Ημέρα καριέρας του Ιονίου Πανεπιστιμίου 13/04/2024

Ημέρα καριέρας του Ιονίου Πανεπιστιμίου 13/04/2024

Ημέρα καριέρας του Ιονίου Πανεπιστιμίου 13/04/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ημέρα Καριέρας θα περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων που θα φέρουν σε δια ζώσης επικοινωνία νέους, κυρίως φοιτητές ή αποφοίτους του Ιονίου Πανεπιστημίου με επαγγελματίες και εταιρίες από τα Ιόνια Νησιά καθώς και διαδικτυακές συμβουλευτικές συναντήσεις καριέρας με Μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και άλλων διεθνών οργανισμών και εταιρείες που εργάζονται με αυτούς τους οργανισμούς.

Τι περιλαμβάνει η εκδήλωση:

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές και αποφοίτους του Ιονίου Πανεπιστημίου και σε μέλη της ΑΛΛΗΛΟΝ

Το πρώτο μέρος, 10:00 με 13:00 στις 13/4/2024 (Δια Ζώσης):

  • Ατομικές συναντήσεις: Φοιτητές και απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν δια ζώσης, με εκπροσώπους 15 περίπου εταιριών που ενδιαφέρονται να προσφέρουν θέσεις εργασίας, κυρίως στα Ιόνια Νησιά.

Το δεύτερο μέρος, 14:30 με 17:30 στις 13/4/2024 (Διαδικτυακό):

  • Ομιλίες και παρουσιάσεις: Επαγγελματικές και επιχειρηματικές προοπτικές για τους νέους μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και βελτίωσης του τεχνολογικού επιπέδου της παραγωγικής βάσης των Ιόνιων Νησιών.
  • Διαδικτυακή Γρήγορη Συμβουλευτική (Speed Mentoring) για φοιτητές και αποφοίτους που ενδιαφέρονται για καριέρες ή απόκτηση εμπειρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή σε άλλους Διεθνείς Οργανισμούς καθώς και για πρωτοβουλίες επιχειρηματικότητας γύρω από τους οργανισμούς αυτούς.

Η εκδήλωση είναι προσβάσιμη στον τοπικό τύπο το πρωί στη συνάντηση με τις τοπικές επιχειρήσεις και σε μέρος του απογεύματος διαδικτυακά. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται προγενέστερη εγγραφή εδώ.
Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την επαγγελματική ένταξη, την καινοτομία και την συνολική πρόοδο των νέων της Ελλάδας.

ΟΙ συνδιοργανωτές: Ιονιο Πανεπιστήμιο, ΑΛΛΗΛΟΝ, Ιονιος Ομοσπονδία Επιχειρημετιών και Εμπόρων

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Αρχική – ALLILONnet*
Η ΑΛΛΗΛΟΝ είναι το παγκόσμιο Ελληνικό δίκτυο, για αλληλεγγύη στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως υπέρ των νέων, γιασπουδές, επαγγελματική ένταξη, σταδιοδρομία, επιχειρηματικότητα και καινοτομία. Ανεξάρτητο, μη κυβερνητικό και μηκερδοσκοπικό

Σχετικά άρθρα