Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμών για μαθητές & εκπαιδευτικούς σχολείων Ειδικής Αγωγής

Εκπαιδευτικοί, μαθητές και προσωπικό των σχολείων Ειδικής Αγωγής μπορούν πλέον να προγραμματίσουν το ραντεβού τους για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι ανοικτή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, το ραντεβού τους για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού μπορούν άμεσα να προγραμματίσουν: οι εκπαιδευτικοί των σχολείων Ειδικής Αγωγής όσοι ανήκουν στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) Ειδικών Σχολείων οι μαθητές και οι μαθήτριες ηλικίας 16 ετών και άνω (μέσω των γονέων και κηδεμόνων τους), που φοιτούν σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Όπως ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, η πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr/ έχει ανοίξει για όσους από τους παραπάνω ενδιαφερόμενους είχαν υποβάλει αίτηση για εμβολιασμό.  

Υπενθυμίζεται, ότι το υπουργείο Παιδείας είχε απευθύνει πρόσκληση προς μαθητές και προσωπικό των Ειδικών Σχολείων κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατά προτεραιότητα εμβολιασμό.

Σχετικά άρθρα