Δόσεις για όλους Μήνα-Μήνα χωρίς κάρτα από το Oikia Bazaar!

Δόσεις για όλους Μήνα-Μήνα χωρίς κάρτα από το Oikia Bazaar!

Δόσεις για όλους Μήνα-Μήνα χωρίς κάρτα από το Oikia Bazaar!

Γίνεται να κάνεις τις αγορές σου από το Oikia Bazaar με δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα;

Κι όμως γίνεται! Και μάλιστα πολύ εύκολα και άμεσα με το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους Μήνα-Μήνα» χωρίς κάρτα!

Με το Πρόγραμμα αυτό μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε θέλεις από το ποσό των 20€ έως και 10.000€ και μέχρι σε 60 δόσεις, λαμβάνοντας ένα καταναλωτικό δάνειο που σου παρέχει το Oikia Bazaar μέσα από τη συνεργασία του με την TBI Bank. Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή και γίνεται μέσα από την πλατφόρμα της TBI Bank, και αναλαμβάνει να την κάνει εξ ολοκλήρου για σένα το Oikia Bazaar έτσι ώστε να κάνεις γρήγορα και δίχως κόπο τις αγορές σου με μια μόνο επίσκεψη στο κατάστημα!

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ!

Στο Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους Μήνα-Μήνα» δεν χρειάζεται να δώσεις προκαταβολή, η έγκριση γίνεται άμεσα, το ποσό της δόσης μπορεί να είναι χαμηλό έως και 30€ το μήνα, ενώ δεν υπάρχουν περαιτέρω ή κρυφές χρεώσεις!

 

Έτσι λοιπόν μπορείς να κάνεις όλες τις αγορές σου πιο άμεσα, εύκολα και γρήγορα από ποτέ, για έπιπλα σπιτιού και κήπου, καθώς και στρώματα και κρεβάτια! Γιατί στο Oikia Bazaar μπορείς να δημιουργήσεις ή να ανανεώσεις το χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου με ό,τι στυλ διακόσμησης και αν προτιμάς! Για ποιοτικά, μοντέρνα και κλασικά, έπιπλα σε τιμές προσιτές, στο Oikia Bazaar μπορείς να φτιάξεις άνετα και ολοκληρωμένα το σπίτι που ονειρεύεσαι!

Oikia Bazaar

Επιπλα - Είδη Διακόσμησης - Είδη Οικιακής Χρήσης

Σχετικά άρθρα