικά με την οργάνωση και τη λειτουργία των Ομίλων ανακοινώνονται τα εξής:
1. Οι όμιλοι δημιουργικότητας και καινοτομίας, που θα λειτουργήσουν μετά τη λήξη των μαθημάτων, με ώρα έναρξης στις 1.30 το μεσημέρι και λήξης στις 3 μ.μ δημιουργούνται για την ανάπτυξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων, κλίσεων και ενδιαφερόντων των μαθητών μας.
2. Για τις εγγραφές των μαθητών στους ομίλους, τις συνθήκες παρακολούθησης των ομίλων και το ωράριο λειτουργίας τους ισχύουν τα εξής:
Ο ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη λειτουργία ενός ομίλου ορίζεται στους δέκα (10) και ο μέγιστος στους είκοσι (20) και απευθύνονται σε μαθητές μίας ή περισσοτέρων τάξεων. Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετάσχει σε μέχρι δύο (2) ομίλους. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης του ομίλου, στους συμμετέχοντες μαθητές χορηγείται πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής.
3. Οι όμιλοι λειτουργούν με βάση τον «Κανονισμό λειτουργίας ομίλων αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας στα Πειραματικά Σχολεία» της Δ.Ε.Π.Π.Σ, που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου:
https://blogs.sch.gr/4dimkerk/about/omiloi/kanonismos-omilon-dimioyrgikotitas-kai-kainotomias.
Οι αιτήσεις συμμετοχής μαθητών / τριών υποβάλλονται από τους γονείς / κηδεμόνες τους, μέχρι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.

Αίτηση συμμετοχής σε όμιλο: https://blogs.sch.gr/4dimkerk/2023/09/26/aitisi-symmetochis-se-omilo/

Σχετικά άρθρα