«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» για το σπίτι με την “ΩΜΕΓΑ Τεχνική”

Πολύ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για  νέο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» με αποτέλεσμα για τις κατοικίες να εξαντληθεί ο προϋπολογισμός χρηματοδότησης μέσα σε λίγα λεπτά από την έναρξη της υποβολής των αιτήσεων. Στις 18 Ιανουαρίου έχει προγραμματισθεί η έναρξη της υποβολής για τις πολυκατοικίες. Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ήδη ότι η επόμενη φάση υποβολής προτάσεων θα ξεκινήσει στο Α’ εξάμηνο του 2021 με αυξημένο Προϋπολογισμό και θα επαναλαμβάνεται τα επόμενα χρόνια με την φιλοδοξία να καλυφθούν οι αποδεδειγμένα μεγάλες υπαρκτές ανάγκες στον τομέα αυτό.

Η “ΩΜΕΓΑ Τεχνική”, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων, με προσανατολισμό στην εξοικονόμηση ενέργειας, με πλήρη γκάμα υλικών, εξοπλισμού, υπηρεσιών και με εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, συμμετέχει και αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την υλοποίηση του προγράμματος, διαμορφώνοντας μαζί σας εξατομικευμένες λύσεις ειδικά για τις ανάγκες σας.

Συγκεκριμένα παρέχει:

  • Πλήρη ενημέρωσή σας για το πρόγραμμα και την δυνατότητα χρηματοδότησης
  • Δημιουργία και υποβολή φακέλου
  • Διαμόρφωση πρότασης ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας
  • Υλοποίηση  εργασιών του προγράμματος (προμήθεια και εγκατάσταση υλικών, συσκευών και συστημάτων)
  • Διοικητική υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του έργου μέχρι το πέρας του και την αποπληρωμή του.

Όσοι κατορθώσατε να υποβάλετε την πρότασή σας στη φάση αυτή και χρειαζόσαστε υποστήριξη για την υλοποίηση και όσοι δεν προλάβατε και σκοπεύετε να προετοιμαστείτε έγκαιρα για τις επόμενες προκηρύξεις μπορείτε να έχετε εξατομικευμένη υποστήριξη από την “ΩΜΕΓΑ Τεχνική”.

Επισκεφτείτε τα γραφεία της στις Αλυκές Ποταμού ή επικοινωνείστε με τα τηλέφωνα 2661046960 ή 2661042013 ή στο email: info@omegagroup.gr

Ωμέγα Τεχνική ΕΠΕ

Τεχνική - Εμπορική Εταιρία

Σχετικά άρθρα