“Ηλεκτρονική αγορά προϊόντων” από το Επιμελητήριο Κέρκυρας

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, προσφέρει εντελώς δωρεάν ηλεκτρονικό ράφι προϊόντων και υπηρεσιών στην Πανελλήνια ηλεκτρονική αγορά προϊόντων www.directmarket.gr, η οποία προβάλει ήδη 1.500.000 προϊόντα και 1550 επιχειρήσεις και είναι διαθέσιμη για όλους τους επιχειρηματίες του νησιού.

Η ηλεκτρονική αγορά προϊόντων (e-Mall) δίνει τη δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) αλλά και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) των τοπικών αλλά και άλλων προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού καταστήματος που ενσωματώνεται εύκολα και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα αποκτά η επιχείρηση «βιτρίνες προϊόντων» στην Τοπική Αγορά Κέρκυρας (www.corfumarket.gr) και στην Πανελλήνια Επιμελητηριακή Αγορά Προϊόντων (www.directmarket.gr). 

Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με 1 καταχώρηση θα προβάλλονται και θα πουλάνε τα προϊόντα τους από 2 σημεία σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Όλες οι επιχειρήσεις του νησιού μας μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική αγορά, να δημιουργήσουν το δικό τους eshop και να πουλάνε άμεσα και εύκολα τα προϊόντα τους πανελλαδικά.

Οι επιχειρήσεις που έχουν ήδη δικό τους eshop μπορούν είτε να επιλέξουν απλή προβολή είτε να ανεβάσουν αυτόματα (με XML) όλα τα προϊόντα τους και να αποκτήσουν και ένα δεύτερο κανάλι πώλησης.

 

Σχετικά άρθρα