Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Φεβρουαρίου της SiLICON Urban Ecosystem

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Φεβρουαρίου της SiLICON Urban Ecosystem

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Φεβρουαρίου της SiLICON Urban Ecosystem

O Φεβρουάριος του 2024 έρχεται στην SiLICON Urban Ecosystem με εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουν σε επιχειρήσεις & ιδιώτες μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Συναρπαστικά σεμινάρια και workshops από κορυφαίους ειδικούς, σχεδιασμένα για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου. Επενδύστε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας και εξασφαλίστε την ανταγωνιστικότητά σας.

Σεμινάρια Κατάρτισης

ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ | 8 διδακτικές ώρες

02-03 Φεβρουαρίου 2024

Θεματολογία

Στο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, το τμήμα διαχείρισης μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού επιτελεί ένα σύνθετο ρόλο με σημαντική επιρροή στην εργασιακή ειρήνη, το καλό κλίμα μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης, καθώς και για τη συνεπή εκτέλεση των υποχρεώσεων της επιχείρησης προς το Δημόσιο.

Η γνώση τουλάχιστον βασικών θεμάτων εργατολογίας και μισθοδοσίας είναι πιο απαιτητική από ποτέ, αφού “προστατεύουμε” έναν εργασιακό οργανισμό σύμφωνα με τις παρακάτω προσεγγίσεις:

 • Η εργατική προσέγγιση, δίνοντας στον εργαζόμενο όλα τα δικαιούμενα που ορίζει ο εργατικός νόμος
 • Η ασφαλιστική προσέγγιση, εξασφαλίζοντας τον σωστό υπολογισμό της μισθοδοσίας, τηρώντας σωστές διαδικασίες ελέγχου και εμπρόθεσμης υποβολής των ασφαλιστικών εισφορών και γλυτώντας την επιχείρηση από περιττά και ανούσια πρόστιμα
 • Η φορολογική προσέγγιση, εξασφαλίζοντας τον σωστό υπολογισμό του φόρου των εργαζομένων και την τελική εκκαθάρισή του
 • Η λογιστική προσέγγιση, όπου έχοντας βασικές γνώσεις λογιστικής το στέλεχος της Μισθοδοσίας θα μπορεί να μιλάει την ίδια «γλώσσα» με τον συνάδερφό του στέλεχος του λογιστηρίου, κάτι το οποίο θα κάνει πιο εύρυθμη την συνεργασία τους και πιο αποτελεσματική την παρακολούθηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εταιρικού οργανισμού

Εισηγήτρια: Εύα Τσιολχά

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και συνέχισε την κατάρτιση της με εκπαιδεύσεις στους τομείς, Human Recourses Management, Leadership, Change Business Culture, Expertly Negotiations. Ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των ανθρώπων εντός και εκτός των επιχειρήσεων και συνέχισε τις σπουδές της στον κλάδο του Coaching Επιχειρηματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης [Business & Personal Performance Development Coaching] καθώς και της συμβουλευτικής ψυχολογίας [Counseling Psychology]. Στην καριέρα της ασχολήθηκε έντονα με τις πωλήσεις και την εκπαίδευση εργαζομένων, υπήρξε σύμβουλος εταιριών σε θέματα Εργατικής Νομοθεσίας, στέλεχος διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού σε εταιρίες όπως το Porto Carras και η ΟΤΕplus, διευθύντρια προσωπικού στις Creta & Terra Marris Hotels, Εκδοτική Βορείου Ελλάδος και Φοβερά Προστασία Α.Ε όπου άσκησε και καθήκοντα γενικής διεύθυνσης. Σήμερα έχει ιδρύσει την εταιρία «Focus on You – Business & Life Coaching» είναι εκπαιδεύτρια και παρέχει υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής καθοδήγησης [Personal & Business Coaching] σε ιδιώτες και επιχειρηματίες. Ως άνθρωπος την χαρακτηρίζουν ο επαγγελματισμός της, ο δυναμικός της χαρακτήρας, οι εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες, η κριτική – αναλυτική σκέψη, η στοχοθέτηση στο θετικό αποτέλεσμα και η συνεχής επιδίωξη και επιθυμία της να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ανθρώπων και των επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Hotel management και F&B department

3 Φεβρουαρίου 2024

Απευθύνεται σε

 • Σπουδαστές και απόφοιτους σχολών Τουρισμού
 • Εργαζόμενους στον τομέα του Τουρισμού
 • Διευθυντές ξενοδοχείων
 • Operations Managers
 • F&B Managers
 • F&B Ass. Managers

Θεματολογία

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες, στους επαγγελματίες της φιλοξενίας και του κλάδου, μια ολοκληρωμένη κατανόηση των βασικών εννοιών που σχετίζονται με την Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και την Διαχείριση Ολικής Ποιότητας (TQM) αλλά και τις Επισιτιστικές Μονάδες. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις για το πώς αυτοί οι κρίσιμοι τομείς συνδέονται μεταξύ τους και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη άριστης λειτουργικότητας και στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στόχοι Προγράμματος:

Ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων για τη διαχείριση ξενοδοχείων και την εστίαση.

