Η “Level Up” χορηγός social media του Corfu Old Town Trail

To 10o Corfu Old Town Trail είναι προ των πυλών και η Κέρκυρα αναμένεται να ζήσει και φέτος ένα συναρπαστικό απόγευμα με έναν αγώνα δρόμου-ταξίδι στα ομορφότερα σημεία της!

Την κάλυψη του φετινού Corfu Old Town Trail στα social media έχει αναλάβει ως χορηγός η κερκυραϊκή εταιρεία Level Up – Digital Marketing Agency, η οποία μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες στον τομέα του digital marketing και της διαχείρισης των social media κορυφαίων επιχειρήσεων της Κέρκυρας και όχι μόνο, διαθέτει την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία στο να καλύψει πλήρως και με υψηλό επίπεδο ένα απαιτητικό event όπως είναι το Corfu Old Town Trail.
Το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη του 2023, την ημέρα διεξαγωγής δηλαδή του 10ου Corfu Old Town Trail, σύσσωμη η ομάδα της Level Up θα βρίσκεται «επί ποδός», προκειμένου να μεταφέρει την ατμόσφαιρα αλλά και την εξέλιξη των δύο διαδρομών του αγώνα μέσα από τα προφίλ του Corfu Old Town Trail στο Facebook και στο Instagram για όσους δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event από κοντά!

Σε δήλωσή του στον sindetiras ο Βασίλης Αλαμάνος, ένας από τους βασικούς διοργανωτές του Corfu Old Town Trail ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα με αυτή τη συνεργασία μας. Με τα παιδιά της Level Up συνεργαζόμαστε πάνω από ένα χρόνο αυτή τη στιγμή και κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά, είναι επαγγελματίες, και το επίπεδο της δουλειάς τους βοηθάει και εμάς στους σκοπούς μας και στους αγώνες μας, και στο Corfu Mountain Trail και στο Corfu Old Town Trail. Η συνεργασία μας αυτή είναι κάτι το πολύ δυναμικό και δυνατό, καθώς θεωρώ ότι αξίζει να προωθούμε τα events μας μέσα από τα social media.»

Ο Γιώργος Δούλης, ιδιοκτήτης της Level Up, δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μας να είμαστε χορηγοί σε αυτό το event, καθώς σαν εταιρεία στηρίζουμε events τα οποία προάγουν τον πολιτισμό της Κέρκυρας, την παλιά πόλη και γενικότερα τον αθλητισμό. Η ήδη άψογη συνεργασία με το Βασίλη σε προηγούμενα events, είναι ένας ακόμη λόγος να βοηθήσουμε κι εμείς με τον δικό μας τρόπο να διαδοθεί το Corfu Old Town Trail σε όλο τον κόσμο της Κέρκυρας.»

Το 10ο CORFU OLD TOWN TRAIL συνδιοργανώνεται από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και το Corfu Mountain Trail και διαθέτει δύο διαδρομές:
Το “OLD TOWN TRAIL” με συνολικό μήκος 14χλμ
Και το “QUICK OLD TOWN TRAIL” με συνολικό μήκος 7χλμ

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη σελίδα του Corfu Mountain Trail έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε και εσείς μέρος αυτού του εκπληκτικού ταξιδιού κάνοντας την εγγραφή σας πατώντας εδώ! 

Σχετικά άρθρα