Studio Lizan Marie: ένα ξεχωριστό μέρος για το νυφικό και το γάμο σας

Studio Lizan Marie: ένα ξεχωριστό μέρος για το νυφικό και το γάμο σας

Studio Lizan Marie: ένα ξεχωριστό μέρος για το νυφικό και το γάμο σας

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή κάθε γυναίκας. Οι ετοιμασίες που πρέπει να γίνουν πριν το γάμο είναι αναρίθμητες και φυσικά όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια για τη μοναδική αυτή ημέρα. Κεντρικό ρόλο στην εμφάνιση της νύφης κατέχει βεβαίως το νυφικό φόρεμα, καθώς είναι αυτό που θα αναδείξει την ομορφιά αλλά και την προσωπικότητά της. Για αυτό λοιπόν και η επιλογή του νυφικού είναι μία διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει με υπομονή, άνεση χρόνου και φυσικά με απόλυτη εμπιστοσύνη στον νυφικό οίκο που θα παρέχει το φόρεμα.

Το Studio Lizan Marie (by Regina Bos) στην Αλεπού διαθέτει ένα πολύτιμο εφόδιο στο χώρο του νυφικού: αυτό της πολύχρονης πείρας, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα πετυχημένη επιχείρηση που πέρασε από μητέρα σε κόρη, και σήμερα συνεχίζει με την ίδια πρωτοποριακή διάθεση και τις αυστηρές επιλογές που πάντα τη χαρακτήριζαν. Με αυτό τον τρόπο έχει πλέον καταφέρει να εξελιχθεί στην καλύτερη δυνατή μορφή του ως νυφικός οίκος, συνεχίζοντας την επί σαράντα και πλέον χρόνια παράδοση στο νησί της Κέρκυρας στο χώρο του ποιοτικού νυφικού από κορυφαίους οίκους ραπτικής του εξωτερικού.

Σε έναν πολύ όμορφο και φωτεινό χώρο, πλαισιωμένο από βενετσιάνικους καθρέφτες κι έπιπλα εποχής, εδώ θα δείτε νυφικά που κυριαρχούν τα χρώματα του απαλού κρεμ, του ονειρικού ροζ καθώς και πλήθος παστέλ χρωμάτων που δένουν αρμονικά με τα αιθέρια τούλια, τις δαντέλες και τις μουσελίνες. Εμπνευσμένες δημιουργίες, που άλλοτε αναπολούν νοσταλγικά το παρελθόν, και φθάνουν μέχρι και τα πιο μοντέρνα σχέδια. Νυφικά με δημιουργικότητα στα σχέδια, φίνα υφάσματα, ραμμένα με αληθινή αγάπη για κάθε γυναικείο σώμα, κομψά κι εκλεπτυσμένα σε κάθε λεπτομέρειά τους, κάποια από αυτά κεντημένα ακόμα και στο χέρι με απλικαρισμένες δαντέλες, κρύσταλλα και πέρλες.

Πέρα όμως από την προσφορά της δεδομένης άριστης ποιότητας των ρούχων, εδώ λαμβάνει χώρα και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: η διαπροσωπική σχέση, η ζεστή, συνεχής και ειλικρινής επαφή με τις πελάτισσες. Η ιδιοκτήτρια, Λιζάνε Μπος, πάντα με κέφι κι ενθουσιασμό για τη δουλειά της, πρώτα θα γίνει φίλη σας, θα σας γνωρίσει και θα μοιραστεί με την ίδια χαρά το όνειρό σας, και στη συνέχεια θα σας προτείνει το ιδανικότερο νυφικό για σας, αφού θεωρεί πως κάθε νυφικό φόρεμα πρέπει να είναι εξατομικευμένο και να αντανακλά απόλυτα την προσωπικότητα της γυναίκας που το επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Για αυτό και το Studio Lizan Marie αναλαμβάνει το ίδιο την όποια επιδιόρθωση ή προσαρμογή απαιτείται για ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα, ενώ επίσης προτίθεται να σας φυλάξει το φόρεμα των ονείρων σας μέχρι και ένα χρόνο, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να το προβάρετε όσες φορές θέλετε.

Επιπλέον εδώ μπορείτε να παραγγείλετε τις μπομπονιέρες σας, μέσα από μια τεράστια γκάμα ποιοτικών υλικών και σχεδίων με κουφέτα σε όλες τις γεύσεις, τα στέφανά σας, τα προσκλητήρια, τις λαμπάδες, υπέροχες λιλιπούτειες πριγκιπικές δημιουργίες για τα παρανυφάκια σας, ακόμη και τα νυφικά εσώρουχα για την πολυπόθητη γαμήλια νύχτα σας. Ακόμη και η φωτογράφησή σας αναλαμβάνεται εξ’ ολοκλήρου από την επαγγελματική και έμπειρη καλλιτεχνική ματιά της Λιζάνε, και όλα αυτά πάντα στο πνεύμα της διατήρησης της αίσθησης του ξεχωριστού, του μοναδικού, αυτού που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς και την ημέρα εκείνη.

Μέσα στον υπέροχο χώρο του Studio Lizan Marie λοιπόν, το κάθε νυφικό περιμένει υπομονετικά στην κρεμάστρα του την ξεχωριστή πελάτισσά του, που φορώντας το θα αναδείξει τον αληθινό εαυτό της και το δικό της ιδιαίτερο ταμπεραμέντο! Μήπως θα είστε εσείς η επόμενη;

Σχετικά άρθρα