Κατανόηση των βασικών αρχών και πρακτικών του Hotel Management και του F&B Management.

Εξοικείωση με τις διαδικασίες σχεδιασμού και διαχείρισης μενού. Ανάπτυξη των δεξιοτήτων εξυπηρέτησης πελατών και οργάνωσης εστιατορίων.

Οφέλη Παρακολούθησης:

 • Ανάπτυξη καίριων γνώσεων και δεξιοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων.
 • Ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις και τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα του Hotel Management και του F&B Management.
 • Απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων για τον σχεδιασμό μενού, την εξυπηρέτηση πελατών και την οργάνωση εστιατορίων.
 • Εφαρμογή των αρχών της Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας (TQM)
 • Στρατηγικές για την αποτελεσματική λειτουργία των δωματίων ενός ξενοδοχείου και του εστιατορίου.
 • Δείκτες πληρότητας (Sales/Revenue).
 • Front Office
 • Μελέτες περιπτώσεων πραγματικών ξενοδοχείων και πρακτικά παραδείγματα από επιτυχημένους Ομίλους, που παρέχουν πληροφορίες για το πώς να εφαρμόσουν τις έννοιες που έχουν μάθει στις δικές τους ξενοδοχειακές λειτουργίες.

 

Συνολικά, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση του ξενοδοχείου, διασφαλίζοντας πλήρη διαχείριση ποιότητας, αποτελεσματικές λειτουργίες και έλεγχο κόστους, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες επισκεπτών και μεγιστοποιώντας την κερδοφορία.

Εισηγητής: Αργυρής Νταουλιάρης

 

Ο Αργύρης Νταουλιάρης είναι ο ιδρυτής της Innjobs.net, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό για ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής σε Ομίλους Ξενοδοχείων, Διευθυντής Ξενοδοχείου, Διευθυντής Επισιτισμού σε Ομίλους Ξενοδοχείων (Grecotel, Classical Hotels, Elounda Domes, Sheraton Sofia Balkan, Metropol Palace Belgrade, Amalia Group of Hotels –Athens, Nafplio, Olympia, Delphi, Kalambaka, Preveza). Έχει σπουδάσει Τουριστικά στην Ελλάδα με υποτροφία στον όμιλο της Accor στο Παρίσι και έχει ένα πτυχίο στο Marketing από την ΑΣΟΕΕ και ένα πτυχίο στην Τιμολογιακή Πολιτική και Στρατηγική Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο Cornell USA. Έχει διατελέσει καθηγητής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, New York College, ΙΙΕΚ America, ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs, IIEK Ακμή, ΙΙΕΚ Palmier Bistro, στα μαθήματα της Λειτουργίας των Ξενοδοχείων, F&B Management, Sales & Marketing, F&B Cost Control, H/R (παραγωγικότητα προσωπικού, εργασιακές σχέσεις), όπως και έχει διατελέσει για χρόνια με το Kariera.gr και την TUV Nord σεμινάρια με θέμα την Ξενοδοχειακή Λειτουργία και το H/R Department. Είναι στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, σύμβουλος για ομίλους ξενοδοχείων, σύμβουλος για την τιμολογιακή πολιτική και στρατηγική των ξενοδοχείων αλλά και την λειτουργική επάνδρωση των ξενοδοχείων σε εργασιακό επίπεδο έως και σήμερα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Cyber-Security Awareness: Μέθοδοι και Τεχνικές Ασφαλείας στον Ψηφιακό Κόσμο

12 Φεβρουαρίου 2024

Απευθύνεται σε

Το περιεχόμενο απευθύνεται τόσο σε άτομα και επιχειρήσεις που θέλουν να ενημερωθούν για την σωστή πρόσληψη κατά των κακόβουλων επιθέσεων/χρηστών καθώς και την διασφάλιση των προσωπικών τους δεδομένων.

Θεματολογία

Στην σημερινή πραγματικότητα η ασφάλεια των ψηφιακών δεδομένων ενός ατόμου ή μιας επιχείρησης αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Το σεμινάριο αυτό έχει ως στόχο την ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου πάνω σε αυτό το ζήτημα.

 • Εισαγωγή στο Cyber-Security, τι είναι, πως δημιουργήθηκε & γιατί.
 • Σωστή Χρήση Τεχνολογίας: (2 ώρες)
  • Κωδικοί
  • Τραπεζικές Συναλλαγές
  • Ηλεκτρονικές Συσκευές
  • Προσωπικά Στοιχεία
 • Μέθοδοι Αντιμετώπισης Κακόβουλων Επιθέσεων (2 ώρες)
  • Phishing
  • Τύποι Επιθέσεων
  • Εντοπισμός Αδυναμιών σε ένα ψηφιακό οικοσύστημα
  • Διαχείριση Σεναρίων Επιτυχημένης Κακόβουλης Επίθεσης

Εισηγητής: Σπύρος Βέργης

 

Ο Σπύρος Βέργης είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού MSc ‘Ερευνητικές Κατευθύνσεις’ του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού εργάστηκε ως εκπαιδευτής Πληροφορικής και Ρομποτικής, και ανέπτυξε εφαρμογές γύρω από την ιδέα του Internet of Things. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται ως IT Manager στο Λογιστικό Γραφείο Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Καταναλωτική συμπεριφορά και διαμόρφωση αποτελεσματικής στρατηγικής

19 Φεβρουαρίου 2024

Απευθύνεται σε

Προσκαλούμε επιχειρηματίες, στελέχη μάρκετινγκ, και όλους όσους επιδιώκουν να αντιληφθούν πιο βαθιά τον παλμό της καταναλωτικής συμπεριφοράς, να συμμετάσχουν σε αυτό το σεμινάριο.

