Άννα Μητροπούλου: διακρίσεις για την Κερκυραία αθλήτρια και προπονήτρια ιππασίας

Το 2019 υπήρξε μία εξαιρετική χρονιά για την Κερκυραία αθλήτρια της ιππασίας Άννα Μητροπούλου. Συμμετέχοντας σε επτά συνολικά πανελλήνιες διοργανώσεις ιππικών αγώνων, απέσπασε σημαντικές διακρίσεις καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, με σημαντικότερες από αυτές ένα χρυσό μετάλλιο στο “Dressage Competitions” στην Α’ Κατηγορία τον Μάιο του 2019 στο Μαρκόπουλο Αττικής και δύο χάλκινα μετάλλια στο “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας” τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Άννα Μητροπούλου παράλληλα με τις σπουδές της στην Αγγλία, συμμετείχε σε ιππικούς αγώνες σε εμπόδια, ντρεσάζ, ιππικής δεξιοτεχνίας, και cross country. Είναι πιστοποιημένη προπονήτρια ιππασίας από την Αγγλική ομοσπονδία ιππασίας BHS, καθώς επίσης και πιστοποιημένη δασκάλα θεραπευτικής από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θεραπευτικής Ιππασίας (HETI).

Στην Κέρκυρα επιστρέφει το 2016, όπου από τον Οκτώβριο του 2016 έως και τον Ιανουάριο του 2019 εργάστηκε στον ιππικό όμιλο Silvaland ως δασκάλα σε παιδάκια 2-7 ετών και ως υπεύθυνη για το Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιππασίας στην Κέρκυρα.

Τον Ιανουάριο του 2019 παρακολουθεί τη Σχολή Προπονητών Ιππασίας Γ’ Κατηγορίας στην Αθήνα, η οποία διεξήχθη μετά από πολλά χρόνια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (hef.gr).

Οι σημαντικές της επιτυχίες για το αγωνιστικό έτος 2019 είναι αποτέλεσμα της σκληρής της δουλειάς και προπόνησης, αλλά επίσης οφείλονται και στη μέγιστη συμβολή της προπονήτριάς της Τζοάννας Γεωργοπούλου και της λοιπής ομάδας του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης.

Στόχος της Άννας Μητροπούλου για το μέλλον είναι η διατήρηση των καλών της επιδόσεων στο άθλημα της ιππασίας και να συνεχίσει να επεκτείνει τις γνώσεις επί του αθλήματος μαθαίνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα, με απώτερο σκοπό να μπορεί με τη σειρά της να μεταδίδει τις γνώσεις της και στις επόμενες γενιές.

Σχετικά άρθρα