Το team του sindetiras.gr επισκέφθηκε την Corfu Beer

Το team του sindetiras.gr επισκέφθηκε την Corfu Beer

Το team του sindetiras.gr επισκέφθηκε την Corfu Beer

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας, η ομάδα του sindetiras.gr επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου το εργοστάσιο παραγωγής της Corfu Beer στον Αρίλλα.

Εκεί ξεναγηθήκαμε στη γραμμή παραγωγής της Κερκυραϊκής Μπύρας, στο τμήμα εμφιάλωσής της καθώς και στο εργαστήριο ελέγχου της ποιότητας του τελικού προϊόντος. Οικοδέσποινά μας ήταν η Χρύσα, η υπεύθυνη επικοινωνίας της Corfu Beer, η οποία φρόντισε να μας παρουσιάσει όλα τα μυστικά της επιτυχίας της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας αλλά και να λύσει κάθε απορία μας για όλα τα στάδια της παραγωγής.

Μάθαμε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προέλευση των πρώτων υλών και τη διαδικασία παραγωγής της κερκυραϊκής μπύρας, δοκιμάσαμε και εντυπωσιαστήκαμε από τη γεύση του κριθαριού πριν αυτό υποστεί τη διαδικασία της ζύμωσης, ενώ στο τμήμα εμφιάλωσης μείναμε έκπληκτοι από τον αψεγάδιαστο ρυθμό λειτουργίας της αυτοματοποιημένης διαδικασίας.

Η επίσκεψή μας έκλεισε με μία εγκάρδια και άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον κ. Σπύρο, τον CEO της Corfu Beer, στον οποίο ο sindetiras.gr, δώρισε μία 6μηνη διαφημιστική προβολή για τη Corfu Beer – Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, ως αναγνώριση για το έργο και την προσφορά της στο νησί τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα μαζί με τον κ. Σπύρο δοκιμάσαμε τις νέες γεύσεις των μη αλκοολούχων ποτών που προσφέρει η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, σε Ginger Ale Lemon, Ginger Ale Orange-Cinnamon, και Pink Grapefruit & Bergamot, και οι οποίες αποτελούν μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα απολαυστική επιλογή για τους καλοκαιρινούς, και όχι μόνο, μήνες.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τον κ. Σπύρο, τη Χρύσα και την υπόλοιπη ομάδα της Corfu Beer για το Σεπτέμβρη, όπου θα λάβει χώρα το Corfu Beer Festival 2019, στο οποίο θα βρίσκεται φυσικά, ψυχή τε και σώματι, και ο sindetiras.gr, τόσο ως χορηγός επικοινωνίας αλλά και με τη φυσική μας παρουσία εκεί, για να περάσουμε όλοι μαζί ένα μοναδικό πενθήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και διασκέδαση!

Σχετικά άρθρα