Συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου

Συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου

Συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου

Η μία και μοναδική, λατρεμένη ερμηνεύτριαΧάρις Αλεξίου θα παραστεί στην τιμητική συναυλία για αυτήν, που θα παρουσιάσουν Κερκυραίοι καλλιτέχνες, στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στις 21:00.

Το σπουδαίο ερμηνευτικό έργο της Χάρις Αλεξίου, και όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια, θα ερμηνεύσει η δική μας Αγάθη Κοσκινά, που έπειτα  από μία σειρά επαναλαμβανόμενων συνεργασιών με το Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Μανώλη Μητσιά και τον Μιχάλη Βιολάρη θα την ακούσουμε σε τραγούδια του Μανού Λοΐζου,  Θάνου Μικρούτσικου, Χρήστου Νικολόπουλου, Μάριου Τόκα, Αντώνη Βαρδή, Νίκου Αντύπα, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Πυθαγόρα,  Λίνας Νικολακοπούλου, Ρασούλη Μανώλη, αλλά και σε τραγούδια που η ίδια Χάρις Αλεξίου έχει γράψει στίχους και μουσική και έχουμε αγαπήσει. Μαζί της και ο Φάνης Ζερβός και στη διεύθυνση ορχήστρας ο Κερκυραίος Μαεστρος Γιώργος Παγιάτης.

Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί από τον καταξιωμένο και πολύ αγαπημένο μας ηθοποιό Γρηγόρη Βαλτινό και την δημοσιογράφο  Ηρώ Λέλλα.
Την συναυλία πλαισιώνει δέκαμελής ορχήστρα και συμμετέχουν τα μεικτά και παιδικά τμήματα των χορωδιών Αχαράβης, Άφρας, Μαγουλάδων, καθώς και η παιδική χορωδία του Σπιτιού Παιδικής και Κοινωνικής Μέριμνας  Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων “Τα χαμόγελα του Μον- Ρεπό” .

Πρόκειται για μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καθώς και στο Συσσίτιο Αγίου Ιωάννη Λάζου του Μαντουκίου.

Ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι με πολλές εκπλήξεις και εναλλαγές επί σκηνής! Η Κέρκυρα τιμάει την Χάρις Αλεξίου στο επιβλητικό παλαιό φρούριο και σας προσκαλούμε να τιμήσετε και εσείς με την παρουσία σας την σπουδαία αυτή καλλιτέχνιδα, σε μία βραδιά που θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει να ονειρευτούμε!

Για εισητήρια και περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.