Γ.Ε.Λ.Α.: Ένα βιωματικό Πρόγραμμα για τη θετική σας σχέση με το φαγητό!

Γ.Ε.Λ.Α.: Ένα βιωματικό Πρόγραμμα για τη θετική σας σχέση με το φαγητό!

Γ.Ε.Λ.Α.: Ένα βιωματικό Πρόγραμμα για τη θετική σας σχέση με το φαγητό!

Αδειάζετε συχνά ή πάντα το γεμάτο πιάτο σας;
Καταναλώνετε τροφές και αμέσως μετά αναρωτιέστε «το είχα πραγματικά ανάγκη αυτό, τώρα»;
Νιώθετε ενοχές κάθε φορά που τρώτε τα αγαπημένα σας σνακς και φαγητά;
Πιστεύετε ότι είναι αδύνατον να κατορθώσετε να αλλάξετε τις παραπάνω συμπεριφορές;

Και όμως!
Έχετε γεννηθεί με την ικανότητα να γνωρίζετε ακριβώς πότε πεινάτε και ακριβώς πότε έχετε χορτάσει.

Αυτό που «μπερδεύει» εσάς και τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα είναι η αποσύνδεση από την ικανότητά σας να ακούτε τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας, συνέπεια της κουλτούρας του δυτικού κόσμου και του σύγχρονου τρόπου ζωής.  

Όταν μάλιστα, θέλετε να ξεφορτωθείτε κάποια παραπανίσια κιλά, αυτομάτως πιστεύετε ότι πρέπει να ξεχάσετε εντελώς την έννοια της απόλαυσης. Όμως, το σώμα, όταν του στερούμε την τροφή, λειτουργεί σαν ελατήριο, με αποτέλεσμα όσο περισσότερο πιέζεται, τόσο πιο έντονα να αντιδρά αργότερα.

Αυτά και άλλα, είναι οι αιτίες που κάνουν εσάς – και χιλιάδες άλλους ανθρώπους- να τρώτε χωρίς επίγνωση, ασυνείδητα, «μηχανικά».

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Γ.Ε.Λ.Α. θα βρείτε λύσεις για κάθε διατροφική συμπεριφορά που σας οδηγεί σε αδιέξοδο όσον αφορά την τροφή και τον φαύλο κύκλο της αύξησης βάρους: την απαγόρευση αγαπημένων τροφών, την πείνα, την υπερφαγία και τελικά τη θλίψη που αισθάνεστε.

Μέσα από το Πρόγραμμα Γ.Ε.Λ.Α. θα μάθετε να είστε ο εαυτός σας, να ακούτε το σώμα σας, να σας φροντίζετε, να σέβεστε την πείνα σας και να καταλαβαίνετε πότε πεινάτε πραγματικά και πότε πεινάτε συναισθηματικά.

Είστε έτοιμος, είστε έτοιμη να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Γ.Ε.Λ.Α.;

Μαζί, θα εξερευνήσουμε έναν νέο τρόπο ζωής και θα κάνουμε επανεκκίνηση στην διατροφική σας συμπεριφορά με βάση τη σωστή θρέψη, τη φροντίδα και φυσικά… την απόλαυση!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο info@garneli.gr ή στο τηλέφωνο 2661081313.

Το Πρόγραμμα Γ.Ε.Λ.Α. είναι ομαδικό, συντονίζεται από την Αγγελική Γαρνέλη, διαιτολόγο-διατροφολόγο, MSc «Αλλαγή Συμπεριφοράς σε Θέματα Υγείας και Ευεξίας», Πανεπιστήμιο Derby, Μ. Βρετανία, και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην Γευματική Επίγνωση. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.garneli.gr

 

Αγγελική Γαρνέλη

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Σχετικά άρθρα