Το πρώτο διαδικτυακό φαρμακείο με έδρα την Κέρκυρα είναι γεγονός!

Το πρώτο διαδικτυακό φαρμακείο με έδρα την Κέρκυρα είναι γεγονός!

Το πρώτο διαδικτυακό φαρμακείο με έδρα την Κέρκυρα είναι γεγονός!

Το pharmado.gr, άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες έχοντας το “φυσικό” του σπίτι στην Κέρκυρα συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο όλα τα προτερήματα ενός online φαρμακείου με τις διευκολύνσεις που παρέχει ένα κατάστημα με φυσική παρουσία!

Στο pharmado.gr θα βρείτε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα και προϊόντα διατροφής, βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές, προϊόντα ομορφιάς – μακιγιάζ, καθώς και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων και όλα αυτά σε χαμηλές τιμές διαδικτυακού φαρμακείου.

Επιπλέον, με φυσικό σημείο παραλαβής (pick up) στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας (και πολύ σύντομα και με δεύτερο φυσικό σημείο παραλαβής επίσης μέσα στην πόλη), η παράδοση των προϊόντων που επιθυμείτε γίνεται την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας!

Το pharmado.gr όμως δεν αποτελεί μία απλή «αποθήκη» προϊόντων, αλλά αποτελεί έμπνευση, σχεδίαση και υλοποίηση του Κερκυραίου φαρμακοποιού Διονύση Σκιαδόπουλου. Γέννημα θρέμμα του νησιού μας, με τα δύο καταστήματα φαρμακείου που διατηρεί στην Κέρκυρα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι σπουδές, η συνεχής επιμόρφωση, η επαγγελματική εμπειρία, αλλά και η επιθυμία του για την συνεχώς καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, τον οδήγησαν το 2020 να ιδρύσει το pharmado.gr.

Έτσι στο pharmado.gr μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται και συντηρούνται σε ιδανικές συνθήκες, ενώ παράλληλα η συσκευασία τους προς παράδοση ή αποστολή γίνεται μόνο με χρήση κατάλληλων υλικών συσκευασίας, έτσι ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωσή τους. Ταυτόχρονα ο κατάλογος του pharmado.gr ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και προέρχονται από εταιρίες με βιολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των προϊόντων πρώτες ύλης από τη φύση.

Επισκεφθείτε το pharmado.gr για να παραγγείλετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο

και επωφεληθείτε από τη συλλογή πόντων από τις αγορές σας καθώς και με επιπλέον πλεονεκτήματα, όπως οι ειδικές προσφορές για τα εγγεγραμμένα του μέλη. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο 26610 48085 και να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά!

pharmado.gr

Online Φαρμακείο

Σχετικά άρθρα