Προσφορά στο Signature Full Body Massage από το Aurelia Luxury Spa

Προσφορά στο Signature Full Body Massage από το Aurelia Luxury Spa

Προσφορά στο Signature Full Body Massage από το Aurelia Luxury Spa

To Aurelia Luxury Mobile Spa σας κάνει μια μοναδική προσφορά για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο! Ελάτε στο χώρο του εντός του ξενοδοχείου Corfu Palace και απολαύστε το Signature Full Body Massage από 80€ στα 60€!

Το Signature Μασάζ αποτελεί ένα συνδυασμό τεχνικών εμπνευσμένων από τις 5 ηπείρους, με ζεστά έλαια εμπλουτισμένα με ιχνοστοιχεία, φτιαγμένο για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Οφέλη
• Ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα
• Αναζωογονεί το σώμα και το μυαλό σας
• Από την κορυφή ως τα νύχια, θα νιώσετε αμέσως ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα και ασυναγώνιστη χαλάρωση.

Χαρακτηριστικά
• 60′ μασάζ σε ολόκληρο το σώμα
• Άρωμα Spa & ατμόσφαιρα με κεριά

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας καλώντας στο τηλέφωνο 6937822671 ή στείλτε μήνυμα στο info@aureliamobilespa.com και επωφεληθείτε από τη μοναδική αυτή προσφορά του Aurelia Luxury Spa!

To Aurelia Luxury Mobile Spa

Αφεθείτε στις υπηρεσίες ευεξίας του Aurelia Spa στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας ή και στο δικό σας χώρο. Το Aurelia Spa είναι ένα ευρύχωρο, αρχιτεκτονικά μοντέρνο Spa που πληροί τα παγκόσμια πρότυπα ευεξίας και ευημερίας.

Με το που καθίσετε, οι αφράτες και χνουδωτές πετσέτες, ο φωτισμός και η μουσική υπόκρουση σας προετοιμάζουν για το επόμενο βήμα. Όπως το ίδιο θα κάνουν και τα υψηλής ποιότητας γαλλικής προέλευσης προϊόντα, τα οποία έχουν επιλεγεί για την αποτελεσματικότητά τους καθώς και για την υφή τους αλλά και για το άρωμα ευεξίας και χαράς που διαδίδουν διακριτικά.

Αλλά το κύριο και βασικό θέμα στο Aurelia Spa είναι το πολύτιμο άγγιγμα. Το εξειδικευμένο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, με εκτενή εμπειρία στον τομέα της ευεξίας, θα προσφέρει στο σώμα και το πνεύμα σας το πολύτιμο άγγιγμα της απόλυτης χαλάρωσης και ομορφιάς.

Σχετικά άρθρα