ΑΛΦΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ: Η Μέση Εκπαίδευση ξεκινάει από εδώ

Οι διακοπές τελειώνουν, τα σχολεία ετοιμάζονται να δεχτούν τους μαθητές τους κι εσείς αρχίζετε να προβληματίζεστε για το ποιο είναι το ιδανικότερο φροντιστήριο για να γράψετε το παιδί σας;

Η απάντηση βρίσκεται φυσικά στο φροντιστήριο της Άλφα Εκπαιδευτικής, που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, συμπληρώνοντας ήδη 25 χρόνια λειτουργίας κι έχει διακριθεί στο χώρο της εκπαίδευσης με τις πολλές επιτυχίες που σημειώνει κάθε χρονιά. Ένα καταξιωμένο πλέον φροντιστήριο που μπορεί να περηφανεύεται πως από τα θρανία του πέρασαν εξαίρετοι Κερκυραίοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Οργανωμένα τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου

Η Άλφα Εκπαιδευτική στεγάζεται στην καρδιά της πλατείας Σαρόκο σε έναν μεγάλο, άνετο και φωτεινό χώρο, εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, επανδρωμένο με το πιο καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και φυσικά τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό είναι ήδη εξοικειωμένα από την προηγούμενη χρονιά με την σωστή χρήση της εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης και όποια και να είναι η εξέλιξη στην παιδεία, λόγω της πανδημίας, σίγουρα δε θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και τα παιδιά δε θα μείνουν με κενά στην εκπαίδευσή τους.

Καλύπτει τα μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου (Γ.Ε.Λ και Ε.Π.Α.Λ), με οργανωμένα ολιγομελή τμήματα κι επιπλέον παρέχει και εκπαίδευση υπολογιστών. Για τους μαθητές του Γυμνασίου λειτουργεί ήδη από την προηγούμενη χρονιά και κέντρο μελέτης. Προετοιμάζει δηλαδή τους μαθητές για την επόμενη μέρα στο σχολείο εξοικονομώντας τους πολύτιμο χρόνο, πάντα υπό την επίβλεψη και τη σωστή καθοδήγηση του αρμόδιου καθηγητή.

Επιτυχία στους στόχους με το σωστό προσανατολισμό

Στην Άλφα Εκπαιδευτική ο μαθητής αντιμετωπίζεται με ευαισθησία και αντικειμενικότητα. Δίνονται οι σωστές κατευθύνσεις, μελετώντας και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες, τις ιδιαιτερότητες και τις κλίσεις κάθε μαθητή, χωρίς να του δημιουργούνται ψεύτικες προσδοκίες. Με επιμονή στην ουσιαστική μάθηση και την ανάπτυξη της κριτικής του ικανότητας το φροντιστήριο τον βοηθά να θέσει τους πραγματικούς στόχους του και τελικά να τους επιτύχει.

Έμφαση στη σχέση καθηγητή-μαθητή-γονέα

Για την επίτευξη των στόχων αυτών επιλέγει άρτια καταρτισμένους καθηγητές που διακρίνονται για το ζήλο τους, την προσήλωση στο αντικείμενό τους, αλλά κυρίως για το σεβασμό στην ιδιαίτερη ψυχολογία κάθε παιδιού. Η προσέγγιση στο μαθητή γίνεται μέσα σε κλίμα ασφάλειας, κατανόησης κι ενθάρρυνσης, ενώ οι διδάσκοντες του φροντιστηρίου είναι πάντα διαθέσιμοι για συνεργασία και διάλογο με τους γονείς.

Το πιο ισχυρό κίνητρο της Άλφα Εκπαιδευτικής η καλή της φήμη

Δεν είναι τυχαίο που οι παλιοί μαθητές του φροντιστηρίου και σημερινοί επιτυχημένοι επαγγελματίες συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους, εκεί που κάποτε κάθονταν στα θρανία του και οι ίδιοι. Αυτή ακριβώς θεωρεί σαν τη μεγαλύτερη επιτυχία του το φροντιστήριο, και με βάση αυτό το κίνητρο η Διεύθυνση και οι διδάσκοντες συνεχίζουν να εξελίσσονται, να βελτιώνονται και να προσαρμόζονται κάθε φορά στα νέα παιδαγωγικά δεδομένα.

Οι εγγραφές στην Άλφα Εκπαιδευτική ξεκινάνε από 24 Αυγούστου.

Εγγραφές καθημερινά: 10-2 το πρωί και 6-9 το απόγευμα

Διεύθυνση: Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη 36 (Σαρόκο)

Τηλ. 2661031797- 6945700371

Άλφα Εκπαιδευτική

Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση Γυμνάσιο - Λύκειο

Σχετικά άρθρα