Επανέναρξη λειτουργίας της παιδικής χαράς στη Σπηλιά

Το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με άψογη συνεργασία, σε διάστημα μιας εβδομάδας, κατάφεραν όλοι μαζί να κάνουν τις παρεμβάσεις που απαιτούνταν στην παιδική χαρά στην Σπηλιά, ώστε να μπορούν να την απολαμβάνουν τα παιδιά με ασφάλεια και σιγουριά.

Το Τμήμα Εθελοντισμού ευχαριστεί:

  • Τον υπεύθυνο του συνεργείου καθημερινότητας του Δήμου μας, Κον Μεταλληνό Κώστα, για την μεγάλη προθυμία του και την σιγουριά που τους έδωσε για να ξεκινήσουν τις εργασίες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό δίπλα σου, παρόλο που τελικά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση τους.
  • Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο για την υποστήριξη και την αμεσότητα του.
  • Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ Σπύρο Ζερβόπουλο, για την εμπιστοσύνη του και την προθυμία του για την παροχή των απαραίτητων υλικών.
  • Τις επιχειρήσεις Ξ. Σιμωνέτης (εμπόριο ξυλείας) και Σπύρο Σκιαδόπουλο (εμπόριο χρωμάτων) για την βοήθεια τους και το χαμόγελό τους.
  • Τον συμπολίτη μας Αλέκο Τρούσσα (παιδικές χαρές) για τις τεχνικές του γνώσεις και την συνολική υποστήριξη του στην επισκευή και αντικατάσταση των απαραίτητων  τμημάτων.

 

Σχετικά άρθρα