Όλα από 9,99€ ως 39,99€ στα καταστήματα Motivo!

H αλυσίδα καταστημάτων Motivo – Motivo Shoes – Famous που βρίσκονται στο κέντρο της Κέρκυρας, ντύνουν τον άντρα και τη γυναίκα με τιμές ΣΟΚ που αρχίζουν από 9,99€ και φτάνουν ως 39,99€!

Motivo

Κοντά σας από το 2000, το Motivo συνεχίζει με την ίδια πετυχημένη συνταγή! Να σας προσφέρει ποιοτικά και επώνυμα γυναικεία ρούχα σε οικονομικές τιμές ενώ μπορείτε να βρείτε και πολλές επιλογές σε Plus Size νούμερα.

Όλα τα προϊόντα ξεκινάνε από 9,99€ και φτάνουν ως 39,99€!

Μάλιστα, με την αγορά 2 προϊόντων, το Motivo σας κάνει δώρο ένα τρίτο!

Motivo

Γυναικεία ρούχα και Plus Size store

Motivo Shoes

Το Motivo Shoes στη Μεθοδίου σας περιμένει με μεγάλη ποικιλία παπουτσιών για γυναίκες και άντρες ενώ για τον Ιούλιο και όλο τον Αύγουστο με τις τιμές ξεκινάνε από 9,99€ με την ακριβότερη επιλογή να είναι στα 19,99€! Ενώ αν αγοράσετε 2 γυναικεία παπούτσια, αυτόματα σας δίνει και ένα τρίτο δώρο!

Motivo Shoes

Ανδρικά & Γυναικεία Παπούτσια

Famous

Το αγαπημένο κατάστημα όσον αφορά το ανδρικό & γυναικείο παπούτσι ξεκίνησε τις εκπτώσεις! Sneakers, αθλητικά, πέδιλα, σανδάλια και κάθε τύπος παπουτσιού, σας περιμένουν στα ράφια του Famous με τιμές που ξεκινάνε από 9,99€ και φτάνουν ως 19,99€ ικανοποιώντας και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες. Μάλιστα μη χάσετε τη μοναδική προσφορά όπου με την αγορά δύο γυναικείων παπουτσιών, το Famous σας κάνει και ένα τρίτο ζευγάρι δώρο!

Famous Shoes Stores

Ανδρικά & Γυναικεία Παπούτσια

Σχετικά άρθρα