Mariliza’s Wonderlab: επισκεφθήκαμε ένα θαυμαστό εργαστήρι περιποίησης στην Κέρκυρα

Mariliza’s Wonderlab: επισκεφθήκαμε ένα θαυμαστό εργαστήρι περιποίησης στην Κέρκυρα

Mariliza’s Wonderlab: επισκεφθήκαμε ένα θαυμαστό εργαστήρι περιποίησης στην Κέρκυρα

Όλοι σαν παιδιά έχουμε διαβάσει ή έχουμε δει στην τηλεόραση την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Για τους μεγάλους πλέον, υπάρχει ένας αντίστοιχος θαυμαστός χώρος στην πόλη της Κέρκυρας, που είναι αφιερωμένος στην περιποίηση και τον καλλωπισμό του σώματος. Ο sindetiras.gr επισκέφθηκε το Κέντρο Αισθητικής Mariliza’s Wonderlab” και μίλησε με την ιδιοκτήτριά του Μαριλίζα Κουταλά, η οποία μας εξήγησε τι είναι αυτό που κάνει το χώρο του Wonderlab τόσο ξεχωριστό.

– Μαριλίζα, γιατί ονόμασες το χώρο σου “Wonderlab”;
Επειδή είναι σαν το εργαστήριο των Θαυμάτων. Μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε θέλει μια γυναίκα στο κομμάτι της εμφάνισής της και να της αρέσει επάνω της. Και αυτό κατά κύριο λόγο επειδή δεν επεμβαίνουμε σε κάποιον πελάτη χωρίς να του αρέσει αυτό που πρόκειται να κάνουμε. Πάντα προηγείται μια συζήτηση με τη γυναίκα που θα έρθει εδώ, για να μπορέσουμε να της δώσουμε το αποτέλεσμα που εκείνη θέλει, και όλα αυτά σε έναν χώρο φτιαγμένο με πολύ προσοχή και φροντίδα!

– Πράγματι είναι ένας χώρος πολύ όμορφα φτιαγμένος, ένας χώρος σαγηνευτικός θα λέγαμε. Σχεδόν ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας.
Αυτό που μου λένε όσοι τον επισκέπτονται είναι ότι στο χώρο εδώ βρίσκουν ηρεμία, κάτι που το αποζητά η σημερινή γυναίκα, δηλαδή να χαλαρώσει έστω και για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να αφεθεί στην περιποίηση του εαυτού της. Και αυτή η ηρεμία βοηθά και εμάς στο να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη δουλειά μας, να έχουμε άνεση χρόνου και να επικεντρωνόμαστε στη λεπτομέρεια των υπηρεσιών που παρέχουμε.

– Οι οποίες υπηρεσίες, ποιες είναι;
Αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε τα νύχια, δηλαδή το μανικιούρ και το πεντικιούρ σε μια γυναίκα. Μετά μπορούμε να φτιάξουμε το μακιγιάζ της, είτε για κάποια ξεχωριστή έξοδό της, για παράδειγμα επειδή έχει να πάει σε μια εκδήλωση, είτε βεβαίως για κάποια ξεχωριστή ημέρα της ζωής της, καθώς αναλαμβάνουμε και νυφικό μακιγιάζ. Επιπλέον αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε και τα φρύδια, να τους δώσουμε δηλαδή ένα ωραίο σχήμα, καθώς και τις βλεφαρίδες, στις οποίες – μεταξύ άλλων – εφαρμόζουμε τα extensions βλεφαρίδας, τη νέα μόδα στην επιμήκυνση βλεφαρίδων.

– Τα extensions δηλαδή αποτελούν μια νέα τεχνική επιμήκυνσης των βλεφαρίδων;
Όχι, πρόκειται για μια τεχνική η οποία υπάρχει αρκετά χρόνια. Προσωπικά ασχολούμαι με τα extensions βλεφαρίδας από το 2009, όταν δηλαδή βρισκόμουν ακόμη και δούλευα στην Αθήνα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η τεχνική αυτή έχει ξεκινήσει να γίνεται ευρέως γνωστή και αγαπητή από τον κόσμο. Από εκεί και πέρα εάν κάποια κυρία δεν επιθυμεί την επιμήκυνση καθώς έχει ήδη μακριές βλεφαρίδες, μπορούμε να της κάνουμε ένα lash lift, δηλαδή τη λεγόμενη περμανάντ βλεφαρίδων.

– Το Wonderlab το επισκέπτονται μόνο γυναίκες;
Όχι, και άλλωστε απευθύνεται και σε άνδρες, γιατί και οι άνδρες περιποιούνται τα άκρα τους πλέον και μπορούν να έρθουν εδώ για να κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ. Ακόμη ένας άνδρας μπορεί να έρθει τις Απόκριες εάν θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό στο βάψιμό του, γιατί έχουμε και υπηρεσίες μακιγιάζ για την Αποκριά ή το Halloween, μακιγιάζ δηλαδή και για ειδικές εκδηλώσεις και για happenings. Επιπλέον όμως ένας άνδρας μπορεί να έρθει εδώ και για να κάνει ως ξεχωριστό δώρο στην αγαπημένη του, ή στη μητέρα του, ή στην αδελφή του, μια από τις υπηρεσίες μας με τη Δωροκάρτα μας!

Η Μαριλίζα Κουταλά έχει σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ και τεχνίτης περιποίησης νυχιών στην Αθήνα και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μακιγιάζ και εφαρμογής extensions βλεφαρίδων στην Αγγλία. Έχει εργαστεί στο χώρο της αισθητικής και του επαγγελματικού μακιγιάζ στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα όπου τον Ιούνιο του 2018 άνοιξε το Κέντρο Αισθητικής “Mariliza’s Wonderlab”.

Το “Wonderlab” βρίσκεται στο κέντρο της Κέρκυρας (Παλαιολόγου 98, 1ος όροφος) και είναι ανοιχτό Δευτέρα & Τετάρτη 09:00-17:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00, και Σάββατο 09:0-16:00. Τηλέφωνο για ραντεβού: 2661038739.

Mariliza's Wonderlab

Κέντρο Αισθητικής

Σχετικά άρθρα