donKey: οι κλειδοκράτορες της Κέρκυρας

donKey: οι κλειδοκράτορες της Κέρκυρας

donKey: οι κλειδοκράτορες της Κέρκυρας

Τρέμετε στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να μπει στο σπίτι σας; 😮 Και όμως, κάποιες φορές μπορεί να είναι και για καλό, ή ακόμη και προς όφελός σας! Ο sindetiras.gr συναντήθηκε και μίλησε με την Αθηνά Τέσκου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας donKey, η οποία αποτελείται από μία ομάδα νέων ανθρώπων που αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη διαχείριση ακινήτων και πολυκατοικιών στην Κέρκυρα. Μία ομάδα δηλαδή που μπαίνει στα σπίτια σας μόνο με καλό σκοπό!

– Ξεκινώντας Αθηνά, θέλαμε να μας πεις πώς προέκυψε το όνομα donKey. Πέρα από το προφανές λογοπαίγνιο δηλαδή, το γαϊδουράκι συμβολίζει κάτι;
Την εποχή που ψάχναμε όνομα για την εταιρεία, σε μία βόλτα μας στην εξοχή είχαμε μία απρόσμενη συνάντηση με ένα ιδιαίτερα φιλικό και παιχνιδιάρικο γαϊδουράκι. Εκείνη τη στιγμή βέβαια δεν μας ανέκυψε κάποιος συνειρμός, ωστόσο το υποσυνείδητο συνεχώς καταγράφει πράγματα και εκτελεί διεργασίες από μόνο του. Λίγο αργότερα, και παίζοντας με τις λέξεις, προέκυψε ο συνδυασμός don και keys, δηλαδή donKey! Το γαϊδουράκι άλλωστε είναι ο υπομονετικός, ο ακάματος αλλά και ο επίμονος εργάτης, ιδιότητες δηλαδή που χαρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα μας!

– Και τι ακριβώς κάνει η donKey ως εταιρεία;
Σαν εταιρεία έχουμε τρεις βασικές δραστηριότητες. Τη διαχείριση εξ ολοκλήρου ενός καταλύματος σε οποιαδήποτε πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης (airbnb, booking, κλπ), την έκδοση κοινοχρήστων μιας πολυκατοικίας, και τη διαχείριση πολυκατοικιών. Όταν λέμε διαχείριση πολυκατοικιών, εννοούμε ολόκληρο το κομμάτι που αφορά τη ζωή μιας πολυκατοικίας. Δηλαδή από το να είναι καθαρή και να λειτουργούν τα φώτα της σωστά, μέχρι να υπάρχει πετρέλαιο στην ώρα του και να υπάρχει πάντοτε κηπουρός που θα περιποιείται τον κήπο. Οτιδήποτε δηλαδή μπορεί να φανταστεί κάποιος στο κομμάτι πολυκατοικία.

Γιατί όμως μία πολυκατοικία να απευθυνθεί στην donKey; Ιδίως στην Κέρκυρα που οι πολυκατοικίες κατά κύριο λόγο δεν διαθέτουν και τόσο μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων, γιατί για παράδειγμα μία πολυκατοικία με δέκα διαμερίσματα να δώσει σε εσάς τη διαχείρισή της και να μην τα τακτοποιούν οι ένοικοι μεταξύ τους;
Γιατί πρόκειται για κάτι το οποίο ένας ένοικος δεν θα το κάνει με την ίδια υπευθυνότητα με εμάς. Ναι, μπορεί να το κάνει ένας ένοικος σε όλες τις πολυκατοικίες, ακόμη και σε μία μεγάλη πολυκατοικία, κάποια στιγμή όμως μπορεί να κουραστεί και να το παρατήσει ή να μη θέλει πλέον να το κάνει με τον τρόπο που πρέπει. Εμείς αποτελούμε εγγύηση ότι θα το κάνουμε πάντα στην ώρα του, πάντα με το σωστό και νόμιμο τρόπο και πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος. Οπότε μία πολυκατοικία που αναθέτει τη διαχείρισή της σε εμάς, γλυτώνει τελικά χρόνο και χρήμα.

– Δηλαδή; Πώς μπορεί να γλυτώσει μια πολυκατοικία χρήματα, όταν εκ των πραγμάτων υπάρχει μία έξτρα χρέωση από εσάς για τη διαχείρισή της;
Πολλές από τις διαδικασίες της διαχείρισης είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες για έναν ένοικο που έχει αναλάβει να τις διεκπεραιώσει. Για παράδειγμα, για να βγει πλέον το επίδομα θέρμανσης πρέπει η πολυκατοικία να διαθέτει δικό της ΑΦΜ, μία διαδικασία που ένας ιδιώτης δε θα ασχοληθεί εύκολα με αυτήν, με αποτέλεσμα η πολυκατοικία να χάνει τα χρήματα που θα μπορούσε τελικά να εξοικονομήσει. Επιπλέον οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι άμεσα συνυφασμένες και με το δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε, το οποίο θα κάνει τη δουλειά του με το σωστό τρόπο αλλά και στη σωστή τιμή. Φανταστείτε μία πολυκατοικία να χρειαστεί έναν ηλεκτρολόγο ή έναν υδραυλικό τον Δεκαπενταύγουστο. Η donKey μπορεί να τον βρει και να τον φέρει μέσα σε δύο ώρες και να λύσει το πρόβλημα της πολυκατοικίας άμεσα.

Η ώρα με την Αθηνά κύλησε ευχάριστα, και καθ’όλη τη διάρκεια της κουβέντας, μας μετέδωσε το νεανικό πνεύμα, την όρεξη για δουλειά και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει ολόκληρη την ομάδα του donKey. Εάν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται να αναθέσει τη διαχείριση της πολυκατοικίας ή του καταλύματός του σε έμπιστα χέρια, ο sindetiras.gr συνιστά ανεπιφύλαχτα μία επίσκεψη στο donKey και να συζητήσει μαζί τους!

donKey

Διαχείριση πολυκατοικιών και καταλυμάτων

Σχετικά άρθρα