Θεατρική παράσταση: “Η Πεντάμορφη & το Τέρας” στο Δημοτικό Θέατρο

Θεατρική παράσταση: “Η Πεντάμορφη & το Τέρας” στο Δημοτικό Θέατρο

Θεατρική παράσταση: “Η Πεντάμορφη & το Τέρας” στο Δημοτικό Θέατρο

Το  Θεατρικό Εργαστήρι ΘΥΜΕΛΗ παρουσιάζει το έργο της Ξένιας  Καλογεροπούλου  και  του Θωμά Μοσχόπουλου «Η πεντάμορφη και το τέρας» στο Δημοτικό Θέατρο στην κεντρική σκηνή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου δύο παραστάσεις 6:00 και 8:30.

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Λίγα λόγια για το έργο

Μετά το ναυάγιο των πλοίων του, ένας έμπορος στην προσπάθειά του να βρει ότι απόμεινε απ’ αυτά, φτάνει σ’ ένα μαγικό πύργο όπου ζει ένα μοναχικό Τέρας. Το Τέρας για να τον αφήσει ελεύθερο του ζητά μία από τις κόρες του. Η μικρότερη κόρη  επιλέγει με τη θέλησή της να μείνει στον πύργο. Στην αρχή φοβάται και αποφεύγει το Τέρας, καθώς περνά ο καιρός όμως ανακαλύπτει ότι δεν  είναι τόσο τρομερό όσο νομίζει και μαθαίνει να ζει μαζί του. Το μικρό κορίτσι καταφέρνει  να μπει στον προσωπικό κόσμο του Τέρατος και να το μεταμορφώσει. Στην προσπάθειά της θα δούμε και την ίδια να μεταμορφώνεται από κορίτσι σε γυναίκα. Η αληθινή αγάπη θα λύσει τα μάγια που κρατούν το Τέρας δέσμιο και θα τους ενώσει για πάντα.

Σκηνοθεσία – σκηνικά Χρύσα Πάντσιου
Μουσική – τραγούδι Λία Κολυτά
Χοργραφίες Μαρία Τράκα (Fuego Art Dance)
Φωτισμοί – ήχος Αντώνης Χονδρογιάννης
Κοστούμια Η  ομάδα
Κατασκευή σκηνικού Χρήστος Μπογδάνος
Κατασκευή κοστουμιών Αλέκα Λαβράνου
Φωτογραφίες Μαρίνος Παυλίδης
Τεχνική υποστήριξη Διονύσης Αυγουστάτος

Παίζουν

Πεντάμορφη Λία Κολυτά
Τέρας Νίκος Μπούζης
Ναυτικός Θωμάς Σουέρεφ
Πατέρας Γιώργος Διαμαντής      
Νένα Νόπη Κοτίδου
Φλώρα, άσπρο φόρεμα Λυδία Κόνα  
Ρωξάνη, Κόκκινο φόρεμα Λευκή Γραμμένου
Χρυσό φόρεμα Άννα Κόνα

Είναι υποχρεωτική η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Γενική είσοδος 8,00€ 

ΑΜΕΑ δωρεάν

Σύμφωνα με τους κανονισμούς λειτουργίας  που θέσπισε η Ελληνική Κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε κλειστούς χώρους σας ενημερώνουμε για τα εξής

Για την είσοδό σας στο χώρο είναι υποχρεωτική η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο  σας .

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως  και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίσουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) του τελευταίου εικοσιτετραώρου.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδό σας, καθώς και κατά τη διάρκεια της παράστασης.