Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας από το Ιχθυοπωλείο Στούπας!

Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας από το Ιχθυοπωλείο Στούπας!

Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας από το Ιχθυοπωλείο Στούπας!

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και είτε έχετε κανονίσει να την περάσετε παραδοσιακά στην εξοχή, είτε στο σπίτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε τα νοστιμότερα και πιο φρέσκα θαλασσινά και όστρακα!

Και στο Ιχθυοπωλείο Στούπας στην Λαϊκή Αγορά της Κέρκυρας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την προπαραγγελία σας για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, καθώς εδώ θα βρείτε τα πιο φρέσκα καλαμαράκια, χταπόδια, σουπιές, γαρίδες, όστρακα, καραβίδες, κανιόκιες, μύδια και γυαλιστερές! Εκτός όμως από τα θαλασσινά, όπως και κάθε άλλη μέρα του χρόνου άλλωστε, σας περιμένουν και ολόφρεσκα ψάρια τα οποία έχουν αλιευθεί μόλις λίγες ώρες πριν φθάσουν στον πάγκο του Στούπα.

Τη φρεσκάδα και την ποιότητα των ψαρικών και των θαλασσινών του “Στούπα” την εξασφαλίζει το ιδιόκτητο καΐκι του ιχθυοπωλείου, το οποίο βγαίνει καθημερινά στο Ιόνιο για να ψαρέψει ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει! Και τη διαλογή των καλύτερων ψαριών και θαλασσινών, η οποία γίνεται κατά την επιστροφή του καϊκιού στο λιμάνι, τη διασφαλίζει η μεγάλη εμπειρία αυτής της κερκυραϊκής οικογενειακής επιχείρησης η οποία περνά από γενιά σε γενιά, έτσι ώστε να σας προσφέρει μόνο την καλύτερη ψαριά καθημερινά στο πάγκο του ιχθυοπωλείου!

Όπου και αν γιορτάσετε τα Κούλουμα λοιπόν, τα καλύτερα θαλασσινά σάς περιμένουν στο Ιχθυοπωλείο Στούπας, και είναι τόσο νόστιμα αφού από τη θάλασσα της Κέρκυρας φτάνουν κατευθείαν στο πιάτο σας! Κάντε τη δική σας προπαραγγελία απλά καλώντας στο τηλέφωνο: 694 164 9017.

Ιχθυοπωλείο Στούπας

από το 1985

Σχετικά άρθρα