Θεματολογία

Κατανόηση της καταναλωτικής συμπεριφοράς και διαμόρφωση στρατηγικής

 1. Εισαγωγή στην Ανάλυση της Αγοράς:

Σημασία και βασικά στοιχεία της ανάλυσης.

Πώς να κατανοήσετε τις τάσεις και τις δυναμικές της αγοράς.

Εργαλεία και μέθοδοι για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων.

 

 1. Ποσοτική και Ποιοτική Ανάλυση Καταναλωτών:

Διαφορές μεταξύ ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης.

Τεχνικές για τη συλλογή και ερμηνεία ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων.

Πρακτικά παραδείγματα και case studies.

 

 1. Ανάλυση Πελατών και Ιδανικής Περσόνας:

Κατασκευή προφίλ πελάτη και ανάπτυξη ιδανικής περσόνας.

Η σημασία της ιδανικής περσόνας στην ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ.

Πώς να προσαρμόσετε τις στρατηγικές σας βάσει διαφορετικών περσόνων.

 

 1. Ανάλυση Ανταγωνισμού και Κατανόηση του:

Μεθοδολογίες για την ανάλυση και την κατανόηση του ανταγωνισμού.

Εργαλεία για την παρακολούθηση και αξιολόγηση ανταγωνιστικών στρατηγικών.

Τεχνικές για τη διαχείριση και την ανταγωνιστική διαφοροποίηση.

 

 1. Ανάλυση Δεδομένων Πωλήσεων και Βασικά KPIs:

Ποια είναι τα βασικά KPIs στις πωλήσεις και πώς να τα μετρήσετε.

Πώς να αναλύετε τα δεδομένα πωλήσεων για βελτίωση αποφάσεων.

Χρήση των KPIs για την αναγνώριση ευκαιριών και προκλήσεων.

 

 1. Παραδείγματα:

Συγκεκριμένα παραδείγματα από διάφορους κλάδους.

Μελέτες περίπτωσης και ανάλυση επιτυχημένων στρατηγικών.

Ανάλυση λαθών και πώς να τα αποφύγετε.

 

 1. Ανοιχτή Συζήτηση σε Δικά Σας Cases.

 

Θα ανακαλύψετε την αξία της βαθιάς κατανόησης της καταναλωτικής ψυχολογίας και πώς αυτή μπορεί να μετουσιωθεί σε αποτελεσματικές στρατηγικές για το brand σας.

Κάθε επιχειρηματίας γνωρίζει ότι η καρδιά της επιτυχίας βρίσκεται στην κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών των καταναλωτών. Μέσω του σεμιναρίου, θα μάθετε να αναγνωρίζετε αυτές τις ανάγκες, να κατανοείτε τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, και να εφαρμόζετε πρωτοποριακές τεχνικές για την ανάπτυξη σας.

Πολλές φορές πιστεύουμε ότι εμείς τα ξέρουμε όλα όμως ξεχνάμε να ρωτήσουμε τη γνώμη των ανθρώπων που δίνουν χρήματα για να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Έτσι καταλήγουμε να χάνουμε κέρδη αλλά και να μην αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες μας.

Εισηγητής: Χάρης Λαλάτσης

 

Ο Χάρης Λαλάτσης ασχολείται με την έρευνα αγοράς τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει ΜΒΑ στο Μάρκετινγκ. Συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα brands στην Ελλάδα και από το 2019 έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία έρευνας και ανάλυσης, ierax analytix (https://ierax.gr), που εξειδικεύεται στις ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες. Είναι Tedx speaker, υπεύθυνος εκπαίδευσης και έρευνας στο Marketing Club Greece, διδάσκει Business Decision Making και είναι μέντορας σε διάφορους incubators στην Ελλάδα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ | 16 διδακτικές ώρες

23 – 24 Φεβρουαρίου 2024 & 01-02 Μαρτίου 2024

Θεματολογία

Οι εταιρικοί οργανισμοί δεν είναι ποτέ στατικοί! Αλληλοεπιδρούν συνεχώς με το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν. Οπότε οι αλλαγές είναι τρόπος ζωής στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Με σκοπό να αντιμετωπιστούν όλες αυτές οι αλλαγές, οι επιχειρήσεις εφαρμόζουν τεχνικές Οργανωσιακής Ανάπτυξης για να είναι περισσότεροι αποτελεσματικοί και για να μπορούν να προσαρμοστούν στις ολοένα και αυξανόμενες αλλαγές του εξωτερικού κι εσωτερικού περιβάλλοντος.

