Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων “Κόντης Αντώνης”: Η επιθυμία σας, δέσμευση μας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα υδραυλικά του σπιτιού ή και της επιχείρησης, είναι μία υπόθεση που μπορεί να μας προκαλέσει… πονοκέφαλο! Επιπλέον, η εύρεση ενός επαγγελματία που θα πάει τις υδραυλικές μας εγκαταστάσεις σε άλλο επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και συνεπής στο ραντεβού του, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση!

Η Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων “Κόντης Αντώνης” είναι εδώ για να καταρρίψει αρχικά το μύθο του «κακού» υδραυλικού, αφού μπορεί να σας βρει τη λύση εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Πρόκειται μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί της Κέρκυρας από το 1998, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με συνέπεια για κάθε ανάγκη σας, είτε πρόκειται για κάτι «απλό» όπως μία επισκευή στα υδραυλικά δίκτυα, είτε για κάτι πιο «απαιτητικό», όπως την εγκατάσταση πισίνας ή την επεξεργασία νερού.

Εξασφαλίστε εγγύηση & μακροζωία σε κάθε έργο!

Εμπιστευόμενοι την Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων “Κόντης Αντώνης” αυτομάτως εξασφαλίζετε εγγύηση για κάθε υδραυλική εργασία που πραγματοποιείτε, αφού ακολουθώντας τις μελέτες των αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών, κερδίζεται η μακροζωία του απαιτούμενου έργου τόσο σε λειτουργία όσο και σε αισθητική. 

Οι τεχνικοί της Εταιρείας, ως γνήσιοι επαγγελματίες, αφού μελετήσουν το χώρο σας και συνομιλήσουν μαζί σας, σας παρέχουν τις πιο συμφέρουσες προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και με φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση ηλιακών συστημάτων ή ενδοδαπέδιας θέρμανσης, κ.ά. Εάν όμως κάτι καθιστά την εταιρεία μας ξεχωριστή είναι η οργάνωση και η συνέπεια, αφού η ποιότητα της εργασίας που σας παρέχει σέβεται τόσο εσάς όσο και την περιουσία σας. Σήμερα, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά την άριστη παροχή των υπηρεσιών του, δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, βίλες, καταλύματα, καταστήματα και κάθε είδους επαγγελματικές εγκαταστάσεις, φροντίζοντας φυσικά παράλληλα και την μετέπειτα συντήρηση ή επιδιόρθωσή τους.

Άρτια αποτελέσματα με γνώμονα τις δικές σας απαιτήσεις!

Συνδυάζοντας πιστοποιημένα υλικά και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει χρόνιες συνεργασίες με γνώμονα πάντα το δικό σας συμφέρον, από την αρχή των εργασιών μέχρι και την παράδοση του έργου. Πρόκειται για μια από τις πιο σύγχρονες και εγγυημένες προτάσεις στο νησί της Κέρκυρας στις κατηγορίες της ύδρευσης, θέρμανσης, εγκατάστασης πισίνας, κλιματισμού, επεξεργασίας νερού, ηλιακών συστημάτων, αντλιών θερμότητας, κλπ.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων “Κόντης Αντώνης” τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, πηγάζουν μέσα από την πολύχρονη εργασιακή εμπειρία αλλά και από την συνεχή ενημέρωση που λαμβάνει μέσω σεμιναρίων για ό,τι συμβαίνει στην αγορά. Άλλωστε ο Αντώνης Κόντης εκτός από επαγγελματίας υδραυλικός, διαθέτει άδεια εργοδηγού και είναι και πιστοποιημένος τεχνικός ασφαλείας, ενώ ακολουθείται από μία ομάδα έμπειρων υδραυλικών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Αντώνης Κόντης αποτελεί μέλος: 

  • του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας
  • του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Κέρκυρας “ΥΔΡΩ”
  • του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Κέρκυρας

Υπηρεσίες & σύγχρονες λύσεις για κάθε σπίτι!

Η Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων “Κόντης Αντώνης” αναλαμβάνει μεταξύ άλλων υπηρεσίες & υδραυλικές εγκαταστάσεις όπως: 

  • Μελέτη & εφαρμογή Δικτύων Θέρμανσης
  • Μελέτη & εφαρμογή Δικτύων Υδραυλικών Συστημάτων
  • Εφαρμογή Ηλιακών Συστημάτων
  • Εγκατάσταση Δικτύων Κλιματισμού
  • Εγκατάσταση Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης
  • Εγκατάσταση Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού
  • Μελέτη & εφαρμογή Δικτύων Πισίνας

Αναλαμβάνοντας λοιπόν εξ αρχής κάθε έργο, αφού προηγηθεί η ανάλογη μελέτη και ο ακριβής σχεδιασμός, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων “Κόντης Αντώνης” θα σας προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την άνεση του χώρου σας, βασιζόμενη στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Κόντης Αντώνης: Η εγγύηση στα υδραυλικά σας!

Κόντης Αντώνης

Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων

Σχετικά άρθρα