Μάθετε στο παιδί σας σωστά Φυσική & Μαθηματικά

Μάθετε στο παιδί σας σωστά Φυσική & Μαθηματικά

Μάθετε στο παιδί σας σωστά Φυσική & Μαθηματικά

Οι εγγραφές για τα φροντιστηριακά μαθήματα της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν και τώρα μπορείτε να μάθετε το παιδί σας σωστά Φυσική και Μαθηματικά με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας στο Φροντιστήριο Φυσικών Επιστημών – Καζιάνης Λεωνίδας.

Με ολιγομελή τμήματα που καλύπτουν τις τάξεις από Α’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου, καθώς και τμήματα για προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων, το Φροντιστήριο στοχεύει πάνω από όλα στην πλήρη κατανόηση των μαθημάτων της φυσικής και των μαθηματικών. Τα τμήματά του είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι εφικτή η ενασχόληση με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, ενώ η διδασκαλία γίνεται με τη χρήση σύγχρονων μέσων όπως βίντεο, εικονικά πειράματα, αλλά και πειράματα με υλικά καθημερινής χρήσης στο φροντιστήριο που φέρνουν το μαθητή κοντά με τις φυσικές επιστήμες.

Επιπλέον το μαθητοκεντρικό σύστημα που χρησιμοποιεί το Φροντιστήριο, στοχεύει στην εξέλιξη του μαθητή μέσα από συλλογικές εργασίες που βάζουν το μαθητή (και όχι τον καθηγητή) στο επίκεντρο της διαδικασίας της μάθησης. Παράλληλα με τη διδασκαλία το Φροντιστήριο διενεργεί ένα πλήθος διαγωνισμάτων τα οποία εξασφαλίζουν στους μαθητές πέρα από την γνωσιακή και την ψυχολογική επάρκεια, ώστε να είναι ολοκληρωμένα προετοιμασμένοι για τις απαιτητικές πλέον εξετάσεις όχι μόνο των Πανελλαδικών, αλλά και της τράπεζας θεμάτων στην Α’ & Β’ λυκείου.

Από το 2019 που λειτουργεί το  Φροντιστήριο οι στόχοι των μαθητών του έχουν εκπληρωθεί και σήμερα βρίσκονται φοιτητές σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας!

Ο Λεωνίδας Καζιάνης είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ κατέχει και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Φυσικής και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου LMGP της Γαλλίας. Διδάσκει μαθήματα φυσικών επιστημών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το 2012, ενώ από το 2019 διαθέτει το δικό του Φροντιστήριο Φυσικών Επιστημών.

Φροντιστήριο Φυσικών Επιστημών

Καζιάνης Λεωνίδας

Σχετικά άρθρα