Οι διαδικασίες Οργανωσιακής Ανάπτυξης είναι πιο σημαντικές από ποτέ, αφού είναι υπεύθυνες:

 • Για την αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου ο οργανισμός να επιταχύνει θέματα ανάπτυξης και παραγωγικότητας
 • Για να βελτιώσει την απόδοση των αδύνατων τμημάτων και λειτουργιών
 • Για να επικεντρώσει τους απαιτούμενους πόρους σε ζητήματα άμεσης προτεραιότητας
 • Για να καταρτίσει και να αναπτύξει τα στελέχη της ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις αλλαγές του περιβάλλοντος

 

Στο σεμινάριο της Οργανωσιακής Ανάπτυξης θα αναπτύξουμε έννοιες και διαδικασίες όπως:

 • Πρόληψη κι επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων (Crisis management)
 • Ομαδική συνεργασία και Διοίκηση ομάδας (Team management)
 • Αποτελεσματική ανατροφοδότηση και καθοδήγηση ταλέντων (Talent management)
 • Δημιουργία προγραμμάτων ανάπτυξης ηγεσίας (Leadership academy)

Εισηγητής: Σπύρος Μάνδηλας

Ο Σπύρος Μάνδηλας είναι Οικονομοδιοικητικός Μηχανολόγος, έχει πτυχίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και στον Τουρισμό.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον λογιστικό τομέα, όπου μετέπειτα εξελίχθηκε στον οικονομικό έλεγχο και στον τομέα της διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Σήμερα είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας L.A.B.C. που εξειδικεύεται σε συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες κιεπιχειρήσεις.
Έχει 10ετή εμπειρία σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους όπως Grecotel, Atlantica και MarBella Collection.
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Ρωσικά

Σεμινάριο για άτομα με κάθε επίπεδο εμπειρίας στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Αποτελεσματική Λιανική Πώληση

28 Φεβρουαρίου 2024

Απευθύνεται σε

 • Ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής
 • Εργαζόμενους σε εμπορικά καταστήματα
 • Νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας στον κλάδο των πωλήσεων που θέλουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και βασικές τεχνικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στον ορθό τρόπο διενέργειας μιας πώλησης.

Θεματολογία

 • Κανόνες Επιτυχημένης Επικοινωνίας
 • Επιτυχημένη Εξυπηρέτηση Πελάτη = Πώληση
 • Προετοιμασία
 • Τα στάδια της Πώλησης
 • Ψυχολογία Πελάτη
 • Διαχείριση Αντιρρήσεων

Σκοπός του προγράμματος είναι να κατανοήσει πλήρως ο εκπαιδευόμενος σημαντικές έννοιες και να αποκτήσει συγκεκριμένες δεξιότητες, τις οποίες και θα αξιοποιήσει στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Στόχος του εν λόγω σεμιναρίου είναι να δοθούν στους συμμετέχοντες οι γνώσεις και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε:

 • να κατανοήσουν πρακτικά την έννοια και την χρησιμότητα της δομημένης επικοινωνίας
 • να αποκτήσουν μια εμπεριστατωμένη και στοιχειοθετημένη εικόνα του πελάτη
 • μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά ανθρώπινες συμπεριφορές
 • να σχεδιάσουν την ανταπόκρισή τους και να οδηγήσουν την πώληση.

Εισηγητής:

Βασίλης Μίτσης

Οικονομολόγος, ΜΒΑ

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Με εμπειρία άνω των 17 ετών στον τομέα του Management Consulting, αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του Senior Partner στην συμβουλευτική εταιρεία 2act Consulting.

Επί σειρά ετών διετέλεσε επικεφαλής Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής σε γνωστές εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, διοικώντας έργα σε όλους τους τομείς επιχειρησιακής λειτουργίας και εταιρικής στρατηγικής. Η εμπειρία του περιλαμβάνει επίσης θέσεις υπεύθυνου στρατηγικής και ανάπτυξης δυναμικών start-up στον χώρο της έρευνας αγοράς και της ανάλυσης δεδομένων, καθώς και του κλάδου του επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ έχει υπάρξει μέντορας επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών προς εταιρείες, όπως τη βελτιστοποίηση της χρηματοοικονομικής διάρθρωσης, την εταιρική στρατηγική και τον χρηματοοικονομικό αντίκτυπό της, την αποτελεσματική καθοδήγηση στην ανάπτυξη, τη λειτουργία, την οργανωτική δομή και το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και τον σχεδιασμό και τη διαχείριση υλοποίησης επενδυτικών πλάνων χρηματοδότησης έργων.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το American College of Thessaloniki (ACT).

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Συνεχείς εγγραφές

Γίνε Εκπαιδευτής Ενηλίκων και διεκδίκησε εισόδημα. Παρακολουθήστε το πρόγραμμα που θα σας προετοιμάσει για τη σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις για την πιστοποίηση του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Το πρόγραμμα προσφέρεται με τη σύγχρονη οπτικοακουστική μέθοδο blended learning και καλύπτει όλο το υλικό της διαδικασίας εξέτασης για τη πιστοποίηση.

Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση εκπαιδευτή ενηλίκων περιλαμβάνουν:

 • Γραπτή εξεταστική δοκιμασία μίας ώρας με ερωτήματα που απαιτούν σύντομη απάντηση.
 • Παρουσίαση μικροδιδασκαλίας διάρκειας 20′ σε θεματικό αντικείμενο επιλογής του υποψηφίου ενώπιον ομάδας συνυποψηφίων.

Με το Πρόγραμμα των 160 ωρών είστε έτοιμοι να περάσετε τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ με επιτυχία και θα μπορείτε να διδάσκετε σε προγράμματα συμπληρωματικής εκπαίδευσης, σε σεμινάρια, σε επιμορφώσεις που οργανώνονται από φορείς Δια Βίου Μάθησης.

Απευθύνεται στους παρακάτω κλάδους:

Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης

· Κατόχους οποιουδήποτε πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

· Λογιστές, Οικονομολόγους

· Νομικούς

· Ψυχολόγους

· Αρχιτέκτονες, μηχανικούς και συναφή επαγγέλματα

· Φυσικούς, χημικούς, μαθηματικούς, βιολόγους

· Φοιτητές

· Τεχνολόγους, Τεχνικούς βοηθούς και ασκούντες συναφή επαγγέλματα

· Απασχολούμενους στην παροχή υπηρεσιών

· Ειδικευμένους Γεωργούς, Κτηνοτρόφους, Δασοκόμους και Αλιείς

· Ειδικευμένους τεχνίτες

· Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν αυξημένα προσόντα για επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξη τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δημόσια ΙΕΚ, ιδιωτικούς φορείς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, μητρώα Κοινωνικών Εταίρων)

Θεματολογία:

· Δια Βίου Μάθηση- Εκπαίδευση ενηλίκων: Οικονομία, Κοινωνία, Πολιτική

· Ιστορική εξέλιξη-Εκπαιδευτική Πολιτική

· Θεωρίες Εκπαίδευσης Ενηλίκων

· Η Εκπαιδευτική Οµάδα στην Εκπαίδευση/Κατάρτιση Ενηλίκων

· Βασικές Ικανότητες-Φύλο-Διαπολιτισμικότητα

· Εκπαίδευση και Υποστήριξη Κοινωνικά Ευπαθών Ομάδων

· Εκπαιδευτικές Τεχνικές-Εποπτικά Μέσα

· Μεθοδολογία σχεδιασμού Περιεχομένου – Διδακτικών Ενοτήτων σε πρόγραμμα Εκπαίδευσης/Κατάρτισης

· Εκπαιδευτικό Υλικό-Τρόποι Δημιουργίας Εκπαιδευτικού Υλικού για Πλατφόρμες στην Εκπαίδευση/ Κατάρτιση Ενηλίκων

· Σχεδιασμός και ανάπτυξη Μικροδιδασκαλίας

· Αξιολόγηση Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Στόχοι του Προγράμματος:

· Να διδαχθείτε  τη διαφορετικότητα των εννοιών Εκπαίδευση Ενηλίκων και Κατάρτιση, τις αρχές και την πολιτική που τις διέπουν

· Να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε διδασκαλία σε ενήλικες σύμφωνα με τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων

· Να αποκτήσετε γνώση των σύγχρονων μεθόδων διδακτικής

· Να οργανώνετε προγράμματα διδασκαλίας σύμφωνα με το διαφορετικό προφίλ κάθε ομάδας και να αντιμετωπίζετε φαινόμενα φυλετικών και άλλων διακρίσεων

· Να σχεδιάζετε και να παρουσιάζετε μια μικροδιδασκαλία

· Να χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες τεχνικές, μεθόδους και τα μέσα στην εκπαιδευτική διεργασία

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας

Συνεχείς εγγραφές

Απευθύνεται σε

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανεξάρτητα από το βασικό τίτλο σπουδών, που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό:

 • Εκπαιδευτικούς, Εκπαιδευτές Ενηλίκων
 • Ψυχολόγους, Θεραπευτές,
 • Coachers – Mentorers,
 • Υπεύθυνους HR
 • Φοιτητές και ανέργους
 • Και σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ως Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Θεματολογία

Οι επαγγελματίες Σύμβουλοι είναι επιστήμονες που έχουν εκπαιδευθεί να μοιράζονται τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους με αυτούς που αναζητούν τη βοήθειά τους

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) εφαρμόζει σύστημα πιστοποίησης για την επάρκεια των προσόντων των Συμβούλων Σταδιοδρομίας/Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Το σύστημα πιστοποίησης περιλαμβάνει κατατάξεις σε επίπεδα πιστοποίησης και επιδιώκει να διασφαλίσει την ποιότητα των υπηρεσιών της δια βίου ΣΥ.Ε.Π. που παρέχονται στους πολίτες.

