ΚΕΔΙΒΙΜ: Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Καθημερινότητα»
ΚΕΔΙΒΙΜ: Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Καθημερινότητα»
ΚΕΔΙΒΙΜ: Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα «Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Καθημερινότητα»
23 Απριλίου 2025Επιστημονική Υπεύθυνη: Δημητρέλλου Δήμητρα
Ημ. Λήξης Εγγραφών: 24-05-2025
Περίοδος Μαθημάτων: 31-05-2025 έως 08-06-2025
Μέθοδος υλοποίησης: εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Διάρκεια: 25 ώρες
Ημέρες σύγχρονης εκπαίδευσης: Σάββατο και Κυριακή 15:30 – 20:30
Κόστος: 100 € (Εκπτωτική πολιτική έως 30%)
Επικοινωνία – Εγγραφές: dimitrellou@ionio.gr
Δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ιονίου Πανεπιστημίου οργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων στην Κα- θημερινότητα», διάρκειας 25 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί την περίοδο 31 Μαΐου – 08 Ιουνίου 2025 και θα υλοποιηθεί με Σύγχρονη και Ασύγχρονη Διδασκαλία μέσω πλατ- φόρμας ΖΟΟΜ και Open Courses. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης παρακολούθησης.
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν φοιτητές και απόφοιτοι του τομέα των τροφίμων, εργαζόμενοι των επιχειρήσεων των τροφίμων, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων.
Αναλυτικές πληροφορίες:
https://kedivim.ionio.gr/gr/curriculum/42/