Τα Χριστούγεννα έφτασαν στα “Χειροποίητα Κοσμήματα Ελένη”

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο κατάστημα “Χειροποίητα Κοσμήματα Ελένη” στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας, και οι ιδέες για διακόσμηση αλλά και για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που έχει να σας προτείνει για τις φετινές γιορτές δεν είναι μόνο πανέμορφες αλλά και διαφορετικές! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιοδήποτε διακοσμητικό και αν αγοράσετε για το δέντρο, την εξώπορτα, το σαλόνι, ακόμη και για την κουζίνα, θα αλλάξουν την όψη του σπιτιού σας (ή και του γραφείου σας) γεμίζοντάς το θαλπωρή και απόλυτη χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Στην “Ελένη” θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από γούρια για το 2024, διακοσμητικά ρόδια, ξύλινα στολίδια αλλά και μπάλες για το δέντρο με μηνύματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διακοσμητικά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα καραβάκια, χριστουγεννιάτικες κολοκύθες (ναι χριστουγεννιάτικες, καθώς είναι σύμβολο της αφθονίας!) σε διάφορα μεγέθη, κεριά με χριστουγεννιάτικο πνεύμα, χριστουγεννιάτικα μονογράμματα για προσωποποιημένες ευχές στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, κάρτες με ευχές, και δεκάδες άλλα στολίδια και διακοσμητικά!

Στην “Ελένη” όμως θα βρείτε και πλήθος από υλικά για χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εάν θέλετε να πάρετε «επάνω σας» τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας! Ξύλινα δεντράκια, σπιτάκια και έλκηθρα, stencil για να διακοσμήσετε γυάλινες αλλά και οποιασδήποτε άλλες επιφάνειες θέλετε, κολοκύθες για να τις στολίσετε όπως σας αρέσει εσάς, καθώς και υλικά για να φτιάξετε τα δικά σας στολίδια για το δέντρο αλλά και οποιαδήποτε άλλη γωνιά του χριστουγεννιάτικου σπιτιού.

Επιπλέον εδώ θα βρείτε και πλήθος άλλων δώρων, τόσο χριστουγεννιάτικα όσο και all-year-round για τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας, οπότε τα “Χειροποίητα Κοσμήματα Ελένη” αποτελούν την ιδανική στάση για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας για διακόσμηση και δώρα! Και μην ξεχνάτε ότι ολόκληρο τον χρόνο θα βρείτε στο κατάστημα όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για χειροτεχνίες και ζωγραφική, από μπογιές και πινέλα, μέχρι καμβάδες και παλέτες, καθώς και υλικά για να φτιάξετε τα δικά σας κοσμήματα.

Ελένη

Χειροποίητα Κοσμήματα

Σχετικά άρθρα