Διάρκεια προγράμματος: 300 ώρες

275 ώρες ασύγχρονης παρακολούθησης & 25 ώρες σύγχρονης κατάρτισης

Διάρκεια Πρακτικής Άσκησης: 200 ώρες

Οι συμμετέχοντες:

 • έχουν πρόσβαση σε σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις, παρουσιάσεις PowerPoint, βιβλία και άρθρα σε ηλεκτρονική μορφή,
 • ασκούνται σε μελέτες περίπτωσης και προσομοιώσεις,
 • συμμετέχουν σε διαδικτυακές συνεδρίες χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα συμβουλευτικής
 • εξασκούνται σε επικαιροποιημένα εργαλεία Συμβουλευτικής με χρήση του ολοκληρωμένου συστήματος υποστήριξης διαδικασιών Συμβουλευτικής του φορέα μας
 • αλληλοεπιδρούν με τους διδάσκοντες σε ένα βιωματικό περιβάλλον εκπαίδευσης.

Το αρθρωτό, σπονδυλωτό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες:

 • Αρχές σχεδιασμού και οργάνωσης του πλαισίου παροχής υπηρεσιών Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας/ Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΥ.Ε.Π.)
  • Ο Θεσμός «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας/ Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΥ.Ε.Π.)» – εξέλιξη και σύγχρονες τάσεις
  • Πεδία εφαρμογής συμβουλευτικής/ ομάδες στόχου-σχεδιασμός και οργάνωση υπηρεσιών – υλικοτεχνικές υποδομές και μέσα ΣΥΕΠ
  • Δεοντολογία και Διαχείριση πελατών
  • Δικτύωση και σύνδεση με την αγορά εργασίας
 • Μεθοδολογία παροχής υπηρεσιών Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας/ Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Θεωρίες Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Μεθοδολογία Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας/ Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Επαγγελματική Αξιολόγηση και Πληροφόρηση για τον Σύμβουλο
  • Αυτογνωσία – Αυτοαντίληψη – Αυτοεκτίμηση και Επιλογή επαγγέλματος
  • Λήψη Απόφασης
  • Μετάβαση
 • Αξιολόγηση, επανασχεδιασμός και διεύρυνση της πρόσβασης σε υπηρεσίες ΣΥ.Ε.Π.
  • Διασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών ΣΥ.Ε.Π
  • Επαγγελματική ανάπτυξη Συμβούλων
  • Προβολή και διάχυση των υπηρεσιών ΣΥ.Ε.Π
 • Ειδικά θέματα Συμβουλευτικής

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Εκμάθηση Υπολογιστών με Πιστοποίηση ECDL για Ενήλικες

Συνεχής έναρξη τμημάτων

Απευθύνεται σε ενήλικες όλων των βαθμίδων.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο ων ψηφιακών δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων! Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα πρακτικό πρόγραμμα που θα σας εξοπλίσει με τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Είτε είστε ήδη εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές δεξιότητες και επιθυμείτε πιστοποίηση, είτε αναζητάτε γνώσεις και δεξιότητες σε συγκεκριμένους τομείς, το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Σας προσφέρουμε εκπαίδευση και πιστοποίηση σε επίπεδο που ταιριάζει τόσο στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις όσο και στην καθημερινή σας ζωή.

Επενδύστε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας και εξασφαλίστε μια ανταγωνιστική προσέγγιση στον ψηφιακό κόσμο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το δυναμικό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Παρακολουθήστε μαζί μας το πρόγραμμα ECDL και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα. Σε ένα πρόγραμμα παγκοσμίως αποδεκτό, ειδικά διαμορφωμένο για ενήλικες και εξασφάλισε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ. Επίσης είναι αναγνωρισμένο διεθνώς σε πάνω από 100 χώρες και είναι ο πρώτος και πιο αξιόπιστος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Συνολική διάρκεια 3 εβδομάδες (8 ώρες ανά ενότητα)

*Δίνεται η δυνατότητα διεξαγωγής του προγράμματος εξ αποστάσεως

Θεματολογία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 Ενότητες:

Word

Excel

Internet

 

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

Εισηγητής: Νίκος Τζιλιάνος

Ο Νίκος Τζιλιάνος είναι Πληροφορικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ουαλίας-Swansea με αναγνώριση από ΔΙΚΑΤΣΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Υπηρεσίες Πληροφόρησης σε Ψηφιακό Περιβάλλον» του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας. Είναι εξεταστής ECDL από το 2003 και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ECDL (πιστοποίηση CTP) από το 2007. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το 2017.

Έχει εργαστεί στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Ιστορίας ως διδακτικό προσωπικό στα υποχρεωτικά μαθήματα Πληροφορική Ι, Πληροφορική ΙΙ και Πληροφορική ΙΙΙ τα έτη 2003 έως 2013. Επίσης από το 2002 ως και σήμερα διδάσκει το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Από το 2002 κάνει ανελλιπώς μαθήματα για την πιστοποίηση υπολογιστών ECDL και έχει οργανώσει και διεκπεραιώσει πάνω από 1500 εξεταστικές.

