Τριήμερο χαρτογραφικής προβολής στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο

Τριήμερο χαρτογραφικής προβολής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας!
18-20 Νοεμβρίου στις 20:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το έργο “Variations on Construction” (διάρκεια 06:40) είναι μια πειραματική χαρτογραφική προβολή (3D projection mapping) πάνω στους αρχιτεκτονικούς όγκους του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Αποτελεί έναν πειραματισμό δόμησης και αποδόμησης χώρου με σκοπό τη δημιουργία χωρικής εμβύθισης στους θεατές ανάγοντας τη συγκεκριμένη πειραματική προβολή σε βιωματικό οπτικοακουστικό γεγονός χωρικής επαυξημένης πραγματικότητας επενδυμένο με πρωτότυπη σύνθεση ηλεκτροακουστικής μουσικής. 
 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
3D Projection Mapping: Χαράλαμπος Σεβοζλίδης, Αλέξανδρος Κοίλιας
Μουσική, Sound Design: Ιωάννης Δρομπίλας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
Ο Χαράλαμπος Σεβοζλίδης είναι VFX Artist. Κύριο πεδίο της εικαστικής δουλειάς του αποτελεί η δημιουργία εικαστικών και πειραματικών προβολών για θέατρο, όπερα, συναυλίες και δρώμενα καθώς και κάποια αρχιτεκτονικά 3D projection mappings. Δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και φορείς. 

Ο Αλέξανδρος Κοίλιας ειναι 3D Artist και εντεταλμένος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στα Τρισδιάστατα Γραφικά και στην Οπτικοακουστική δημιουργία. Το πεδίο δημιουργίας του είναι τα τρισδιάστατα γραφικά, η οπτικοποίηση της αρχιτεκτονικής και πεδίο έρευνάς του αποτελεί η εικονική πραγματικότητα καθώς και η ρεαλιστική ψηφιακή αναπαράσταση μνημείων. 

Ο Ιωάννης Δρομπίλας είναι μουσικόςsound design artist και μουσικός παραγωγός. Το πεδίο δημιουργίας του είναι η σύνθεση ηλεκτροακουστικής μουσικής, συμμετοχή σε συναυλίες ως πιανίστας και η σύνθεση μουσικης και sound design για οπτικοακουστικες θεατρικές παραγωγές, διαφήμιση και χαρτογραφικη προβολη. Παράλληλα είναι καθηγητής μουσικής στην Κρήτη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΕΒΟΖΛΙΔΗΣ

    3D PROJECTION MAPPING
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

    3D PROJECTION MAPPING
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΟΜΠΙΛΑΣ

    ΜΟΥΣΙΚΗ, SOUND DESIGN