Τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem

Τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem

Τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem

Tην Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας SiLICON Urban Ecosystem στην Πλατεία Ψυχιατρείου!

Ένας χώρος σχεδιασμένος με αγάπη και πάθος για την τεχνολογία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που θα αποτελέσει χώρο εκπαίδευσης, εργασίας και συνεργασίας για όλη την Κέρκυρα.

SiLICON βρίσκεται μαζί μας εδώ και ένα χρόνο, και μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να επιτύχει μια τομή στα δεδομένα του εργασιακού τοπίου της Κέρκυρας, προσφέροντας εξειδικευμένα σεμινάρια επαγγελματικής φύσης, οδηγούμενα από τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα όμως η SiLICON έγινε κι ένας σύνδεσμος ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους στην κερκυραϊκή αγορά εργασίας, φέρνοντας στοχευμένα σε επαφή μεταξύ τους τα δύο αυτά μέρη. Με την εμπειρία που συγκέντρωσε, αλλά και αφουγκραζόμενη διαρκώς τις ανάγκες των επαγγελματιών της Κέρκυρας, η SiLICON φέτος επανέρχεται μεγαλύτερη και ανανεωμένη, προσφέροντας «απαντήσεις» σε κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο νησί μας.

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου η νέα SiLICON ανοίγει τις πόρτες της και σας περιμένει για να γιορτάσετε μαζί όχι μόνο τον καινούργιο της χώρο, αλλά και τα 45 χρόνια επιτυχούς πορείας του λογιστικού γραφείου Γεράσιμος Ε. Φωτεινάτος.