Ψηφιακά εργαλεία για την επιχείρησή σας με την εγγύηση της InfoDATA

H InfoDATA, υπό την καθοδήγηση του Ιάκωβου Μεσσιάν, διαθέτοντας εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής, της μηχανογράφησης και της μηχανοργάνωσης που εκτείνεται πάνω από τριάντα χρόνια, μπορεί να σας προτείνει ιδανικές λύσεις για να εξοπλίσετε και να οργανώσετε την επιχείρησή σας με βάση τις δικές σας ανάγκες. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η InfoDATA σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον ανάλογο εξοπλισμό μηχανημάτων καθώς και προγράμματα κατάλληλα σχεδιασμένα στα μέτρα σας, με σκοπό την συνολικά όψιμη διαχείριση αλλά και τη βελτίωση της εικόνας σας ως επαγγελματία.

Εύκολη και ευέλικτη παραγγελιοληψία

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης εστίασης, η IndoDATA μέσα από την εφαρμογή orexsys, ένα προηγμένο σύστημα παραγγελιοληψίας, σας παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για να μπορείτε να ανταποκριθείτε με ταχύτητα και ευελιξία στις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας. Η διαχείριση των παραγγελιών, οι πληρωμές, η διαχείριση των αποθεμάτων, η ενημέρωση των τιμοκαταλόγων, και η διαχείριση από τις βάρδιες των σερβιτόρων, γίνονται πλέον ηλεκτρονικά και ευέλικτα. Ταυτόχρονα αναβαθμίζεται η εμπειρία των πελατών σας, καθώς με το orexsys διασφαλίζεται η ταχύτητα και η ακρίβεια της εξυπηρέτησης και αποφεύγονται λάθη και μπερδέματα στην παράδοση των παραγγελιών.

Το orexsys απευθύνεται σε επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, café-bar, beach bars, fast food, παιδότοπους, κλπ, που είτε διαθέτουν τραπέζια, είτε προσφέρουν take away, είτε κάνουν delivery, είτε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδυασμούς και ανεξαρτήτως μεγέθους. Μέσα από την εγκατάσταση του orexsys σε έναν κεντρικό υπολογιστή, η παραγγελιοληψία γίνεται πλέον με την χρήση των POS (Point Of Sales) και δίχως την ανάγκη αγοράς επιπλέον ειδικού εξοπλισμού, αφού το σύστημα λειτουργεί με οποιαδήποτε smartphones ή tablets (Android & iOS) που ήδη έχετε.

Με αυτό τον τρόπο, έχετε πλέον το συνολικό έλεγχο της επιχείρησής σας, δίχως να χρειάζεται να είστε καν εκεί. Μέσα από το κινητό σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, μπορείτε να παίρνετε αναφορές για να γνωρίζετε τι πουλάει, πόσο πουλάει και ποιος το πουλάει, και ταυτόχρονα να διαχειρίζεστε τα αποθέματά σας, τα προϊόντα στους καταλόγους σας, ενώ έχετε και απόλυτο έλεγχο στους τζίρους της επιχείρησης σας. Η InfoDATA φυσικά αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση της εφαρμογής orexsys, τόσο όσον αφορά το hardware που θα χρειαστείτε, όσο και του software, αναλαμβάνοντας φυσικά και την εκπαίδευση του προσωπικού σας καθώς και την after sales υποστήριξη.

Μηχανογράφηση μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων

Η InfoDATA διαθέτοντας πάνω από τρεις δεκαετίες τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο της πληροφορικής και της μηχανογράφησης-μηχανοργάνωσης, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για να εξοπλίσετε και να οργανώσετε την επιχείρησή σας, με βάση αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες. Η πιστότητα των λύσεων που προσφέρει, και μάλιστα σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, από τον τουρισμό και τη μαζική εστίαση, μέχρι εμπορικές επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής πώλησης, την καθιστούν ως μία από τις πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες, όχι μόνο στην Κέρκυρα, αλλά και στα Ιόνια Νησιά.

Με την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της και με τη συνεργασία της με εταιρείες κολοσσούς στον τομέα των εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής, όπως η Softone, η EpsilonNet και η Data Communications, οι οποίες και προσφέρουν ευελιξία στη μηχανογράφηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας, η InfoData παρέχει σε εσάς τη δυνατότητα να αποκτήσετε προγράμματα κατάλληλα σχεδιασμένα στα μέτρα σας. Επιπλέον στο κατάστημα της InfoDATA θα βρείτε είτε ετοιμοπαράδοτα, είτε κατόπιν παραγγελίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptops, εκτυπωτές, servers, ταμειακές μηχανές, POS, κλπ, εξασφαλίζοντάς σας έτσι ότι η επιχείρησή σας ποτέ δεν πρόκειται να μείνει ακάλυπτη σε κανένα θέμα τεχνολογίας, είτε πρόκειται για θέμα εξοπλισμού, είτε για θέμα υποστήριξης software.

Πλήρης μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών μονάδων

Η InfoDATA μπορεί επίσης να αναλάβει το στήσιμο της μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης ενός ξενοδοχείου από το μηδέν, ανεξαρτήτως του μεγέθους του.

