Ιχθυοπωλείον Αγία Κυριακή: Από το καΐκι στο πιάτο σας!

Ιχθυοπωλείον Αγία Κυριακή: Από το καΐκι στο πιάτο σας!

Ιχθυοπωλείον Αγία Κυριακή: Από το καΐκι στο πιάτο σας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Καθαρά Δευτέρα τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους και το ιχθυοπωλείο Αγία Κυριακή στη λαϊκή αγορά της Κέρκυρας φροντίζει να έχετε στο τραπέζι σας τους πιο λαχταριστούς μεζέδες και ωραιότατα θαλασσινά. Με μεγάλη ποικιλία σε οστρακοειδή & μαλάκια όπως μύδια, στρείδια, κυδώνια, γυαλιστερές, γαρίδα, χταπόδι, καλαμάρι, θράψαλο καθώς και πολλά ακόμη για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τραπέζι. Ασφαλώς από το κατάστημα δεν λείπει η μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια όπως μπαρμπούνια, κουτσομούρες, λιθρίνια, τσιπούρες, χριστόψαρα, σαργοί, πεσκανδρίτσες, παστανάκες, μπακαλιάρους, κ.ά.

 

*ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 & ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ*

 

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε καθαρισμένα και φιλεταρισμένα  έτσι ώστε να μένει σε σάς μονάχα το μαγείρεμα με την παραπάνω υπηρεσία να παρέχεται δωρεάν. Μια ιδέα που έγινε πράξη αφού η οικογένεια αφουγκράστηκε την ανάγκη του απλού νοικοκυριού που θέλει τα ψάρια έτοιμα και καθαρισμένα για την παρασκευή του γεύματος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ιχθυοπωλείο Αγία Κυριακή αποτελεί συνώνυμο του καλού και φρέσκου ψαριού για περισσότερα από 30 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Χαράλαμπος Διαβάτης, στο μακρινό 1975 άρχισε να οργώνει τις θάλασσες με την ανεμότρατα του πατέρα του. Κατά το 1995 συνέχισε με την νέα του μηχανότρατα και στην πορεία το 1993 ανοίγει ο πρώτος πάγκος στην παλιά λαϊκή αγορά της Κέρκυρας. Σήμερα τα ηνία έχει αναλάβει η κόρη του κ. Διαβάτη-Μπούκη Ελευθερία η οποία συνεχίζει στις νέες εγκαταστάσεις της λαϊκής την οικογενειακή αυτή παράδοση. Χρόνια τώρα λοιπόν, βρέξει-χιονίσει, η μηχανότρατα Αγία Κυριακή σαλπάρει καθημερινά στο Ιόνιο πέλαγος, και με σεβασμό πάντοτε στη φύση ψαρεύει για εσάς τα νοστιμότερα ψάρια και θαλασσινά. 

Με αγάπη και πάθος για το αντικείμενο εδώ και χρόνια λοιπόν, το ιχθυοπωλείο Αγία Κυριακή σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη θάλασσα και τα πιο φρέσκα προϊόντα. Ότι πιο φρέσκο και ζωντανό με μάτι που γυαλίζει θα το βρείτε στο ιχθυοπωλείο Αγία Κυριακή. Τα πιο λαχταριστά θαλασσινά φτάνουν στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρίσκεστε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Για παραγγελίες της Καθαρά Δευτέρας απλά κάντε ένα τηλεφώνημα στο 6943710430 και τα ψάρια της αρεσκείας σας θα φτάσουν στην πόρτα του σπιτιού σας.

Ιχθυοπωλείο "Αγία Κυριακή"- Ελευθερία Μπούκη

Ιχθυοπωλείο

Σχετικά άρθρα