Ταπητοκαθαριστήρια Σαγιαδινός: εγγύηση στον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Α. Σαγιαδινός, το πρώτο ταπητοκαθαριστήριο που άνοιξε στην Κέρκυρα, μετρά 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με εμπειρία που περνά από γενιά σε γενιά της οικογένειας. Μέσα από τον διαρκή επαγγελματισμό που διακρίνει την εταιρεία αλλά και με τη συνεχή βελτίωση της τεχνογνωσίας και του εξοπλισμού της, σήμερα πλέον αποτελεί συνώνυμο στην Κέρκυρα του άψογου καθαρισμού και της φροντίδας των χαλιών.

Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις, τα Ταπητοκαθαριστήρια Σαγιαδινός αναλαμβάνουν τον άψογο καθαρισμό των χαλιών σας, αλλά επίσης και τον καθαρισμό από τις μοκέτες, τα στρώματα και τα παπλώματά σας. Επιπλέον αναλαμβάνουν και την φύλαξή τους σε άριστες συνθήκες αποθήκευσης στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Προκειμένου φυσικά να γίνει η αποθήκευση των χαλιών, η εταιρεία σας εγγυάται πρώτα τον σωστό αντιμικροβιακό και οικολογικό καθαρισμό τους, και στη συνέχεια με την κατάλληλη συσκευασία τους, τοποθετούνται σε ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες, για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε να γίνει η φύλαξή τους.

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Σαγιαδινός είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς και με το πλέον έμπειρο προσωπικό στον τομέα των καθαρισμών στην Κέρκυρα. Με δωρεάν παραλαβή των χαλιών από το χώρο σας και με επίσης δωρεάν μεταφορά μετά το πέρας της φύλαξής τους σε ολόκληρη την Κέρκυρα, το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι απλά ένα τηλεφώνημα στο 2661024948, και το συνεργείο της εταιρείας θα έρθει στο σπίτι σας για να παραλάβει τα χαλιά σας!

Α. Σαγιαδινός Ι.Κ.Ε.

Ταπητοκαθαριστήρια

Σχετικά άρθρα