Από το 2023 είναι μεταπτυχιακός φοιτητής  το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών και Πολυμεσικών Εφαρμογών» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Σεμινάρια Τεχνικού ασφαλείας – Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων

Ανοικτές αιτήσεις

Απευθύνεται σε

Ποιοι  μπορούν να λάβουν μέρος στην επιμόρφωση ως τεχνικοί ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους:

α) εργοδότες εφόσον έχουν τα τυπικά προσόντα και οι επιχειρήσεις τους υπάγονται στην κατηγορία Β’ σύμφωνα με τα άρθρο 10 του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (Κ.Ν.Υ.Α.Ε.) που κυρώθηκε με το Άρθρο πρώτο του ν. 3850/2010 «Κύρωση του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων» (ΦΕΚ Α΄84).

β) εργαζόμενοι που απασχολούνται με πλήρες ωράριο σε επιχειρήσεις με λιγότερα από 50 άτομα οι οποίες υπάγονται στην κατηγορία Β΄ ή Γ΄ εφόσον έχουν τα τυπικά προσόντα που προβλέπονται στο άρθρο 11, παράγραφος 1, εδάφιο δ του Κ.Ν.Υ.Α.Ε.

γ) εργοδότες σε επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του Κ.Ν.Υ.Α.Ε. και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις, οι ανωτέρω θα πρέπει να διαθέτουν:

 ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Σε επιχειρήσεις Β΄ κατηγορίας τα  προγράμματα επιμόρφωσης είναι των 35 ωρών:

α) Μέχρι και 3 εργαζόμενους (εναλλακτικά)

1) 10ετή αποδεδειγμένη άσκηση της οικονομικής δραστηριότητας (βεβαίωση Επιμελητηρίου ή έναρξη άσκησης επαγγέλματος από την εφορία)ή

2) άδεια άσκησης επαγγέλματος εμπειροτέχνη και το αντικείμενο της άδειάς του σχετίζεται με τη δραστηριότητα της επιχείρησης (άρθρο 12, παρ 6, ΚΝΥΑΕ)

β) Μέχρι και 6 εργαζόμενους (εναλλακτικά)

Πτυχίο τεχνικής ειδικότητας (πτυχίο πιστοποίησης εφόσον προβλέπεται πιστοποίηση) από:

1) Τεχνικό επαγγελματικό εκπαιδευτήριο ή

2) Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) ή

3) Αναγνωρισμένη τεχνική επαγγελματική σχολή ή

4) Απολυτήριο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τεχνικής ειδικότητας)και το αντικείμενο των σπουδών σχετίζεται με τη δραστηριότητα της επιχείρησής του.

γ) Μέχρι και 20 εργαζόμενους

πτυχίο (ΑΕΙ) ή (ΤΕΙ) ) με μία από τις ειδικότητες τεχνικών ασφάλειας που περιλαμβάνονται στον πίνακα του άρθρου 13 του ΚΝΥΑΕ και δεν προβλέπεται κατ’ ανάγκη για τον κλάδο οικονομικής δραστηριότητας που ανήκει η επιχείρησή του.

  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ( σε περίπτωση επιμόρφωσης εργαζομένου )

Πτυχίο τεχνικής ειδικότητας (πτυχίο πιστοποίησης εφόσον προβλέπεται πιστοποίηση)εναλλακτικά από:

1) Τεχνικό επαγγελματικό εκπαιδευτήριο ή

2) Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) ή

3) Αναγνωρισμένη τεχνική επαγγελματική σχολή ή

4) Απολυτήριο Τεχνικού/Επαγγελματικού Λυκείου (Τεχνικής ειδικότητας) ή

5) Άδεια άσκησης επαγγέλματος εμπειροτέχνη (Τεχνικής ειδικότητας)

για τα ανωτέρω (περίπτωση εργαζομένου) απαιτούνται και οκτώ (8) χρόνια τουλάχιστον από την απόκτηση του τίτλου σπουδών ή της άδειας άσκησης επαγγέλματος καθώς και πλήρης απασχόληση στην επιχείρηση.

Άλλα παραστατικά δεν θα γίνονται δεκτά.

 

Οι εργοδότες επιμορφώνονται οι ίδιοι, εφόσον έχουν αποφασίσει για την επιλογή τους αυτή, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν εναλλακτικά να αναθέσουν τα καθήκοντα τεχνικού ασφάλειας σε άτομα εκτός της επιχείρησης ή να συνάψουν σύμβαση με Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞ.Υ.Π.Π.).

Θεματολογία

“Επιμόρφωση εργοδοτών καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις Β΄ και Γ΄ κατηγορίας”

O τεχνικός ασφάλειας παρέχει στον εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές, γραπτά ή προφορικά, σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων. Με βάση την ισχύουσα  νομοθεσία όλες οι επιχειρήσεις εφόσον απασχολούν έστω και έναν εργαζόμενο πρέπει να έχουν τεχνικό ασφάλειας (διατάξεις του άρθρου 8 του κώδικα  νόμων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του  ν. 3850/2010, ΦΕΚ Α’ 84).

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων για τις επιχειρήσεις – ΕΦΕΤ

Ανοικτές αιτήσεις

Απευθύνεται σε

Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τρόφιμα που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, χρειάζεται να διαθέτει εκπαιδευμένο Προσωπικό στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 (ΦΕΚ Β’ 1616)  που οδηγεί σε  πιστοποίηση μέσω του ΕΦΕΤ.

