Συμμετοχή του Τμήματος Tεχνών Ήχου και Εικόνας στην Κριτική Επιτροπή Ντοκιμαντέρ Μουσικής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας

Δελτίο Τύπου

Τιμητική η συμμετοχή του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κριτική Επιτροπή για τα Ντοκιμαντέρ Μουσικής του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, από 25 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2023

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο προσφοράς εμπειρίας σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και σύνδεσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με φορείς πολιτισμού, την κριτική επιτροπή για το διαγωνιστικό μέρος των 14 ντοκιμαντέρ μουσικής, από Ελλάδα και εξωτερικό, απαρτίζουν οι Γιάννης Γιασλακιώτης, Οδυσσέας Κανέλλος (προπτυχιακοί φοιτητές του Τ.Τ.Η.Ε.) και ο Παναγιώτης Σδούκος (Msc Εθνομουσικολογίας & Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας και υποψήφιος Διδάκτορας Ι.Π.). Επιβλέπουσα και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για τα ντοκιμαντέρ μουσικής είναι η Ρενάτα Δαλιανούδη, Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ι.Π.  

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου διεξάγεται σε εννέα πόλεις της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Σπάρτη, Αργος, Γύθειο, Αμαλιάδα, Ξυλόκαστρο, Δημητσάνα, Φιλιατρά, Ακράτα) και περιλαμβάνει 45 διεθνή ντοκιμαντέρ, 22 ελληνικά ντοκιμαντέρ και 18 ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ζώνη. 

Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας. 

https://peloponnisosdocfestival.com/el/

Σχετικά άρθρα