Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Αποκατάστασης Ακοής “Μπουρδούκη”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του “Κέντρου Αποκατάστασης Ακοής Μπουρδούκη Μάρθα” στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη 24 (κάτω μεριά της πλατείας Σαρρόκο, πριν από την Στοά).

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, και με σύμμαχο τον καλό καιρό, στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους συνεργάτες, φίλοι και άτομα που έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες του Κέντρου. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, και με τη συνοδεία γλυκών κερασμάτων, ποτού και χαλαρωτικής μουσικής, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν και να συζητήσουν με την ιδιοκτήτρια Μάρθα Μπουρδούκη, η οποία με το εγκάρδιο χαμόγελό της αντάλλασσε συνεχώς χειραψίες και δεχόταν δώρα, ταυτόχρονα όμως έβρισκε τον χρόνο και να δώσει συμβουλές και να εξηγήσει σε όσους επιθυμούσαν τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του Κέντρου Αποκατάστασης Ακοής!

Για όσους δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε στα εγκαίνια του καταστήματος, Το “Κέντρο Αποκατάστασης Ακοής Μπουρδούκη” με τη συνεχή επιστημονική του εκπαίδευση, μπορεί να καλύψει κάθε μορφή βαρηκοΐας, ενώ επιπλέον ειδικεύεται στην παιδική βαρηκοΐα. Προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες και AI Ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας, ενώ στο πιστοποιημένο εργαστήρι του, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου του ακουστικού σας, χρήσιμες οδηγίες για τη σωστή χρήση, συντήρηση και εφαρμογή του, καθώς και επαγγελματικό service.

Η πιστοποιημένη ακοοπροθετιστής Μάρθα Μπουρδούκη, με τη συνεχή ενημέρωσή της σε θέματα βαρηκοΐας και εφαρμογής ακουστικών μέσα από σεμινάρια ιατρικής και ακοολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, σας εγγυάται ότι θα σας δώσει τη σωστή λύση για οποιαδήποτε ανάγκη για ακουστικό βαρηκοΐας χρειάζεστε, ενώ είναι και Μέλος του Συλλόγου ακοοπροθετιστών στην Ελλάδα.

ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗ

Κέντρο Αποκατάστασης Ακοής

Σχετικά άρθρα