Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem στην πλατεία Ψυχιατρείου στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με την ομιλία του ιδιοκτήτη της SiLICON κ. Γεράσιμου Φωτεινάτου, περιγράφοντας τον σκοπό αλλά και το όραμα της SiLICON, η οποία στα πλαίσια της φιλοσοφίας του co-working space, δημιούργησε στο κέντρο της Κέρκυρας έναν χώρο ο οποίος πέρα από την άψογη λειτουργικότητά του, προσφέρει και έμπνευση σε όποιον/α τον επιλέξει ως χώρο εργασίας.

Στη συνέχεια, και αφού τελέσθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός, οι επαγγελματίες του νησιού, μέλη της τοπικής ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και ιδιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των νέων και υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της SiLICON από τα μέλη της ομάδας της, και να γνωρίσουν τις υπηρεσίες καθώς και τις τεχνολογικές και λειτουργικές καινοτομίες που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις της SiLICON.

Σχετικά με τη SiLICON

Ξεκινώντας από τα βασικά, πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος διαθέτει σωστό ακουστικό και φωτιστικό σχεδιασμό ώστε κάποιος να δουλεύει άνετα και δίχως ενοχλήσεις, παρέχει αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο internet, αλλά διαθέτει και πολλαπλούς χώρους οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε μορφή επαγγελματικής ανάγκης για εργασία ή συνάντηση (café, desk εργασίας, silent booths, γραφεία για μικρές επιχειρήσεις, αίθουσες για meetings οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε περίστασης).

Πέρα όμως από τις τεχνολογικές πρωτοπορίες που διαθέτει η SiLICON ειδικά για τα δεδομένα του νησιού, ο χώρος – και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντρο της Κέρκυρας – αποπνέει μια ηρεμία και θετικά vibes. Η ανθρώπινη διαρρύθμιση των επιμέρους χώρων του, η επιλογή των χρωμάτων και των διακοσμητικών στοιχείων, καθώς και η χρήση ξύλου, μετάλλου και γυαλιού, συμβάλλουν όλα προς μία ξεχωριστή αλλά πάνω όλα δημιουργική εμπειρία για οποιονδήποτε επιλέξει την SiLICON ως χώρο εργασίας του.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι απόρροια της επιτυχούς πορείας του λογιστικού γραφείου Γεράσιμος Φωτεινάτος στην Κέρκυρα, όπου φέτος συμπληρώνονται τα 45 χρόνια λειτουργίας του και τα οποία γιορτάστηκαν παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας της νέας SiLICON. Με την εμπειρία που έχει συλλέξει το λογιστικό γραφείο όλα αυτά τα χρόνια από το επαγγελματικό γίγνεσθαι της αγοράς της Κέρκυρας αλλά και με τη συνεχή προσπάθειά του να καινοτομεί στο χώρο των επιχειρήσεων, έχει καταφέρει να αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους επαγγελματίες του νησιού, αλλά και να δημιουργεί νέες συνθήκες επαγγελματικής εξέλιξης για όλους τους εργαζόμενους του νησιού, με αποκορύφωμα τη δημιουργία της νέας SiLICON Urban Ecosystem.

Σχετικά άρθρα