Τα Υπόγεια Ρεύματα ζωντανά στο Επτά Τεχνών Τόπος

Τα Υπόγεια Ρεύματα ζωντανά στο Επτά Τεχνών Τόπος

Τα Υπόγεια Ρεύματα ζωντανά στο Επτά Τεχνών Τόπος

Τα Υπόγεια Ρεύματα έρχονται στο Επτά Τεχνών Τόπος το Σάββατο 27 Απριλίου, γιορτάζοντας τα 30 τους χρόνια.

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ:

Έτος 1994, δίσκος «Ο Μάγος κοιτάζει την πόλη», πρώτο κομμάτι το «Μ’ αρέσει να μην λέω πολλά» και έτσι, αναπάντεχα, μια παρέα από την Καλλιθέα ξεκινάει να παίζει την μουσική της ζωντανά στο κοινό και σύντομα γίνεται γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Είναι τα Υπόγεια Ρεύματα.

30 χρόνια μετά, τα Υπόγεια Ρεύματα έχουν μια αδιάκοπη και πλούσια διαδρομή. Έντεκα δίσκοι, δεκάδες συνεργασίες με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες & δημιουργούς στο στούντιο και επί σκηνής, με ξεχωριστή στιγμή στην καρδιά τους τη συνεύρεσή τους με τον Θάνο Μικρούτσικο, και χιλιάδες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

Από την Υπόγεια οικογένεια πέρασαν δεκατέσσερις μουσικοί δίνοντας ο καθένας το δικό του στίγμα που αποτυπώθηκε στην ιστορία και την εξέλιξη του συγκροτήματος.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί οι μουσικοί ήταν και παραμένουν φίλοι πιστοποιώντας ότι τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι απλά ένα συγκρότημα αλλά ένας ζωντανός και πολυδιάστατος οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Πάντοτε πιστοί στις μουσικές και κοινωνικές τους αρχές αποδεικνύουν με όλους τους τρόπους ότι παραμένουν ένα από τα σπουδαιότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής.

Από το 2015 λειτουργούν ως τρίο υλοποιώντας έναν από τους κλασικότερους και πιο ισχυρούς σχηματισμούς ροκ μπάντας (μπάσο-κιθάρα-τύμπανα).

Ο Γρηγόρης Κλιούμης, το μακροβιότερο μέλος των Υπογείων Ρευμάτων, η φωνή και η ψυχή του σχήματος, ο Τάσος Πέππας στα τύμπανα, με περισσότερα από είκοσι χρόνια στα υπόγεια και ο Νίκος Γιούσεφ που ήταν στενός φίλος της ομάδας και βρίσκεται πια επί σκηνής πάνω από δέκα χρόνια με το μπάσο και το μουσικό πριόνι του. Αυτό το τρίο είναι από τις πιο σταθερές μορφές στην ιστορία του συγκροτήματος δίνοντας μια διαφορετική δυναμική τόσο στο δημιουργικό σκέλος όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, ένας χαρακτηριστικός ήχος, δεκάδες αγαπημένα τραγούδια και μια Υπόγεια παρέα που καταφέρνει να ξεπερνάει συνεχώς τα μουσικά της όρια δημιουργώντας την απόλυτη live ατμόσφαιρα σε κάθε συναυλία.

Τα Υπόγεια Ρεύματα γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους με νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συναντώντας πάνω και κάτω από την σκηνή τους παλιούς και νέους τους φίλους.

Συναντήστε τα και αφεθείτε στη ροή!

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ – 30 Χρόνια Tour

04.04 – ΣΕΡΡΕΣ | Αίγλη

05.04 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Μύλος Club

06.04 – ΔΡΑΜΑ | Μύλος Theama

07.04 – ΞΑΝΘΗ | Nostos Live

12.04 – ΒΟΛΟΣ | Café Santan

13.04 – ΛΑΡΙΣΑ | Circus Entertainment Hub

14.04 – ΤΡΙΚΑΛΑ | Aνδρομέδα

19.04 – ΠΑΤΡΑ | Frida

27.04 – ΚΕΡΚΥΡΑ | Επτά Τεχνών Τόπος

28.04 – ΙΩΑΝΝΙΝΑ | Πολυχώρος Αγορά

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
— Περιορισμένη Προπώληση : 11€
— Προπώληση : 13€
— Ταμείο : 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
— more.com (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)
— τοπικά μαγαζιά ανά πόλη