Green Doors Windows: η εγγύηση στο χώρο των ενεργειακών κουφωμάτων

Η κατασκευή, η ανακαίνιση, ή και η επισκευή ενός κτηρίου απαιτεί γνώσεις αλλά και μεράκι. Απαιτεί δηλαδή τη συνδρομή ενός πραγματικού «μάστορα», όπως σοφά αποκαλούμε τον εξειδικευμένο τεχνίτη στην Ελλάδα, ο οποίος όχι μόνο γνωρίζει σωστά τη δουλειά του, αλλά επίσης διαθέτει την όρεξη αλλά και το όραμα για να δημιουργήσει κάτι το άξιο και ξεχωριστό.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία Green Doors Windows διαθέτοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο των ενεργειακών κουφωμάτων σε μεγάλα έργα στο νησί μας και παράλληλα ως πρωτοπόρος στην Κέρκυρα σε πολλές εφαρμογές οι οποίες σήμερα θεωρούνται λίγο-πολύ δεδομένες, κάνει πλέον μία στροφή στην «καθημερινότητα». Έχοντας μεταφερθεί πρόσφατα σε ένα χώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει με μεγαλύτερη άνεση τους πελάτες της, δίχως να αφήνει πίσω της φυσικά και τα έργα μεγάλης κλίμακας, η Green Doors Windows αναδιοργανώθηκε ώστε να μπορεί να έρθει σε επαφή και με τον κόσμο που έχει ανάγκη και κάτι εντελώς απλό, όπως ένα νέο παραθυράκι στο μπάνιο. 

Μιλώντας μας ο Δημήτρης Καταπόδης, ο ένας από τους συνιδιοκτήτες της εταιρείας, μας εξήγησε: «Μπαίνοντας σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο, μπορούμε να καλύψουμε τρία βασικά πράγματα. Τα κουφώματα, τις μεσόπορτες και το δάπεδο όσον αφορά το laminate. Και όταν μιλάμε για κουφώματα, μιλάμε για σύγχρονα ενεργειακά συστήματα για πόρτες και παράθυρα, από αλουμίνιο, PVC, ξύλο, ή συνδυασμό από PVC-αλουμίνιο ή ξύλο-αλουμίνιο. Στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, όπως η Profilco που είμαστε οι αποκλειστικοί της αντιπρόσωποι στην Κέρκυρα, η Elvial και η Aluminco. Για αυτό και όλα μας τα κουφώματα έχουν δεκαετή εγγύηση και είναι πλήρως πιστοποιημένα για τα προγράμματα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον”.

»Εμείς σαν εταιρεία κατασκευάζουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το αλουμίνιο. Εκτός από κουφώματα και θωρακισμένες πόρτες δηλαδή, φτιάχνουμε επίσης πέργολες, πορτόνια, συρόμενα-ανοιγόμενα αλουμίνια και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή όπως για παράδειγμα υαλοπετάσματα, είτε από αλουμίνιο είτε από σίδερο. Όπως επίσης μόνοι μας φτιάχνουμε και τις σίτες. Στη βιοτεχνία μας κατασκευάζουμε σιτόπορτες σταθερές, ανοιγόμενες, κάθετης κίνησης, κλπ. Και καλύπτουμε τους πάντες. Από τον επαγγελματία και τον ιδιώτη που χρειάζεται να εξοπλίσει ή να ανακαινίσει το σπίτι ή την επιχείρησή του, μέχρι μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα που ξεκινάει να χτίζεται.

»Στο κομμάτι του PVC, είμαστε εξειδικευμένοι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Είμαστε οι πρώτοι που ξεκινήσαμε το PVC στην Κέρκυρα. Συνεργαζόμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια με μεγάλα εξειδικευμένα ελληνικά εργοστάσια, που είναι και από τα μεγαλύτερα στα Βαλκάνια, όπως η Aluplast της οποίας είμαστε και αντιπρόσωποι στο νησί, η Salamander και η Merlin. Το PVC ως υλικό είναι πιο οικονομικό σε σχέση με το αλουμίνιο, ενώ επίσης έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι από μόνο του προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση στο χώρο.

»Σαν φιλοσοφία η εταιρεία μας έχει τη λογική της εξέλιξης. Βρισκόμαστε πάντα μέσα στις τάσεις της αγοράς, ενημερωνόμαστε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο, για τις τελευταίες και πιο σύγχρονες εφαρμογές των υλικών, και αυτές παρουσιάζουμε και ως πρόταση στον πελάτη. Επιπλέον συνεργαζόμαστε μόνο με ελληνικά πιστοποιημένα κατασκευαστικά κέντρα, μέσα από συνεργασίες που διαρκούν εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχουμε δηλαδή μόνο την εμπειρία να μας στηρίζει σε ό,τι κατασκευάζουμε, αλλά έχουμε επίσης και το εργοστάσιο να μας στηρίζει. Και συνεχώς εξελισσόμαστε. Ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τι θέλει η αγορά, και δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι.»

Σχετικά άρθρα