Η μηχανοργάνωση ενός ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Προκειμένου η λειτουργία του να είναι σωστή και αποδοτική, δίχως προβλήματα και παρανοήσεις όσον αφορά τις κρατήσεις των δωματίων, αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και την εσωτερική επικοινωνία και συνεργασία των επιμέρους τμημάτων της ξενοδοχειακής μονάδας, χρειάζεται να εγκατασταθεί ένα σύστημα PMS (Property Management System), να στηθεί ένα back office για τη διαχείριση των κλεισιμάτων, ένα front office για την εξυπηρέτηση των πελατών, η εγκατάσταση ενός συστήματος παραγγελιοληψίας (P.O.S.), καθώς και ενός συστήματος για το SPA.

H InfoDATA, με εμπειρία τριάντα ετών στο στήσιμο και στην υποστήριξη της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων, με πάνω από 70 ξενοδοχειακές εταιρείες τόσο σε Κέρκυρα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα (από Αλεξανδρούπολη έως και Καλαμάτα), αναλαμβάνει στο 100% την πλήρη μηχανοργάνωση και μηχανογράφηση ενός ξενοδοχείου με οποιοδήποτε σύστημα κρατήσεων επιθυμεί ο πελάτης, με επαγγελματισμό, αμεσότητα και την εγγύηση ότι όλα θα λειτουργούν άψογα οποιαδήποτε ημέρα και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο. Η InfoDATA σας προσφέρει τόσο τον τεχνολογικό εξοπλισμό (από τηλεφωνικό κέντρο και φωτοτυπικά μηχανήματα, μέχρι και υπολογιστές, εκτυπωτές και μηχανήματα P.O.S.) όσο και το λογισμικό που θα χρειαστεί η ξενοδοχειακή σας μονάδα, αναλαμβάνοντας φυσικά το στήσιμό τους στον χώρο του ξενοδοχείου, τη διασύνδεση μεταξύ όλων των επιμέρους μονάδων και φυσικά την πλήρη after sales υποστήριξή τους.

Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερα με το Fluter

Επιπλέον η InfoDATA παρέχει κατά αποκλειστικότητα για όλα τα Ιόνια Νησιά την πλατφόρμα Fluter, μέσα από την οποία, με τη χρήση ενός QR Code που μπορεί να τοποθετηθεί είτε επάνω στα τραπέζια ενός καταστήματος, είτε οπουδήποτε αλλού, ο πελάτης μπορεί να στέλνει την παραγγελία από το κινητό του άμεσα και εύκολα, δίχως να περιμένει να εξυπηρετηθεί με φυσική παρουσία. Ή ακόμη μπορεί να χρησιμοποιεί το QR Code από το σπίτι του για online παραγγελία, κατευθυνόμενος στη σελίδα της επιχείρησης και το online μενού της, δίχως να παραγγέλνει μέσω κάποια άλλης online πλατφόρμας η οποία κρατά προμήθεια από την επιχείρηση.

Η χρήση του Fluter είναι πανεύκολη από τον οποιοδήποτε, αφού ο πελάτης σκανάρει το QR Code με την κάμερα του κινητού του, διαλέγει ό,τι θέλει με 1 μόνο κλικ, και το κατάστημα ειδοποιείται για την εισερχόμενη παραγγελία άμεσα. Επιπλέον όμως το Fluter, δεν περιορίζεται μόνο στο να παρέχει ψηφιακά απλά ένα μενού, αλλά έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει ψηφιακά μια μεγάλη επιχείρηση όπως για παράδειγμα ένα ξενοδοχείο, αφού οι πελάτες του έχουν την δυνατότητα να δουν και να χρησιμοποιήσουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει από την άνεση του κινητού τους, δίχως να χρειαστεί να κατεβάσουν κάποια εφαρμογή. Μέσω του Fluter, η επιχείρηση χωρίζεται τμηματικά (π.χ. εστιατόριο, gift-shop, reception, κλπ), και ο πελάτης μπορεί να δει και να παραγγείλει από όλες τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Το Fluter προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιχείρησή σας, αφού μπορείτε άμεσα και εύκολα να αντιμετωπίσετε την έλλειψη προσωπικού, να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του service και να εξαλείψετε την αργοπορημένη εξυπηρέτηση καθώς και τα λάθη στις παραγγελίες, ενώ επιπλέον έχετε άμεση πρόσβαση σε όλο το ιστορικό παραγγελιών, καθώς όλες οι παραγγελίες είναι προσβάσιμες και εύκολα διαχειρίσιμες μέσα από την εφαρμογή.

Η εγγύηση της InfoDATA

Εγγύηση της InfoDATA αποτελεί η εμπιστοσύνη του μεγάλου πελατολογίου που διαθέτει σε Κέρκυρα αλλά και πανελλαδικά. Διαθέτοντας πάντοτε εξοπλισμό στο κατάστημά της (όπως POS, laptops, εκτυπωτές και servers) μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση θα χρειαστεί σε hardware άμεσα και σωστά. Όπως αντίστοιχα άμεση είναι και η υποστήριξή της σε οποιοδήποτε θέμα λογισμικού και αν προκύψει, είτε απομακρυσμένα, είτε με φυσική παρουσία, ανάλογα φυσικά με το μέγεθος και τη φύση του προβλήματος. Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει μεγαλύτερο εφόδιο για μια επιχείρηση από το να λειτουργούν όλα σωστά, γρήγορα και μεθοδικά, η InfoDATA αποτελεί για κάθε επαγγελματική επιχείρηση την επιλογή για την εγγυημένη της ανάπτυξη και οργάνωση!

Σχετικά άρθρα