Αποκριάτικη Διαδικτυακή Συναυλία από τη Φιλαρμονική Μάντζαρος

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος», ανακοινώνει ότι, κατόπιν σχετικής άδειας που έχει ζητήσει και λάβει από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Σάββατο 13/03/2021, προ της τελευταίας Κυριακής του Καρναβαλιού, θα βιντεοσκοπήσει στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας (κεκλεισμένων των θυρών βεβαίως) συναυλία τμήματος του μουσικού της σώματος, η οποία θα προβληθεί από τους δυο τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Κέρκυρας ως  εξής:

1) Από το Corfu Channel την ίδια μέρα 13/03/2021 στις 19:00μμ

2)/ Από το Start Media την Κυριακή 14/03/2021 στις 23:00μμ.

Η συναυλία αυτή επίσης, την ίδια ημέρα 13/03/2021 και κατά την ώρα της διεξαγωγής της, δηλαδή στις 19:00μμ, θα μεταδοθεί απευθείας με live streaming από τις διαδικτυακές σελίδες της Φιλαρμονικής μας και από το «YouTube».

Στην συναυλία, την οποίαν θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ Σωκράτης Ανθης, θα ακουστούν ευχάριστοι σκοποί που είναι συνυφασμένοι με την περίοδο του Αποκριάς και που θα μας κάνουν να νοσταλγήσουμε με αγάπη παλιά και νεότερα χρόνια. Είναι μια πρωτοβουλία της «Μαντζαρος», μέσα σε αυτήν την εποχή, ώστε να δώσει μια διαφορετική, ευχάριστη και αισιόδοξη νότα, που, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο όμορφα και νοσταλγικά.

Σχετικά άρθρα