Βιοενεργητική Υγεία: Η Νέα Διάσταση της Ευεξίας στο Enthymesis!

Βιοενεργητική: Στον Πυρήνα της Υγείας

Η παραδοσιακή ιατρική επικεντρώνεται στη χημεία του σώματος και η διατροφή στην πρόσληψη θρεπτικών ουσιών. Ωστόσο είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η χημεία απορρέει από τη φυσική λειτουργία του σώματος. Στην ουσία, η χημεία είναι αποτέλεσμα της ροής ενέργειας και πληροφοριών μέσα στον οργανισμό. Ακριβώς αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζει η βιοενεργετική, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην ανάλυση και την επίλυση των προβλημάτων στη ρίζα τους, στη ροή ενέργειας και στις πληροφορίες που καθοδηγούν τη λειτουργία του σώματος.

Η Εφαρμογή της Βιοενεργητικής

Η προσέγγιση της NES Health, ή γνωστή και ως “βιοενεργετική,” επικεντρώνεται στην αξιολόγηση και διόρθωση του ενιαίου πεδίου του ανθρώπινου σώματος. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα ατομικά πεδία και τα μονοπάτια πληροφοριών που ελέγχουν κάθε πτυχή του βιοχημικού επιπέδου. Αυτή η προσέγγιση εξηγεί γιατί συχνά επιτυγχάνουμε αποτελέσματα που η συμβατική βιοχημεία δεν μπορεί να επιτύχει. Μέσω της διόρθωσης αυτών των ενεργειακών πεδίων, η βιοενεργετική προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επίτευξη ουσιαστικών αλλαγών στην υγεία και την ευεξία.

Χρησιμοποιώντας βιοενεργειακή σάρωση, μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη σωστή λειτουργία του ενεργειακού πεδίου του σώματός σας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ενέργειας και των διορθωτικών πληροφοριών που παρέχει η ηλεκτρονική συσκευή miHealth. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για τον καθαρισμό ενδεχόμενων εμποδίων στο πεδίο του σώματος και για την ανακούφιση από συμπτώματα.

Το NES miHealth ειναι μια ισχυρή φορητή συσκεύη βιοανάδρασης που είναι μη επεμβατική και αποτελεσματική για την μείωση του στρες και την εκπαίδευση της ροής ενέργειας για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των ικανοτήτων αυτοΐασης και θεραπείας του σώματος. Αυτή η συσκεύη είναι επίσης απίστευτη για όσους αντιμετωπίζουν εντάσεις και τραυματισμούς, μη επειγώντων περιστατικών, σε μύες και αρθρώσεις.

Το NES miHealth έχει επιδείξει εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα σε ποσοστό 93% σε μελέτες αποτελεσμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί.

Σε όλες τις περιπτώσεις, παρατηρήθηκε μια μέση μείωση των συμπτωμάτων άνω του 60%. Μετά τη δεύτερη συνεδρία θεραπείας, ακόμη περισσότεροι συμμετέχοντες – το 93% – ανέφεραν σημαντική βελτίωση στην κατάστασή τους. Επιπλέον, εξετάστηκαν ξεχωριστά τα άτομα με χρόνιες παθήσεις, και το 85% ανέφερε άμεση θετική επίδραση από τη θεραπεία.

Infoceuticals: Η Επίσης Διαδραστική Θεραπεία

Στην προσπάθεια του Enthymesis να διορθωθεί το ενεργειακό πεδίο, έχει επιλεγεί να χρησιμοποιούνται τα infoceuticals. Καταναλώνονται κατά τη διάρκεια πολλών εβδομάδων, και εργάζονται εντατικά στο να επαναφέρουν τη μνήμη στο πεδίο του ιδανικού ανθρώπινου πεδίου. Κατά τη διαδικασία αυτή, το πεδίο αρχίζει να εκδίδει σωστές εντολές στο φυσικό σώμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να υποστηρίξουμε το σώμα στις δικές του θεραπευτικές και αυτοανοσοκατασταλτικές διαδικασίες, είτε αντιμετωπίζει οξείες καταστάσεις είτε χρόνιες ανησυχίες.

Το σύστημα BioEnergetiX WellNES συνιστά τα Infoceuticals που έχουν κρίσιμη σημασία για την ευεξία του σώματος, βασιζόμενο στην αξιολόγηση του ενεργειακού πεδίου που πραγματοποιείται προηγουμένως μέσω του Bioenergetic Scanning.

Η Έμπειρη Ομάδα του Enthymesis

Στο Enthymesis, που αποτελεί έναν χώρο καλής ενέργειας, ισορροπίας και ηρεμίας στο κέντρο της Κέρκυρας, η ομάδα του βρίσκεται δίπλα σας για να σας συνοδεύσει σε ένα ταξίδι προς την ολοκληρωμένη υγεία. Με τη συνδυασμένη χρήση του βιοενεργειακού σαρωτή, του miHealth, και των infoceuticals, σας προσφέρει μια εξαιρετική προσέγγιση που επιδιώκει τη βελτίωση της ενέργειας και την αναζωογόνηση της υγείας.

Κλείστε το Ραντεβού Σας Τώρα!

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της μυείται στη Yoga και πιο συγκεκριμένα στο σύστημα Satyananda, ένα σύστημα που προσφέρει αμέτρητες θετικές αλλαγές στον άνθρωπο ολιστικά. Έτσι, ύστερα από την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων αλλά και την εκπαίδευσή της στο yogic lifestyle, γίνεται δεκτή και ολοκληρώνει το πρόγραμμα εισηγητών του συστήματος Satyananda.

Σχετικά άρθρα