Φιλανθρωπική Συναυλία: όλοι μαζί για τη Μαίρη

Φιλανθρωπική Συναυλία: όλοι μαζί για τη Μαίρη

Φιλανθρωπική Συναυλία: όλοι μαζί για τη Μαίρη

Την Κυριακή 13/09 και ώρα 19:30 στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό διοργανώνεται συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού, με σκοπό την οικονομική υποστήριξη για την Μαίρη Κασταμονίτη.  Οι συμπολίτες μας καλούνται – στο μέτρο των δυνατοτήτων τους – να συμμετέχουν σε αυτήν την ανθρωπιστική δράση.

Η Μαίρη διαγνώσθηκε με μία επιθετική μορφή κακοήθειας, η οποία χρήζει άμεση χειρουργική επέμβαση, καθώς και μετέπειτα θεραπεία. Η μόνη επιλογή της εν λόγω εγχείρησης, είναι να πραγματοποιηθεί σε ιδιωτική κλινική, γεγονός το οποίο αυξάνει σημαντικά το κόστος της νοσηλείας. Στην δύσκολη λοιπόν περίοδο που διανύουμε, η κάθε μικρή βοήθεια αποτελεί φάρο ελπίδας και συμπαράστασης στον αγώνα της Μαίρης. Στην είσοδο του θεάτρου θα βρείτε το ασφαλισμένο κυτίο κατάθεσης χρημάτων, που μπορείτε να στηρίξετε και εσείς με τη σειρά σας το σκοπό της φιλανθρωπικής της εκδήλωσης.

Στη συναυλία αυτή αγάπης και αλληλεγγύης, συμμετέχουν οι παρακάτω μουσικές μπάντες, που θα μας μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και θα μας διασκεδάσουν, περνώντας ένα μήνυμα ελπίδας μέσω της μουσικής παράστασης.

• Sedate Illusion

• The Ricci Project

• The BlackStrat Band

Φιλική συμμετοχή : Παντελής Κοντός & Αλκαίος Περούλης

Ηχοληψία και Φωτισμός : Αντώνης Χονδρογιάννης (Soundcheck)

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής, καθώς και η χρήση μάσκας χρήζει απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Με την υποστήριξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας.

Δείτε την εκδήλωση στο Facebook εδώ.

Σχετικά άρθρα