Τεχνική Κατασκευαστική: άρτιες οικοδομικές λύσεις με αντοχή στον χρόνο!

Τεχνική Κατασκευαστική: άρτιες οικοδομικές λύσεις με αντοχή στον χρόνο!

Τεχνική Κατασκευαστική: άρτιες οικοδομικές λύσεις με αντοχή στον χρόνο!

Η Τεχνική Κατασκευαστική με 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον κατασκευαστικό τομέα στην Κέρκυρα, σας προσφέρει λύσεις που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και πάντοτε στη σωστή τιμή.

Οι οικοδομικές εργασίες, είτε πρόκειται για νέες κατασκευές είτε για αναπαλαιώσεις ήδη υπάρχοντων κτιρίων, απαιτούν υπευθυνότητα, άψογο συντονισμό όλων των επιμέρους εργασιών, αλλά πάνω από όλα τεχνίτες με βαθιά γνώση του αντικειμένου και φυσικά μεράκι για αυτό που κάνουν. Η Τεχνική Κατασκευαστική διαθέτοντας όλα τα παραπάνω, δίνει τη δέουσα σημασία ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια του έργου που θέλετε να υλοποιήσετε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά αντάξιο των προσδοκιών σας και άρτιο ποιοτικά από κάθε άποψη.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε μια πληθώρα κατασκευαστικών και οικοδομικών εργασιών όπως οι πέτρινες κατασκευές, οι ανακαινίσεις και οι αναπαλαιώσεις σπιτιών και επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους, οι χρωματισμοί και τα βαψίματα, η τοποθέτηση γυψοσανίδων, και η κατασκευή και η επισκευή (συμπεριλαμβανόμενης της στεγάνωσης) από στέγες και σκεπές.

 

Η Τεχνική Κατασκευαστική έχοντας ως βασική της αρχή την καλή συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, σας εγγυάται ότι σε κάθε οικοδομική εργασία που αναλαμβάνει (όπως κατασκευή τοιχίων, στεγών, κεραμοσκεπών, ανακαινίσεις, βαψίματα, κλπ) την διεκπεραιώνει με επαγγελματισμό και συνέπεια, από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Τεχνική Κατασκευαστική


Σχετικά άρθρα