Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού στα ΚΕΠ Βόρειας Κέρκυρας

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ενημερώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία διαχείρισης και επιβεβαίωσης συνεδρίας εμβολιασμού από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Στα ΚΕΠ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Ειδικότερα: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία του προγραμματισμού των ραντεβού για τους πολίτες άνω των 85 ετών. Το ωράριο προσέλευσης είναι καθημερινά 8:00 έως 14:00 κατόπιν ραντεβού με το ΚΕΠ της επιλογής τους. Για την υποβολή της αίτησης, ο πολίτης θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα και να γνωρίζει το ΑΜΚΑ του.

Στο ΚΕΠ μπορεί να προσέλθει και εκπρόσωπος του ηλικιωμένου ατόμου (αν αυτό αδυνατεί να προσέλθει το ίδιο στο ΚΕΠ) προκειμένου να γίνει η διαδικασία επιβεβαίωσης του ραντεβού εμβολιασμού, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει τα στοιχεία του προσώπου που πρόκειται να εμβολιαστεί. Δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση. 

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πολίτης λαμβάνει σε έντυπη μορφή το μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης (QR Code), καθώς και τις ακριβείς ώρες με τα προγραμματισμένα ραντεβού για τον εμβολιασμό του (σε 2 δόσεις).

Σχετικά άρθρα