Εκδήλωση έναρξης της Expo Corfu 2024

Η ομάδα της Exantas Greece και οι συμμετέχοντες στην Expo Corfu σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για την έναρξη της EXPO CORFU 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ) στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, πλησίον του Εκθεσιακού χώρου.

Με το πέρας των χαιρετισμών θα ακολουθήσει επίσκεψη στα περίπτερα των Εκθετών και γευσιγνωσία από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας στον Εκθεσιακό χώρο – Επιβατικός Σταθμός Εξωτερικού (Τέντα).

Η EXPO CORFU 2024 Τρόφιμα – Ποτά – Επαγγελματικός και Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Μαρτίου 2024 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας στον Επιβατικό Σταθμό Εξωτερικού και η είσοδος είναι ελεύθερη στους επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της EXPO CORFU 2024 θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια/σεμινάρια σε συνεργασία με τους φορείς και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, ενώ θα διεξαχθούν γευσιγνωσίες προϊόντων από τους Εκθέτες και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας.

Στόχος της EXPO CORFU 2024 είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantas Greece.

Η EXPO CORFU 2024, Τρόφιμα – Ποτά – Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κερκύρας και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Σχετικά άρθρα