Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για λόγους ασφαλείας από την Περιφέρεια Κέρκυρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για λόγους ασφαλείας από την Περιφέρεια Κέρκυρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για λόγους ασφαλείας από την Περιφέρεια Κέρκυρας

Η Π.Ε. Κέρκυρας ανακοινώνει ότι για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας, από αύριο το πρωί και μέχρι να αποκατασταθούν οι φωτεινοί σηματοδότες κόμβων Εκάτης και πρώην Β’ ΔΟΥ θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στον κόμβο πρώην Β΄Δ.Ο.Υ. το άνοιγμα της μεσαίας νησίδας επί της Εθνικής Οδού Κέρκυρας Παλαιοκαστρίτσας θα κλείσει προσωρινά και  μέχρι της αποκατάστασης της λειτουργίας του φωτεινού σηματοδότη.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση από πόλη προς Βόρειο Συγκρότημα θα εξυπηρετούνται από τον κόμβο Αγίας Αικατερίνης.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Βόρειο Συγκρότημα προς πόλη καθώς και οι προερχόμενοι από την οδό Σπύρου Περουλάκη θα εξυπηρετούνται από τον κόμβο Εκάτης.

Στον Κόμβο Εκάτης και μέχρι την αποκατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών θα απαγορευτεί μόνον η αριστερή κίνηση από Εθνικής Αντιστάσεως προς Σολάρι.

Οι οδηγοί βαρέων οχημάτων που προέρχονται από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση προς Σολάρι θα εξυπηρετούνται από τον κόμβο Αγίας Αικατερίνης. Οι οδηγοί των λοιπών οχημάτων μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του κόμβου Αγίας Αικατερίνης και των υπολοίπων εναλλακτικών διαδρομών.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος και παρακαλούμε για την κατανόηση των οδηγών, και τη συμμόρφωση τους στην προσωρινή ρύθμιση  με στόχο την οδική ασφάλεια.

Σχετικά άρθρα