Θεματολογία

Εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (Επίπεδο 1) ΕΦΕΤ σύμφωνα με την YA 14708/10-08-2007

Το  σεμινάριο έχει διάρκεια 10 ωρών και  πραγματοποιείται με την μέθοδο της εξ’ αποστάσεως κατάρτισης, οι ώρες  επαρκούν για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εξετάσεις πιστοποίησης. Η διδακτέα ύλη καθώς και οι εκπαιδευτές είναι εγκεκριμένα από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων – ΕΦΕΤ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων  και την προστασία του καταναλωτή .

Οι εκπαιδευτικές διδακτικές  ενότητες είναι:

 • Εισαγωγή στη ασφάλεια τροφίμων
 • Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
 • Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδιση τους
 • Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
 • Εργασιακό περιβάλλον
 • Πρακτικές καθαρισμού
 • Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
 • Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας  δίνεται Βεβαίωση Παρακολουθήσεις  και έχετε το δικαίωμα συμμέτοχης στις προγραμματισμένες εξετάσεις του ΕΦΕΤ .

Η εκπαίδευση και η πιστοποίηση εποπτεύεται από ΕΦΕΤ .

Από την διαδικασία της επιμόρφωσης εξαιρείται το προσωπικό το οποίο διαθέτει έγκυρο τίτλο σπουδών ή πιστοποιητικό ή αποδεικτικό παρακολούθησης προγράμματος εκπαίδευσης ή κατάρτισης, από το οποίο να προκύπτει σαφώς ότι ο εργαζόμενος είναι επαρκώς καταρτισμένος σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας ή άλλου καταλλήλου κατά περίπτωση τομέα των τροφίμων.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Επιδοτούμενα Σεμινάρια

Πρόγραμμα κατάρτισης «Food & Beverage Management»

Αποκτήστε θεωρητική κατάρτιση και πρακτική κατάρτιση και λάβετε 1000€ με το επιδοτούμενο πρόγραμμα  “Food & Beverage Management”.

Το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης “Food & Beverage Management”, το οποίο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Έργου «Ενεργητικές πολιτικές και στοχευμένο πρόγραμμα κατάρτισης πιστοποίησης για την προώθηση των ανέργων στην απασχόληση στον τομέα του Food & Beverage Management», με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000€ (5€/ ώρα κατάρτισης). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

 • 3 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής
 • Θεωρητική εξ αποστάσεως κατάρτιση 80 ωρών
 • Πρακτική άσκηση 120 ωρών σε επιχειρήσεις της Κέρκυρας
 • Δωρεάν πιστοποίηση

Προϋποθέσεις ένταξης ανέργων:

 • Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ (ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι).
 • Να είναι από 18 ετών και άνω
 • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης
 • Να είναι μόνιμοι κάτοικοι Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα του Τουρισμού

Ένα πρόγραμμα που αφορά τους εποχιακά εργαζόμενος τουριστικών επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων.

Δήλωσε τώρα την συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα επιδοτούμενης συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα του τουρισμού και πάρε εκπαιδευτικό επίδομα έως 1250€!

Οι ειδικότητες προγραμμάτων κατάρτισης είναι:

 • Υπηρεσίες υποδοχής και ψηφιακές δεξιότητες.
 • Επισιτισμός και υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.
 • Μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη.
 •  Υπηρεσίες οροφοκομίας και περιβαλλοντική διαχείριση.
 •  Εμψυχωτής Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.
 •  Υπηρεσίες Λουτροθεραπείας/Θαλασσοθεραπείας – SPA.
 •  Στέλεχος Τουριστικών Γραφείων

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Voucher Security για 5.000 Ανέργους 18-50 ετών με Επίδομα 525 € – αναμένεται

Νέο Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης ανέργων για την  απόκτηση βεβαίωσης κατάρτισης  Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλείας επιπέδου 1

Η Διάρκεια του σεμιναρίου είναι 105 ώρες και γίνεται με την μέθοδο της εξ ΄αποστάσεως κατάρτισης .

Το εκπαιδευτικό επίδομα που λαμβάνει κάθε ωφελούμενος είναι 525 € .

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι :

 • Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.Υ.Π.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.) και
 • Ηλικίας  από 18 έως 50 ετών

 

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος .

Συμπλήρωστε την φόρμα επικοινωνίας  ή  καλέστε  μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2661141357.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων – αναμένεται

Ο Νέος κύκλος αιτήσεων εργαζομένων στο πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχουν οι Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, Ηλικίας άνω των 18 ετών και  Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται στα 400€ (5 €/ώρα κατάρτισης μικτά)

Η μέθοδος της εκπαίδευσης υλοποιείται με Μικτή κατάρτιση: (12 ώρες διά ζώσης εκπαίδευση, 48 ώρες σύγχρονη κατάρτιση, 20 ώρες ασύγχρονη κατάρτιση)

Δίνεται η δυνατότητα Απόκτησης  πιστοποίησης στο θεματικό αντικείμενο κατάρτισης που θα επιλέξει ο ωφελούμενος.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά άρθρα