Ελιά & Λάδι Organic Shop: Παράδοση και βιολογικά προϊόντα μαζί!

Ελιά & Λάδι Organic Shop: Παράδοση και βιολογικά προϊόντα μαζί!

Ελιά & Λάδι Organic Shop: Παράδοση και βιολογικά προϊόντα μαζί!

Αναζητάτε φυσικά, βιολογικά προϊόντα για να βελτιώσετε την υγεία του οργανισμού σας;

Στο Ελιά και λάδι Organic Shop, στο Κανόνι της Κέρκυρας, θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε για έναν νέο, υγιεινό τρόπο ζωής, αφού προσφέρουν ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για κάθε διατροφική ανάγκη, που ξεχωρίζουν για τη γεύση και τη ποιότητά τους! Η υγεία και η ευεξία μέσω της καθημερινής φυσικής διατροφής έχουν τον πρώτο λόγο στο Ελιά & Λάδι Organic Shop, αφού οι ιδιοκτήτες του διαθέτουν πολλές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο της παραγωγής και διατροφής φυσικών προϊόντων.

H oικογένεια του καταστήματος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερηφάνεια, αφού παράγει δικό της ελαιόλαδο για τρίτη συνεχή γενιά! 

Φιλοσοφία της μικρής αυτής οικογενειακής επιχείρησης, αποτελεί το γεγονός ότι η ελληνική γη μπορεί να μας θρέψει όλους χωρίς τη χημική παρέμβαση, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να “συνεργαστούμε” αρμονικά μαζί της και εκείνη θα ανταποδώσει προσφέροντας τα πιο ωφέλημα και γευστικά αγαθά της. 

Εμπνευσμένο λοιπόν από την υγιεινή και θρεπτική διατροφή, το Ελιά & Λάδι Organic Shop προσφέρει μια σειρά από αγνά φυσικά προϊόντα της κερκυραϊκής και ελληνικής γης, που σας περιμένουν για να τα ανακαλύψετε! 

Στο κατάστημα Ελιά & Λάδι θα βρείτε ολόφρεσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά εποχής, άφθονους ξηρούς καρπούς, βότανα, φυτικά ροφήματα, μπαχάρια, βιολογικά χειροποίητα ζυμαρικά, εξαιρετική ποικιλία σε vegan προϊόντα, αυγά & ψωμί ημέρας, προϊόντα χωρίς γλουτένη, υπερτροφές και πολλά άλλα. Επιπλέον διατίθενται  χειροποίητα προϊόντα όπως ελληνικές σάλτσες χωρίς συντηρητικά, τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, μπάρες ενέργειας και δημητριακά, υγιεινά σνακ χωρίς ζάχαρη φτιαγμένα από φυσικά συστατικά που προσφέρουν στον οργανισμό ευεξία τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική.

Ανακαλύψτε και εσείς την μοναδική ποικιλία προϊόντων πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στο Ελιά και Λάδι Organic Shop στο Κανόνι της Κέρκυρας.

«Ελιά & Λάδι Organic Shop – Ελάτε να Γνωριστούμε»

Ελιά και λάδι Organic Shop

Βιολογικό - Παραδοσιακό παντοπωλείο

Σχετικά άρθρα