Σπύρος Σκλήρης: Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και ηλιοθερμίας με απόλυτο επαγγελματισμό

Σπύρος Σκλήρης: Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και ηλιοθερμίας με απόλυτο επαγγελματισμό

Σπύρος Σκλήρης: Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και ηλιοθερμίας με απόλυτο επαγγελματισμό

Η μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας σε ένα σπίτι, οφείλεται στις συσκευές θέρμανσης και ψύξης καθώς και στην παροχή ζεστού νερού. Και τα περισσότερα σπίτια προκειμένου να έχουν αυτές τις παροχές, καίνε ορυκτά καύσιμα ή/και χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι οικονομικά, οι συσκευές αυτές κοστίζουν πολύ σε κατανάλωση!

Η αντλία θερμότητας είναι και αυτή μια ηλεκτρική συσκευή, ωστόσο χάρη στην απλή δομή και κυρίως στην αποτελεσματική της λειτουργία, χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σύγκριση με τις «συμβατικές» συσκευές. Εάν μάλιστα μία αντλία θερμότητας συνδυαστεί με ένα σύστημα ηλιοθερμίας, δηλαδή με ηλιακά πάνελ τα οποία παίρνοντας ενέργεια από τον ήλιο θερμαίνουν το νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας (είτε για χρήση στο μπάνιο, είτε για την λειτουργία των σωμάτων θέρμανσης), η εξοικονόμηση κατανάλωσης ρεύματος που μπορείτε να επιτύχετε στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, φτάνει έως και το 80%!

Επιπλέον οι αντλίες θερμότητας, πάντα με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ψύξη. Συγκεκριμένα, οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν αντίστοιχα όπως και τα κλιματιστικά στη λειτουργία ψύξης, αφαιρώντας τη θερμότητα από τον αέρα του εσωτερικού χώρου για τον κάνουν πιο δροσερό.

Ο Ψυκτικός Σπύρος Σκλήρης με έδρα την Κέρκυρα, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 2006 στον τομέα της οικιακής και επαγγελματικής θέρμανσης και ψύξης, μπορεί να σας προτείνει την πλέον κατάλληλη και αξιόπιστη λύση για τον δικό σας χώρο, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για βίλα, είτε πρόκειται για μια μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων ανεξαρτήτως μεγέθους. Σε συνεργασία με εγκεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, ο Σπύρος Σκλήρης αναλαμβάνει πλήρως τη μελέτη, την τοποθέτηση και το service αντλιών θερμότητας και συστημάτων ηλιοθερμίας, τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Επιπλέον στον τομέα των επαγγελματιών, ο Σπύρος Σκλήρης αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια την εγκατάσταση, επισκευή & συντήρηση επαγγελματικών ψυγείων. Διαθέτοντας την πληρέστερη τεχνογνωσία στον χώρο και γνωρίζοντας πλήρως τις προδιαγραφές των επαγγελματικών συσκευών, ο Σπύρος Σκλήρης θα σας βοηθήσει στο να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ψυγείου ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, και σας εγγυάται την ποιότητα των εργασιών και των υλικών, την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας τόσο για τα μηχανήματα όσο και για τους χρήστες τους. Παράλληλα σας παρέχει υπεύθυνη τεχνική κάλυψη μετά το τέλος της συντήρησης ή των επισκευών, δίνοντάς σας έγγραφη βεβαίωση σωστής εγκατάστασης και εκτέλεσης των εργασιών.

Είτε πρόκειται λοιπόν για αντλίες θερμότητας και συστήματα ηλιοθερμίας, είτε για την εγκατάσταση ενός επαγγελματικού ψυγείου ή τη συντήρηση του ψυγείου που ήδη διαθέτετε στην επιχείρησή σας, αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα στον Ψυκτικό Σπύρο Σκλήρη ώστε να έρθει στο χώρο σας, να εκτιμήσει την κατάσταση και να σας προτείνει την καλύτερη και αποδοτικότερη λύση για εσάς!

Σκλήρης Σπύρος

Ψυκτικές Εργασίες