Starz Catering: Λάμψη, χρώμα & φαντασία για έναν «γευστικό» γάμο!

Starz Catering: Λάμψη, χρώμα & φαντασία για έναν «γευστικό» γάμο!

Starz Catering: Λάμψη, χρώμα & φαντασία για έναν «γευστικό» γάμο!

Ακόμα και εάν έχουν περάσει χρόνια, ένας όμορφος γάμος πάντοτε μένει χαραγμένος στη μνήμη μας αφήνοντας μας την πιο γλυκιά ανάμνηση. Φυσικά για να είναι ένας γάμος ονειρεμένος, απαιτείται χαμόγελο, φαντασία, μαεστρία και μοναδικές γεύσεις. Υψηλή αισθητική, άψογο service και εκλεκτές γεύσεις είναι αυτά που απαρτίζουν το “Starz Catering” και που ο καλεσμένος θα «γευτεί» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Στέφανος και ο Γιώργος, ιδιοκτήτες του “Starz Catering” μίλησαν στο sindetiras.gr για τη φιλοσοφία τους και μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης!

-Μιλήστε μας για το “Starz Catering

Αρχικά έχοντας μια μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της εστίασης και της οργάνωσης διαγνώσαμε την έλλειψη της ολοκληρωμένη υπηρεσίας catering στην Κέρκυρα, αυτό μας ώθησε στην σύλληψη της ιδέας του να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό.

Έχοντας έναν κοινό γνώμονα πρωτοτυπούμε προσφέροντας καινοτόμες ιδέες και υπηρεσίες στους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Οι πελάτες πλέον ακολουθούν τη φιλοσοφία μας και αποδέχονται το πρωτότυπο, το νέο, το διαφορετικό. Προσπαθούμε μέσα από τις εκδηλώσεις μας να περάσουμε τη φιλοσοφία μας.

Βασική μας αρχή; Ο σεβασμός στην πιο σημαντική ημέρα του ζευγαριού. Δημιουργούμε αναμνήσεις, όχι μόνο φαγητό. Κάθε γάμος για εμάς είναι ξεχωριστός και έχει τη μοναδικότητά του.

-Με τι κριτήριο πρέπει να επιλέξει ένα ζευγάρι το μενού του γάμου του;
Η επιλογή ενός μενού πρέπει να γίνει ανάλογα με το χώρο, την εποχή και την ηλικιακή ομάδα των καλεσμένων. Το ζευγάρι πρέπει να γνωρίζει τους καλεσμένους του. Το διατροφικό κομμάτι είναι επίσης σημαντικό, ωστόσο είναι κάτι που έχουμε τη δυνατότητα να το διαμορφώσουμε εύκολα βάση της εμπειρίας μας. Εάν οι καλεσμένοι για παράδειγμα είναι μεικτοί και το ζευγάρι θέλει να δώσει μια πολυτελή πινελιά στο γάμο του, τότε το fine dining menu αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ασφαλώς όμως οι επιλογές των μενού που προσφέρουμε μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γευστική απαίτηση. 

-Ατομικό μενού έναντι μπουφέ. Ποιο από τα δύο κερδίζει;
Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις με τα αντίστοιχα πλεονεκτήματά της η κάθε μία. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ατομικού μενού ή του μπουφέ παίζει η διάρκεια ενός γάμου. Ένας καλοκαιρινός γάμος έχει μικρότερη διάρκεια από έναν χειμερινό, γι’ αυτό και εμείς προτείνουμε το μπουφέ ο οποίος θα εξοικονομήσει χρόνο σε ένα γλέντι που θα διαρκέσει λιγότερο από ότι ένα seated menu. Ωστόσο όταν η πλειονότητα του κοινού είναι οι μεγαλύτερες ηλικίες δεν ενδείκνυται τόσο ένας μπουφές όσο ένα ατομικό μενού.

-Τι είναι αυτό που παίζει ρόλο στην προσέγγιση ενός concept;
Καθοριστικό ρόλο σε έναν γάμο παίζει η εποχή. Εντελώς διαφορετικό είναι ένα concept σε μια εσωτερική αίθουσα από ότι σε μια παραλία. Ασφαλώς και ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα ένα ζευγάρι επιλέγει ανάμεσα σε ένα gala dinner ή το μενού που θα συνοδεύσει ένα ξέφρενο πάρτι. Το μενού προσαρμόζεται στο χώρο, το κοινό, και την εποχή.

Στο Starz Catering προσαρμοζόμαστε ανάλογα με το γούστο του πελάτη. Αντλούμε πληροφορίες και ιδέες από τις νέες σύγχρονες τάσεις του εξωτερικού αλλά και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες μας. Είμαστε από τα πρώτα catering στην Ελλάδα που υλοποιήσαμε το family style menu.

-Ένα food concept συμπεριλαμβανομένου του decor και της παρουσίασής του μπορεί να δώσει ξεχωριστή νότα σε μια δεξίωση;
Σε μία εκδήλωση είναι όλα αλληλένδετα. Δεν μπορεί ένα food concept να στηριχθεί μόνο του. Σαφώς και διαδραματίζει πολύ σπουδαίο ρόλο, ωστόσο με βάση εκείνο δημιουργείται και η εκδήλωση. Δεδομένης της εμπειρίας μας δημιουργούμε ανάλογα με τον χρόνο, τον τόπο και την εποχή.

Για αυτό και δεν είμαστε κλειδωμένοι στα μενού μας. Αντιλαμβανόμαστε τι θέλει το ζευγάρι από την πρώτη κιόλας επαφή και η κάθε του αλλαγή ή παρέμβαση στα μενού μας είναι ευπρόσδεκτη. Ένας επαγγελματίας γνωρίζοντας το αντικείμενο θα φέρει μια σωστή ισορροπία και το ζευγάρι όπως και οι καλεσμένοι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος.

-Τελικά τι χρειάζεται ένα wedding party ή μια εκδήλωση για να είναι επιτυχημένη;
Η συνταγή της επιτυχίας είναι αναμφίβολα η καλή διάθεση του γαμπρού και της νύφης. Ένα ζευγάρι πρέπει να εμπιστευτεί στους κατάλληλους επαγγελματίες του χώρου και η επιτυχία θα είναι αναμενόμενη. Πάντοτε συμβουλεύουμε τα ζευγάρια να εστιάσουν στο γεγονός ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική ημέρα γι’ αυτούς και να το διασκεδάσουν στο έπακρο!

 

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις μενού της Starz Catering εδώ

 

Σχετικά άρθρα